تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

• بله

رای: 19 12.6%
  • خیر

رای: 104 68.9%
  • برایم فرقی ندارد

رای: 28 18.5%

• مجموع رای دهندگان
    151

mahsamah110

عضو جدید
ارتباط با جنس مخالف از آدم انرژی میبره، فکر آدمو درگیر میکنه(نمیگم بده، نباید داشت، میگم درگیری ذهنی ایجاد میکنه)

اگه قبول کنیم دانشگاه واسه درس خوندنه، پس کارایی وقتی بیشتره که تمام انرژی صرف درس خوندن بشه

البته اینکه فرهنگ ارتباط با جنس مخالف نداریم و هیچ جا هم آموزش داده نمیشه، به کنار

اما به نظر من وقت و محل آموزشش دانشگاه نیست

باید از کودکی شروع بشه

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه بارها اعلام شده که تفکیک جنسیتی در دانشگاه فقط در دروس عمومی صورت میگیره، ولی باز من با همینش هم به شدت مخالفم...
امروز خودم یکی از عواقب تفکیک جنسیتی رو دیدم... :razz:

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
به شدت موافقم که فرهنگ ارتباط با جنس مخالف نداریم
اما دانشگاه جای درس خوندنه، جای فعالیتای اجتماعیه. جای آشنا شدن با پسر/دختر نیست که!!
البته قبول دارم الان تو جامعه ما اینطوری شده، اما باید به گونه دیگه ای اصلاح بشه

ارتباط با جنس مخالف از آدم انرژی میبره، فکر آدمو درگیر میکنه(نمیگم بده، نباید داشت، میگم درگیری ذهنی ایجاد میکنه)
اگه قبول کنیم دانشگاه واسه درس خوندنه، پس کارایی وقتی بیشتره که تمام انرژی صرف درس خوندن بشه
البته اینکه فرهنگ ارتباط با جنس مخالف نداریم و هیچ جا هم آموزش داده نمیشه، به کنار
اما به نظر من وقت و محل آموزشش دانشگاه نیست
باید از کودکی شروع بشه

ببخشید...شما چطور میتونی وقتی با جنس مخالف هیچگونه رابطه ای نداری اسمشو بزاری فعالیت اجتماعی؟؟!!!
کی میگه آدم حتما با هم جنس های خودش رابطه داشته باشه تا درس بخونه؟! دختر و پسرش فرقی نمیکنه...مهم اینه که از هم چیزای خوبی یاد بگیریم و واسه پیشرفتمون تلاش کنیم... این روابط انرژی از کسی میگیره که زمینه شو داشته باشه و کلا دیدگاهش یه چیز دیگه باشه و بزنه تو جاده خاکی!!:razz:

و اما جمله ی آخرتون ... برای هفت نسل آینده است!!!

برای ماها که از اول هیچگونه آموزشی ندیدیم به نظرم فقط دانشگاه میتونه این امکان رو فراهم کنه...بازم تاکید میکنم بستگی به شخصش داره!;)

دوستم فکر نکن در مقابل حرفات جبهه گرفتم...نه...هر کسی نظر خودشو داره و در جای خودش محترمه...پس خواهش میکنم ناراحت نشین...دوستانه داریم صحبت میکنیم...

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی که برای درس رفته دانشگاه به نظر من براش هیچ فرقی نباید بکنه
ما که آزاد کرج هستیم نه از طرحش خبری هست و نه چیز دیگه/اتفاقا مخلوط تر شدن

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز

امروز تو دانشگاه فنی پسرانه (دانشگاه های فنی تک جنسیتیه) تو طبقه همکفش، دوتا دختر خانومی اومده بودن داشتن به مناسبت نزدیک شدن به سال نو سفره هفت سین واسه دانشگاه طراحی میکردن...
وقتی وارد سالن طبقه همکف شدم دیدم 50 نفر دانشجو هی تو سالنش بالا پایین میرن :eek: (در صورتی که تو سالن این طبقه هیچ وقت بیش تر از 2 نفر پیدا نمیشه) همه هم بخاطر بازدید از اون دو تا دختر خانومی که اونجا تشریف داشتن، تجمع کرده بودن :mad::confused::razz:
من واقعا از دیدن چنین صحنه ای ناراحت شدم و به خودم گفتم چرا باید بچه های ما (دور از جون بچه های باشگاه) انقدر وحشی و بی جنبه تربیت بشن... :razz:

ava98

عضو جدید
نمیشه تفکیک شه

مثلا تو رشته کامپیوتر اگه دخترا تنها باشن یا باید خدا تومن خرج کنن و بدن پروژه ها و تمرینا رو بیرون واسشون بنویسن
و یا صفر بگیرن و یه درس رو 10 بار بخونن تا آخرش استاد دلش به رحم بیاد و قبولشون کنه :D

