تلاش شش ساله حکومت‌ وهابی جهت مخفی کردن آثار ولادت امام علی(ع)

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته منظور اینه که شکاف رو درست میکنن (یا بعد از تخریب ها دوباره کعبه ساخته شده) ولی دوباره ا زهمون قسمت ترک برمیداره.... و رو زا نو روزی از نو... چون معجزه بوده و خدا میخواد!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]سکوت شاه سعودي در برابر تبرک‌جويي به شکاف کعبه + عکس[/h]
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/175956/سکوت-شاه-سعودي-در-برابر-تبرک‌جويي-به-شکاف-کعبه-عکس

علت توسل این شاه سعودی به این بخش از کعبه هرچی باشه زیاد مهم نیست ،،، میدونید مهم چیه؟؟ جالب اینجاس عاقایون خودشونم در حال توسل هستن...!!!. و دیگران رو به خاطر توسل کردن بدنام میکنن و میکشن !!!!.

• Like
واکنش ها: eb@d

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سوره فرقان ایه 56
اعراف 188. البته بیشتر از این دوایه هست . در یه فرصت بیشتر میارم

سلام
ممنونم

البته ی آیه قبل وبعد هر کدوم از آیات و کمی تفسیرشون رو مطالعه کنیم مشخص میشه موضوعشون نفی اعجاز نیست
:smile:

• Like
واکنش ها: eb@d

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از همه دوستان بخاطر نظراتشون . ولی متاسفانه جوابها منو قانع نکرد و یا شاید من نتونستم منظورمو به درستی بیان کنم . برای اینکه تاپیک از مسیر اصلی خودش منحرف نشه فکر میکنم تو یه تاپیکه جدا در این مورد بحث بشه بهتره . در اولین فرصت یه تاپیک مرتبط با موضوع ایجاد میکنم . بازم ممنون از همگی

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه دوستان بخاطر نظراتشون . ولی متاسفانه جوابها منو قانع نکرد و یا شاید من نتونستم منظورمو به درستی بیان کنم . برای اینکه تاپیک از مسیر اصلی خودش منحرف نشه فکر میکنم تو یه تاپیکه جدا در این مورد بحث بشه بهتره . در اولین فرصت یه تاپیک مرتبط با موضوع ایجاد میکنم . بازم ممنون از همگی

اگر ایجاد کردید که خوب. ولی اگر همینجا قرار به بحث درمورد نفی اعجاز پیامبر شد (که مشکلی نیست)، من مطالب بسیار خوبی بدست آوردم که میتونه کمک کنه.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. به نظر من به جای اینکه روی نفی اعجاز پیامبر یا اثبات اون بیاییم بحث و منازعه کنیم ، بهتره از قران یا پیامبر یه چیزی یاد بگیریم و بهش عمل کنیم ، به عنوان یه کتاب آسمانی و به عنوان یه انسان بزرگ و مقدس...

مثلا به این دوتا عمل کنیم : 1- آیه 3 احزاب : به خدا توکل کن که همین بس است که خدا حافظ و مدافع انسان باشد(مثلا)

2- ز گهواره تا گور دانش بجوی(مثلا)

دیگه اینکه دیوار کعبه ترک خورده پس بیاییم حضرت علی رو اثبات کنیم به نظرم اینکارا اضافیه ، حضرت علی خودش اثبات شده هست و نیازی به اثبات نداره ، اونی هم که نفی میکنه عقل و قوه ی تفکرش رو به کار ننداخته یا دچار یه تبلیغ و گمراهی ای شده ، مهم اینه که مبلغان دین بتونن در مقابل تبلیغات ، یه پادزهر مناسب جور کنن ، و هرکسی هم مشکل داشت بره سراغ یه کسی که تخصصش دین هست....

کسی که اینجا به دنبال حل مشکل هست ، در واقعیت به دنبال هیچ چیزی نیست ، چون ما متخصص حل کردن شبهات یا مسائل دینی نیستیم ، و بحث و منازعه در این موارد نه تنها به جایی نمیرسه بلکه چون علم و دانسته های ما ناقصه ، طرف مقابل بیشتر به شک میفته و زده میشه.......

