pezhmanrahimi67
عضو جدید
خواهش میکنم.....رتبه 50......اسکیس 57
سلام دستتون درد نکنهسلام....این لینک هایی که بالا گذاشتم ترسیمات دستی دوران اسکیسمه (سال 91)....شامل (اسکیس های موضوعی، هندسه های پلان، نما، تناسبات، دیتیل های سازه ای، نمونه های بافت، راندو، پرسوناژ، درخت و گیاه، ترسیم های از کارهای معماران بزرگ، توضیحات نوشتاری نکات مهم اسکیس و .....)امیدوارم به دردتون بخوره....
سلام دوستم باخط کش کارمیکنی؟؟؟راهنمایی لطفامشاهده پیوست 239229
سلام دوستم باخط کش کارمیکنی؟؟؟
چرا تنه ی درختات اون شکلی ان؟!
به کار که نگاه میکنم خوبه ولی خالیه!! انگار یه حجم صلب !!!! پنجره هم نداره!!!
خیلی هم منظمه کارت ... بد نیستا ولی اسکیس یعنی خطوط سریع و یکم نامنظم
کارای قبلیت روکشی بود درسته؟ اون کارات خیلی خوب بودن ... باید یکم خلاقیتتو به کار بندازی دوستم
معلومه دست قوی داری
موفق باشی زیاد
شدنش که میشه ولی یه موقع ممکنه تو سایه ها به مشکل بخوری .. چون خیلی دیگه همه چی شلوغ میشه .. و سایه ها هم مهمه که یکدست و مشخص باشن..بچه ها طراحی سایت پلان رو میشه تک رنگ و فقط با هاشور کار کرد؟برا کنکور نمیگما...کلی منظورمه.تک رنگ مثه راپید مشگی یا خودکار آبی؟
بله میشهبچه ها طراحی سایت پلان رو میشه تک رنگ و فقط با هاشور کار کرد؟برا کنکور نمیگما...کلی منظورمه.تک رنگ مثه راپید مشگی یا خودکار آبی؟
مرسی از پیشنهادت کاره خوبیه .. ولی شما دفعه قبل هم اومدی مساله کلاس اون خانوم رو مطرح کردی و بعد خودت اومدی گفتی همه چیو پاک کنیم چون نیست که بیاد دفاع کنه .. الانم فک میکنم کسی اینجا نیس که نفهمه منظور شما از س.ع ! کیه..یه راهکار و راهنمایی میخواستم خدمت دوستان عرض کنم تا در این فرصت باقیمانده وقت رو تلف نکنیم
من چندین کلاس رفتم که آخرینشم خانوم س.ع بودن که در رشت تدریس میکنن بود - به جرات بهتون بگم هیچ حرفی برای گفتن نداشت و تنها کارشون کپی کردن های کارهای معماران بزرگ بود - بلافاصله من به همراه چند تا از بچه ها از کلاس انصراف دادیم و خیلی با کیفیت تر داریم در منزل با منابعی که داریم کار میکنیم.
خوب وقتی همه می خوان به هر نحوی از ما سوءاستفاده کنن چرا ما باید بهشون این اجازه رو بدیم ؟!
حالا از همه دوستان میخوام نمونه کارهای معماران بزرگ رو بررسی کنیم و با هم به اشتراک و بحث بذاریم و از این زمان باقیمانده استفاده مفید کنیم و انقدر خودمون رو درگیر رنگ و لعاب نکنیم و به اصل قضیه بپردازیم .
با تشکر.
واقعا زشته این واکنش ها!!! ایشون رتبه ی 2 معماری منظر هستن و فک می کنم این 2 بودنشون خودش گویا همه چی هس!!! این دوستمون دفه قبل خودشون اومدن نام این خانم رو بردن و بعدم به صورت کاملا شتابزده پیام دادن که پاکش کن و ...!!! من نمی فهمم چرا مشکلتون رو با خود ایشون حل نمی کنید؟؟؟ به جا اینکه اینجا تخریبشون کنید!!! من وکیل ایشون نیستم، اما اگه انصاف و رعایت کنیم واقعا حرفای این دوستمون نا عادلانس!!! کدوم معمار و می شناسید که از کار بقیه تقلید نکنه؟؟؟ یه معمار خوب باس خوبم تقلید کنه!!! لویی کانش تحت تاثیر لوکوریوزیه بود حالا ماها که جای خود داریم!!! بعدش تو همین باشگاه دوستانی هستن که سبک ایشون و پیش گرفتن و نمره بالایی هم گرفتن!!! دوست عزیزم قبل از اینکه بیایی موجودیت کار یکی رو ببری زیر سوال، یکم شرایط خودت، ایشون و دوستانی که به واسطه ی همین خانم رتبه شدن رو بیشتر بسنج!!!مرسی از پیشنهادت کاره خوبیه .. ولی شما دفعه قبل هم اومدی مساله کلاس اون خانوم رو مطرح کردی و بعد خودت اومدی گفتی همه چیو پاک کنیم چون نیست که بیاد دفاع کنه .. الانم فک میکنم کسی اینجا نیس که نفهمه منظور شما از س.ع ! کیه..
یه راهکار و راهنمایی میخواستم خدمت دوستان عرض کنم تا در این فرصت باقیمانده وقت رو تلف نکنیم
من چندین کلاس رفتم که آخرینشم خانوم س.ع بودن که در رشت تدریس میکنن بود - به جرات بهتون بگم هیچ حرفی برای گفتن نداشت و تنها کارشون کپی کردن های کارهای معماران بزرگ بود - بلافاصله من به همراه چند تا از بچه ها از کلاس انصراف دادیم و خیلی با کیفیت تر داریم در منزل با منابعی که داریم کار میکنیم.
خوب وقتی همه می خوان به هر نحوی از ما سوءاستفاده کنن چرا ما باید بهشون این اجازه رو بدیم ؟!
حالا از همه دوستان میخوام نمونه کارهای معماران بزرگ رو بررسی کنیم و با هم به اشتراک و بحث بذاریم و از این زمان باقیمانده استفاده مفید کنیم و انقدر خودمون رو درگیر رنگ و لعاب نکنیم و به اصل قضیه بپردازیم .
با تشکر.
چطور؟من دارم مهندس جان مال عسگری پور رو ولی فکر کنم به درد لای جرز دیوارم نمیخوره
چطور؟
چطور میخوای حفظ کنی؟؟سلام دوستان واسه اسکیس ازاد دنبال ی کار کامل میگردم ک حفظ کنم و برم سر جلسه من ب دلایلی نتونستم اسکیس کار کنم میشه کمکم کنید لطفا
من دارم مهندس جان مال عسگری پور رو ولی فکر کنم به درد لای جرز دیوارم نمیخوره