يه جورايي ميخواي ماس ماليش کني ،ازت پذيرفته نميشه حتي شمادوست عزيزبا مسعود صحبت میکردم...اشتباه شد....
آخرین ویرایش:
يه جورايي ميخواي ماس ماليش کني ،ازت پذيرفته نميشه حتي شمادوست عزيزبا مسعود صحبت میکردم...اشتباه شد....
يه جورايي ميخواي ماست ماليش کني ،ازت پذيرفته نميشه حتي شمادوست عزيز
شما رتبت چند بوده؟؟؟agha enghadr ghorbon sadagheye ham narin
manam saze va ayro maleko mosahebe ghabol shodam ye jory az adam madarek mikhan engar bara sabtenam mikhay bery
azizan khodeshono az lahaze aghidaty besazan chon parsal osoledin porsidan
شما رتبت چند بوده؟؟؟
اره کاملا موافقم.راستی رتبتو نگفتینman ke az khodame mosahebe aghidaty nakonan
chon hadaf dars khondane na chize dg
بازم سلام من بهتون قول ميدم که حتماروزانه خواجه نصيرروميارين شک نکنيد
سلام به خدااين يکي هيچگونه تحليلي نمي پذيره فقط ميگيم که اين استثناست البته واسه مالک نه سازمان فضايي.خیلی دوستون داریم آقای مهر.واسه اینکه پاسخ همه رو خیلی خوب میدین...احتمالا شما بدونید که چرا رتبه 138(plating) مالک پذیرفته نشده...من که خیلی تعجب کردم.مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟
سلام ناراحت نباش شما رتبتون خوب بوده کامپيوترحيفش اومده براتون مالک روانتخاب کنه.....سلام دوستان،من با رتبه 138 نه واسه مصاحبه سازمان فضايي دعوت شدم نه واسه مالك،در حالي كه موتور موشك مالك رو زده بوم،كسي ميدونه چرا؟؟؟
بابا خيلي خطرناکي حرف زدن باتوجرمه واي واي .........................ممکنه ربط داشته باشه وحتي تاثيربذاره روي انتخاب رشته نهاييت چون هوافضا يه رشته مليه وخيلي براي مملکت ارزشمند بايدحواست ميبود بازبااين حال اگه دعوتم ميشدي اصلا نميذاشتن ازدردانشگاه واسه مصاحبه هم بياي تو.....متاسفمآخه مگه ممكنه كه من حتي واسه مصاحبه دعوت هم نشم؟؟؟يعني ميتونه به پرونده ام تو دانشگاه ربط داشته باشه؟؟؟آخه من 4 ترم تعليق سياسي داشتم.
اگه ربط داشته به نظرتون تو انتخاب رشته نهايي(آيرو دانشگاه تهرانو زدم) هم تاثير داشته باشه؟؟؟
اشتبات همين جاست که آيندتوفداي احساساتت کردي..................ممنون از جوابتون،اون سالي تعليقم كردن گفتم فداي سرم،امسالم ميگم فداي سرم...
واقعااگه توانتخاب رشته نهايي هم قبول نشي بازميگي فداي سرم...........................ممنون از جوابتون،اون سالي تعليقم كردن گفتم فداي سرم،امسالم ميگم فداي سرم...
حالاهم ناراحت نباش توکل به خدا ايشالا آيرودانشگاه تهران که دوست داري قبول ميشي.اي بابا...
حالاهم ناراحت نباش توکل به خدا ايشالا آيرودانشگاه تهران که دوست داري قبول ميشي.
يعني آيرو تهرانوزدي جلوي آيروي اميرکبير؟اگه زده باشي حتما قبولي واگه اميرکبيرم زده باشي حتماقبول ميشي..............به نظرت اگه تو تاثير نداشته باشه آيرو يا سازه دانشگاه تهرانو ميارم؟؟؟
اميرکبيرومياري ايشالا............................راستي خبرنداري باچه رتبه اي شبانه خواجه قبول شدن پارسال؟اول همه امير كبير هارو زدم بعد آيرو دانشگاه تهران بعدشم سازه تهران،به نظرت اگه... چيو ميارم؟؟؟
من رتبه ام 415 بوده واول روزانه هاي تهرانوزدم بعدم شبانه هاي تهران به نظرت قبول ميشم..هر چي به صلاح باشه.تو اميركبير گاو پيشوني سفيدم،شايدم اگه برم تهران بهتر باشه واسم،البته اينا در صورتيه كه ...
بگذريم.دقيقا نميدونم ولي حدود 350 بوده كه امسال ميشه حدود 450.
مشاورپارسه ميگفت که شبانه خواجه رو ميارم.نميشه گفت صد در صد قبولي ولي احتمالش خيلي خيلي بالاست.ولي اگه پرونده سفيدي داري مالك رو حتما مياري.كه نظر منو ميخواي مالك بهتره.من هوافضا اميركبير خوندم و با بچه هايي كه ارشد اونجا ميخوندن ارتباط زيادي دارم.اكثرا از بازار كار نا اميدن ولي مالك ديگه اين صحبتا نيست.فقط يكم خودتو نشون بدي استخدامت ميكنن كلي هم بهت ميرسن.
مشاورپارسه ميگفت که شبانه خواجه رو ميارم.
are doste aziz be manam hamchin ba takid migoft ke shabane khaje nasir ghabolamمشاورپارسه ميگفت که شبانه خواجه رو ميارم.
سلام.راستی نگفتین رتبتون چند شده؟are doste aziz be manam hamchin ba takid migoft ke shabane khaje nasir ghabolam
eshala ke har joftemon ghabol mishim
ايشالا که همينطورميشهare doste aziz be manam hamchin ba takid migoft ke shabane khaje nasir ghabolam
eshala ke har joftemon ghabol mishim
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | تخمین رتبه ارشد هوافضا91 | تحصیلات تکمیلی | 101 | |
رتبه | تحصیلات تکمیلی | 0 | ||
F | رتبه و قبولی | تحصیلات تکمیلی | 9 | |
منابع کنکور ارشد هوافضا+کارنامه و درصد رتبه های هوافضا | تحصیلات تکمیلی | 2 | ||
دانلود سوالات کنکور ارشد مهندسی هوا فضا + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | تحصیلات تکمیلی | 8 |