این نظر شخصی منه. همین

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. به نظر من به جای اینکه روی نفی اعجاز پیامبر یا اثبات اون بیاییم بحث و منازعه کنیم ، بهتره از قران یا پیامبر یه چیزی یاد بگیریم و بهش عمل کنیم ، به عنوان یه کتاب آسمانی و به عنوان یه انسان بزرگ و مقدس...

مثلا به این دوتا عمل کنیم : 1- آیه 3 احزاب : به خدا توکل کن که همین بس است که خدا حافظ و مدافع انسان باشد(مثلا)

2- ز گهواره تا گور دانش بجوی(مثلا)

دیگه اینکه دیوار کعبه ترک خورده پس بیاییم حضرت علی رو اثبات کنیم به نظرم اینکارا اضافیه ، حضرت علی خودش اثبات شده هست و نیازی به اثبات نداره ، اونی هم که نفی میکنه عقل و قوه ی تفکرش رو به کار ننداخته یا دچار یه تبلیغ و گمراهی ای شده ، مهم اینه که مبلغان دین بتونن در مقابل تبلیغات ، یه پادزهر مناسب جور کنن ، و هرکسی هم مشکل داشت بره سراغ یه کسی که تخصصش دین هست....

کسی که اینجا به دنبال حل مشکل هست ، در واقعیت به دنبال هیچ چیزی نیست ، چون ما متخصص حل کردن شبهات یا مسائل دینی نیستیم ، و بحث و منازعه در این موارد نه تنها به جایی نمیرسه بلکه چون علم و دانسته های ما ناقصه ، طرف مقابل بیشتر به شک میفته و زده میشه.......

این نظر شخصی منه. همین

سلام.خیلی ممنون.
ازجهاتی موافق...ولی بابعضی بخشهای صحبت شما مخالفم. ممنون از مشارکتتون.

secret11

عضو جدید
حضرت علی(ع) که ثابت شدش دیگه دلیلی به ثابت شدن نداره حضرت علی یکی از خلفای مسلمانان است در اهل تشیع هم اگه اشتباه نکنم امام اول هست

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت علی(ع) که ثابت شدش دیگه دلیلی به ثابت شدن نداره حضرت علی یکی از خلفای مسلمانان است در اهل تشیع هم اگه اشتباه نکنم امام اول هست

سلام. ممنونم. ولی قصد ما اثبات کردن خود شخص امام (ع) نیست، درمورد معجزه شکاف خوردن کعبه هست.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خیلی ممنون.
ازجهاتی موافق...ولی بابعضی بخشهای صحبت شما مخالفم. ممنون از مشارکتتون.

چرا کسانی ریز به ریز در پی اختلاف انگیزی یا انحراف پراکنی باشن ولی ما بگیم نباید این حرفا رو بزنیم؟. یا مهم نیست؟. ما هم در مقابل دروغ پردازیها وظیفه داریم حقیقت رو یادآوری کنیم یا دفاع کنیم ازش. حتی اگر در مورد چندتا سنگ باشه. البته حقیقت خواهی نخواهی یه روزی پدیدار میشه. با ظهور.

secret11

عضو جدید
پیمبر کز خلایق برترین بود بدانستی که حج آخرین بود
چو در خاک غدیر خم رسیدند بکردند صبر تا مردم رسیدند

تمام حاجیان را جمع کردند - سخن های فصیحش سمع کردند
سپس دست علی بالای سر کرد - وصیت کرد و گفتارش اثر کرد
که هر کس را که من مولای اویم - ز بعد خود علی مولاش گویم
که هرکس دست من بالای اوهست - ز بعد من علی مولای اوهست
وصی باشد برایم هم برادر - ولی بهر شما مولا و رهبر
ز گفتار نبی طاعت نمودند - تمام حاضران بیعت نمـودند

چو پیغمبر برفت از دار دنیا - دل مولا شکست از کار دنیا
ولی انداخت رسم بی وفایی - میان امت و مولا جدایی !
ضمان و بیعت خود را شکستند - ز قدرت دست او کامل ببستند
خلافت را ز دست او ستاندند - شتر در خانه ای دیگر نشاندند
ز دست او حکومت را گرفتند - همه زین ماجرا اندر شگفتند