به دور از شوخی گفتم اینو

واقعا که آقای مدیر
دختر ها هم همشون اون طوری نیستن که شما می گی خیلی ها شون برنامه نویسی رو دوست دارن البته اونایی که با علاقه به این رشته وارد شدن:razz:
خیلی از پسرها هم این طوری هستن که شما میگی.
به نظر من تو رشته ما چه دختر چه پسر اگه با علاقه وارد شده باشن خیلی خیلی موفق میشن:cool:

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز تو دانشگاه فنی پسرانه (دانشگاه های فنی تک جنسیتیه) تو طبقه همکفش، دوتا دختر خانومی اومده بودن داشتن به مناسبت نزدیک شدن به سال نو سفره هفت سین واسه دانشگاه طراحی میکردن...
وقتی وارد سالن طبقه همکف شدم دیدم 50 نفر دانشجو هی تو سالنش بالا پایین میرن :eek: (در صورتی که تو سالن این طبقه هیچ وقت بیش تر از 2 نفر پیدا نمیشه) همه هم بخاطر بازدید از اون دو تا دختر خانومی که اونجا تشریف داشتن، تجمع کرده بودن :mad::confused::razz:
من واقعا از دیدن چنین صحنه ای ناراحت شدم و به خودم گفتم چرا باید بچه های ما (دور از جون بچه های باشگاه) انقدر وحشی و بی جنبه تربیت بشن... :razz:

بیجاره دخترا چی کشیدن

mahsamah110

عضو جدید
ببخشید...شما چطور میتونی وقتی با جنس مخالف هیچگونه رابطه ای نداری اسمشو بزاری فعالیت اجتماعی؟؟!!!
کی میگه آدم حتما با هم جنس های خودش رابطه داشته باشه تا درس بخونه؟! دختر و پسرش فرقی نمیکنه...مهم اینه که از هم چیزای خوبی یاد بگیریم و واسه پیشرفتمون تلاش کنیم... این روابط انرژی از کسی میگیره که زمینه شو داشته باشه و کلا دیدگاهش یه چیز دیگه باشه و بزنه تو جاده خاکی!!:razz:

و اما جمله ی آخرتون ... برای هفت نسل آینده است!!!

برای ماها که از اول هیچگونه آموزشی ندیدیم به نظرم فقط دانشگاه میتونه این امکان رو فراهم کنه...بازم تاکید میکنم بستگی به شخصش داره!;)

دوستم فکر نکن در مقابل حرفات جبهه گرفتم...نه...هر کسی نظر خودشو داره و در جای خودش محترمه...پس خواهش میکنم ناراحت نشین...دوستانه داریم صحبت میکنیم...

چقدر بد فکر میکنید!!! بابا منظور من از درگیری ذهن این چیزا نبود که!!!!!!!!!

نه بابا ناراحت چرا؟ خب نظرته دیگه!!!

من میگم وقتی ماها از بچگی هیچ آموزشی ندیده ایم، حالا سر بزنگاه وارد دانشگاه میشیم که مختلطه بدون هیچ پیش زمینه ای. خب به نظر من اشکال داره

به نظر من جاش دانشگاه نیست واسه این که دانشگاه جای درس خوندنه نه ارتباط با جنس مخالف

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

فقط میتونم اظهار تأسف کنم...

mahsamah110

عضو جدید

آره دیگه، این از نداشتن فرهنگ ارتباط با جنس مخالفه

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام

شما هم از این طرح خبر دارید؟
مدتی هست که زمزمه ی تفکیک دختر ها و پسرها در دانشگاه ها به گوش میرسه
و حتی خبر رسیده که در دانشکده ی علوم سیاسی آزاد تهران اجرا هم شده

حالا شما که دانشگاهی هستید، با تفکیک جنسیتی موافقید یا مخالف ؟ دلیل؟

اگر خبر بدن از همین فردا کلاس ها جدا برگذار میشه، چه واکنشی نشون میدید؟
..
سلام .......... ممنون بابت تاپیک خوبتون و قابل تامل

تقریبا نوشته بعضی دوستان رو خودندم که اول به اونا جواب میدم بعدم نظر خودمو میگم

اولا خب خدا رو شکر دانشگاه ما که این خبرا نیست ................... و اتفاقا این ترمی حتی وصیت امام رو مختلط ارائه دادن .....................

یکی از دوستان خوبم فرمودن ......... " هر چقدر این فاصله بین جنسیت ها رو به سنین بالاتر موکول کنن به ضرر هر دو هست. همین الان هم مشکلات زیادی در رابطه با عدم شناخت صحیح از جنس مخالف وجود داره که دلیلش تفکیک جنسیتی تا سال های اول دانشگاه هست. "
اما جواب من به ایشون .............. به نظر من کاملا لازمه ....... چرا که در اون سن لااقل پسر به سن بلوغ و تکامل نرسیده ....... خیلی کارها میتونه انجام بشه از دو طرف که زدگی ایجاد کنه ................. چون به سن بلوغ نرسیدن ، خیلی مسائل رو نمیفهمن و با توجه به هجمه تبلیغاتی غرب هر لحظه امکان اینکه فرهنگ غرب وارد ایران بشه بیشتر میشه ، شما یه سر برو بعضی مثلا ایستگاهاهی اتوبوس ، ببین بعضی از این بچه های کوچولو چه ها نمیگن که انسان بزرگ در جمع شرم میکنه بگه ..................... الآن به تازگی بازم میگم به تازگی نمونه دوست دختر و پسر دبیرستانی و حتی راهنمایی هم داره یافت میشه ................ چرا قبل از این نبوده ؟ مگه زمان دو دولت قبل از دولت فعلی بدترین سختگیریها در این قبال نبوده .............. پس چی شده که حالا اینطور شده ؟

اما نظر خود من .............. به نظرم دیگه حداکثر ، بازم میگم حداکثر افرادی که وارد دانشگاهها شدن به اون بلوغ فکری و اندیشه رسیدن ........ بنابراین لااقلش میفهمن که جلوی خانمها بعضی چیزها رو نباید گفت و خیلی کارها رو نباید انجام داد و ..............

دانشگاه بدون تفکیک جنسی مسائل خوبی رو به همراه داره .................. مثلا میتونه یکیش نشون دادن این فرهنگ باشه که مرد و زن میتونن در کنار هم کار پیش ببرن ................ بعدا اگه محیطی رفتن که مختلطه سرکار دچار مشکل نشن ........ اعتماد به نفس داشته باشن ........... میتونن مشکلات همدیگه رو حل کنن ............... این حرفهای اشتباهی که در قبال زنان زده میشه که نمیدونم معذرت میخوام ......... یا مردها خیلی ........ کمرنگ تر بشه .............
ببینن تواناییهای همدیگه رو و ............ ازدواجهای دانشجوییم که به کنار
البته متاسفانه اون حداقلها از این مختلط بودنها سواستفاده میکنن ................ که گمانه های بدی رو ایجاد میکنه و نظر شخصی منه که باید اونا جریمه بشن .............

بعضی کلاسها هم خب اصلا مختلط بودنش درست نیست .................. مثلا همین وصایای امام هم به نظرم کار درستی نبوده ............ چرا که استاد بنده خدا خیلی چیزها رو نمیتونه بگه .......... خیلی از وقایع تاریخی و ............ اردوهای مختلطم که زمان دولت قبل بود کاملا نشون داد چقدر هنوز که هنوزه خطرناکه

کلاسهای درس تخصصی به نظر من مختلط بودنش بلامانع است و حتی میتونه مفید باشه

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز با دیدن این صحنه به نتیجه واقعی تک جنسیتی کردن دانشگاه ها رسیدم... :mad: حالا آقایون بیاین هی بگن، بیایین دانشگاه ها رو تک جنسیتی کنیم... :razz:

البته این برمیگرده به فرهنگمون

بعضیا بی فرهنگن داخل دانشگاه و خارج دانشگاهم براشون فرق نمی کنه

ولی بین اون دانشجوا شماهم بودین وکسایی که مثل شما باشن

به نظرم این مورد باید به صورت کلی فرهنگ سازی بشه

M.kiarash

عضو جدید
خدا نکنه اگه دخترا برن ما دیگه کیو اسکل کنیمممم
واقعا تحمل بیکاری تو دانشگاه رو ندارم ..
البته به دخترای باشگاه توهین نشه هااااااااااااااااااااا ....

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه. این مشکل تو دانشگاه های فنی دخترانه هم هست...
چون من یه قضیه ای رو به نقل از یکی از استادامون میدونم، که واقعا گفتنش اینجا جایز نیست...
این حرفا رو فقط واسه این زدم، تا همه بدونن که این مشکلات تو هر دو جنس دختر و پسر پیش میاد..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن فکر نمیکنم وجهه خوبی این قضیه داشته باشه .....................

وقتی ما خودمون میگیم عربستان تازه بعد مدتها تونسته دانشگاههاشو مختلط کنه همین یکی دو سال پیش ، بعد ما به زبون بی زبونی بگیم ، که متاسفانه درک و فهممون از عربستان که یک کشور پادشاهیست در این قبال کمتر شده ............

کسی منکر این نیست که مشکلاتی رو بوجود اورده ولی راحش پاک صورت مسئله نیست .......... راهش حل اونه .......... با ارائه یک فرهنگ به جا و قوانین درست و برخورد عادلانه و صادقانه با متخلفین .............. متخلفینم از دو طرف هستن .......... هم آقایون ، هم خانمها

شاید یه دلیلی که باعث مطرح کردن این قبیل مسائل شده همین رعایت نکردن اون قبیل آقایون و خانمها به قوانینه

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام

شما هم از این طرح خبر دارید؟
مدتی هست که زمزمه ی تفکیک دختر ها و پسرها در دانشگاه ها به گوش میرسه
و حتی خبر رسیده که در دانشکده ی علوم سیاسی آزاد تهران اجرا هم شده

حالا شما که دانشگاهی هستید، با تفکیک جنسیتی موافقید یا مخالف ؟ دلیل؟

اگر خبر بدن از همین فردا کلاس ها جدا برگذار میشه، چه واکنشی نشون میدید؟
..

دانشگاه من که همه دخمل بودیم.کلی خوش گذشت.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه. این مشکل تو دانشگاه های فنی دخترانه هم هست...
چون من یه قضیه ای رو به نقل از یکی از استادامون میدونم، که واقعا گفتنش اینجا جایز نیست...
این حرفا رو فقط واسه این زدم، تا همه بدونن که این مشکلات تو هر دو جنس دختر و پسر پیش میاد..

میشه بگی چه مشکلی؟

esmikhani.m

عضو جدید

من پسرم از حرف شما ناراحت شدم اونکه دختر خانوما هستند.....
آخه این چه خرفیه...

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما صد در صد یک نمونه از کسایی هستین که امروز تو دانشگاه دیدم :razz:
آقا بحث خیلی جدی تر از این حرفاست که بیای مزه بپّرونی...:mad:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام .......... ممنون بابت تاپیک خوبتون و قابل تامل

تقریبا نوشته بعضی دوستان رو خودندم که اول به اونا جواب میدم بعدم نظر خودمو میگم

اولا خب خدا رو شکر دانشگاه ما که این خبرا نیست ................... و اتفاقا این ترمی حتی وصیت امام رو مختلط ارائه دادن .....................

یکی از دوستان خوبم فرمودن ......... " هر چقدر این فاصله بین جنسیت ها رو به سنین بالاتر موکول کنن به ضرر هر دو هست. همین الان هم مشکلات زیادی در رابطه با عدم شناخت صحیح از جنس مخالف وجود داره که دلیلش تفکیک جنسیتی تا سال های اول دانشگاه هست. "
اما جواب من به ایشون .............. به نظر من کاملا لازمه ....... چرا که در اون سن لااقل پسر به سن بلوغ و تکامل نرسیده ....... خیلی کارها میتونه انجام بشه از دو طرف که زدگی ایجاد کنه ................. چون به سن بلوغ نرسیدن ، خیلی مسائل رو نمیفهمن و با توجه به هجمه تبلیغاتی غرب هر لحظه امکان اینکه فرهنگ غرب وارد ایران بشه بیشتر میشه ، شما یه سر برو بعضی مثلا ایستگاهاهی اتوبوس ، ببین بعضی از این بچه های کوچولو چه ها نمیگن که انسان بزرگ در جمع شرم میکنه بگه ..................... الآن به تازگی بازم میگم به تازگی نمونه دوست دختر و پسر دبیرستانی و حتی راهنمایی هم داره یافت میشه ................ چرا قبل از این نبوده ؟ مگه زمان دو دولت قبل از دولت فعلی بدترین سختگیریها در این قبال نبوده .............. پس چی شده که حالا اینطور شده ؟

اما نظر خود من .............. به نظرم دیگه حداکثر ، بازم میگم حداکثر افرادی که وارد دانشگاهها شدن به اون بلوغ فکری و اندیشه رسیدن ........ بنابراین لااقلش میفهمن که جلوی خانمها بعضی چیزها رو نباید گفت و خیلی کارها رو نباید انجام داد و ..............

دانشگاه بدون تفکیک جنسی مسائل خوبی رو به همراه داره .................. مثلا میتونه یکیش نشون دادن این فرهنگ باشه که مرد و زن میتونن در کنار هم کار پیش ببرن ................ بعدا اگه محیطی رفتن که مختلطه سرکار دچار مشکل نشن ........ اعتماد به نفس داشته باشن ........... میتونن مشکلات همدیگه رو حل کنن ............... این حرفهای اشتباهی که در قبال زنان زده میشه که نمیدونم معذرت میخوام ......... یا مردها خیلی ........ کمرنگ تر بشه .............
ببینن تواناییهای همدیگه رو و ............ ازدواجهای دانشجوییم که به کنار
البته متاسفانه اون حداقلها از این مختلط بودنها سواستفاده میکنن ................ که گمانه های بدی رو ایجاد میکنه و نظر شخصی منه که باید اونا جریمه بشن .............

بعضی کلاسها هم خب اصلا مختلط بودنش درست نیست .................. مثلا همین وصایای امام هم به نظرم کار درستی نبوده ............ چرا که استاد بنده خدا خیلی چیزها رو نمیتونه بگه .......... خیلی از وقایع تاریخی و ............ اردوهای مختلطم که زمان دولت قبل بود کاملا نشون داد چقدر هنوز که هنوزه خطرناکه

کلاسهای درس تخصصی به نظر من مختلط بودنش بلامانع است و حتی میتونه مفید باشه

سلام
خوش آمدید!

اون بحث اولتون رو کاملا قبول دارم
یه نکته دیگه اینه که تجربه به من ثابت کرده کسایی که تو دانشگاه های مختلط بودن بعد از گذشت فقط یک ترم رفتارشون به طور کلی خیلی بهتر از قبل شده و در واقعا پخته تر شدن
فهمیدن که چه جوری با جنس مخالف خودشون سر یه کلاس بشینن
چه جوری محترمانه باهاش صحبت کنن
و خیلی چیزای دیگه
در واقع به نظر من دانشجو ها در کنار هم (( بزرگ )) میشن

اون بحث بعدی، نکته ی خوبی بود
ما فردا میریم سر کار اونجا رو که نمیتونن تفکیک کنن!
واقعا مهمه این بحث...

مختلط بودن بعضی کلاس ها هم بله واقعا بعضی ها جدا باشه خیلی بهتره
ولی خب استاد خوب کمه ، کلاس خالی ممکنه کم باشه و یه سری دلایل اینچنینی ممکنه پیش بیاد

ava98

عضو جدید
بله منم با مختلط بودن دروس عمومی موافق نیستم آخه تو یونی ما همه کلاسا به جز دو سه تا مختلطه
و سر کلاس های عمومی تا استاد می خواد درس بده بحث به بیراهه کشیده میشه اما به نظرم سر کلاسای دروس اختصاصی این مختلط بودن می تونه به پیشرفت کلاس کمک کنه تا دانشجوها از نظرات هم استفاده کنند و در واقع با سوالاتی که پیرامون درس می پرسن باعث افزایش سطح آگاهی هم بشن:redface:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مسئله دیگه هم هست وقتی تمامی دانشگاهها بخواد پولی بشه و اونم به مقدار خیلی زیاد :mad:
قطعا فضا برای طالبان علم تنگ میشه و دانشگاه تبدیل میشه به محیطی برای تفریح و ........... افراد

افرادی وارد دانشگاهها میشن که قطعا اومدن به دانشگاه تنها بهونه ایست که بتونن راحت تر با جنس مخالف در ارتباط باشن و بیشتر محفلی بشه برای زوج و زوجه اختیار کردن و دوستیهای ناپاک ............تا محفل درس و علم و دانش :(

این مسئله رو طرحش داده شد و حتی بعضی جاها گفتن تصویب شد

که خوشبختانه اکثر تشکلهای دانشجویی با تیترهای بزرگی تحت عنوان دانشگاههای پولکی :mad:
به مخالفت شدید با این طرح دست زدن که جای تشکر و قدردانی را داراست :smile::gol::gol::gol:

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگی چه مشکلی؟

خواهر گلم امیدوارم که از حرفم ناراحت نشده باشی... چون من اول از یه دانشگاه پسرانه مثال زدم، بعدش اومدم گفتم که تو دانشگاه دخترانه هم چنین مشکلاتی هست.. البته شاید مثل شما و دوستانتون هم استثنا وجود داشته باشن که با چنین مشکلاتی روبرو نشن :gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوش آمدید!

اون بحث اولتون رو کاملا قبول دارم
یه نکته دیگه اینه که تجربه به من ثابت کرده کسایی که تو دانشگاه های مختلط بودن بعد از گذشت فقط یک ترم رفتارشون به طور کلی خیلی بهتر از قبل شده و در واقعا پخته تر شدن
فهمیدن که چه جوری با جنس مخالف خودشون سر یه کلاس بشینن
چه جوری محترمانه باهاش صحبت کنن
و خیلی چیزای دیگه
در واقع به نظر من دانشجو ها در کنار هم (( بزرگ )) میشن

اون بحث بعدی، نکته ی خوبی بود
ما فردا میریم سر کار اونجا رو که نمیتونن تفکیک کنن!
واقعا مهمه این بحث...

مختلط بودن بعضی کلاس ها هم بله واقعا بعضی ها جدا باشه خیلی بهتره
ولی خب استاد خوب کمه ، کلاس خالی ممکنه کم باشه و یه سری دلایل اینچنینی ممکنه پیش بیاد
ممنون کاملا موافق .................. شاید دلیل مختلط کردن وصایای امسال ما این باشه

شرمنده که تشکر ندارم

فقط فعلا مجبورم کلامی تشکر کنم:( :gol::gol::gol:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه مسئله دیگه هم هست وقتی تمامی دانشگاهها بخواد پولی بشه و اونم به مقدار خیلی زیاد :mad:
قطعا فضا برای طالبان علم تنگ میشه و دانشگاه تبدیل میشه به محیطی برای تفریح و ........... افراد

افرادی وارد دانشگاهها میشن که قطعا اومدن به دانشگاه تنها بهونه ایست که بتونن راحت تر با جنس مخالف در ارتباط باشن و بیشتر محفلی بشه برای زوج و زوجه اختیار کردن و دوستیهای ناپاک ............تا محفل درس و علم و دانش :(

این مسئله رو طرحش داده شد و حتی بعضی جاها گفتن تصویب شد

که خوشبختانه اکثر تشکلهای دانشجویی با تیترهای بزرگی تحت عنوان دانشگاههای پولکی :mad:
به مخالفت شدید با این طرح دست زدن که جای تشکر و قدردانی را داراست :smile::gol::gol::gol:

بله...
خیلی ناراحت کننده است موقعی که میبینی بعضی ها از همون ماه اول ورود به دانشگاه فقط دنبال اینن که واسه خودشون ‏friend پیدا کنن...

خودم خیلی ها رو دیدم که فقط واسه همون مختلط بودن دانشگاه ها واسه دانشگاه قبول شدن شور و شوق داشتن....

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهر گلم امیدوارم که از حرفم ناراحت نشده باشی... چون من اول از یه دانشگاه پسرانه مثال زدم، بعدش اومدم گفتم که تو دانشگاه دخترانه هم چنین مشکلاتی هست.. البته شاید مثل شما و دوستانتون هم استثنا وجود داشته باشن که با چنین مشکلاتی روبرو نشن :gol:

من نمیدونم شما از چه مشکلی صحبت کردید.برام جالبه بدونم چون من از دانشگاه فنی دختران شریعتی فارغ التحصیل شدم.

بالا