علی کز علم و حکمت هیبتی داشت - خلافت کی به نزدش قیمتی داشت
خلافت را به نزدش قیمتی نیست - به قدر لنگه کفش کهنه ای نیست
تمام همّ و غمّش بهر دین بود - که دستورات قرآن کی چنین بود
سکوتش بهر حفظ دین اسلام - که تا شاید بماند شیعه را نام
چنانکه خاری اندر چشم او بود - و یا یک استخوانش در گلو بود
سکوت ازشیرغران بس عجیب است - چرا؟ چون بین یارانش غریب است

بگفــتا صبر کردم بهر دینم - که پیغمبر (ص) بفرمودی چنینم
این در وصف تو امثال تو
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
این در وصف تو امثال تو
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ

ادب رو رعایت کن!!!!. از آیه های قرآن اینو مثال میزنی؟؟. میتونی بیشتر بخونی و دقت کنی... و یا بهونه نیارید که تفسیر آیه ها الکیه!.
نمیخوام بگم چون بعضی اینجوری بودن پس تو یا بقیه هم اینجوری. اما اگه دوست داشتی میتونم بعضی حرفایی که بعضی غیر شیعه های ایران با چه لحن و قضاوتی درمورد امامان و معصومین ما گفتن رو برات مثال بزنم!!!. خودم خیلیاشو با گوشای خودم شنیدم. البته خیلیاشون احترام قائلن، میدونم و برخورد داشتم. ولی بعضی جووناتون ........ !!!!!.
شد قضیهء یه دختره که داشت میگفت من از اسلام هیچی نمیدونم!...بعدچنددقیقه پشت سرش یه بحث افتاد شروع کرد درباره بعضی معصومین ما حرف بیهوده زدن!!. اگه هیچی نمیدونی پس حرف هم نزن...گناه خودتو سنگین نکن. مثالای دیگه م دارم.

آخرین ویرایش:

secret11

عضو جدید
ادب رو رعایت کن!!!!. از آیه های قرآن اینو مثال میزنی؟؟. میتونی بیشتر بخونی و دقت کنی... و یا بهونه نیارید که تفسیر آیه ها الکیه!.
نمیخوام بگم چون بعضی اینجوری بودن پس تو یا بقیه هم اینجوری. اما اگه دوست داشتی میتونم بعضی حرفایی که بعضی غیر شیعه های ایران با چه لحن و قضاوتی درمورد امامان و معصومین ما گفتن رو برات مثال بزنم!!!. خودم خیلیاشو با گوشای خودم شنیدم. البته خیلیاشون احترام قائلن، میدونم و برخورد داشتم. ولی بعضی جووناتون ........ !!!!!.
شد قضیهء یه دختره که داشت میگفت من از اسلام هیچی نمیدونم!...بعدچنددقیقه پشت سرش یه بحث افتاد شروع کرد درباره بعضی معصومین ما حرف بیهوده زدن!!. اگه هیچی نمیدونی پس حرف هم نزن...گناه خودتو سنگین نکن. مثالای دیگه م دارم.
یادمه تو کتاب عربی نمیدونم یه جمله از حضرت علی ع بود که میگفت( بر تو ننگ بزرگی هست که چنین کاری که انجام میدی منع دیگران کنی از این کار) این جمله هم برای تو به کار میاد .

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه تو کتاب عربی نمیدونم یه جمله از حضرت علی ع بود که میگفت( بر تو ننگ بزرگی هست که چنین کاری که انجام میدی منع دیگران کنی از این کار) این جمله هم برای تو به کار میاد .

من چی کردم که تو رو از همون منع کردم؟. جمله آخرم منظورم به اون دخترخانم بود. نه شما !. اشتباه متوجه شدی. ضمن اینکه چرا انقد عصبانی میشی؟. لحن آدم یا نیت آدم پشت سیستم مشخص نیست... شما پرسیدی چی ثابت میشه منم فقط یه جمله از حدیث پیامبر (ص) رو مثال زدم که بنظرم بی ربط نبود و نخواستم بحث کنم و به اون بسنده کردم.
جواب پیام خصوصیتون رو هم میدم. هرچند اگرحرفی داری بایدهمینجا بزنی. این دفعه رو خصوصی جواب میدم.

آخرین ویرایش: