تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟
من کتاب دیاگرام های دکتر صدیق رو گرفتم کتاب خوبیه ولی به خاطر حق مولف نمیتونم عکس ازش بگیرم بزارم ولی تمام دیاگرامها و جزییات کتابشو که میکشم همراه با کارای خودمو میزارم امیدوارم کمکتون کنه.کتاب در مورد جزییات هست بیشتر.
فصل 1:ورودی فصل 2:دیوار
http://s6.picofile.com/file/8187335842/captur1_2.rar.html
سلام شما خوبین؟چن گرفتین ایلکین جون؟ برا سال بد منم بگیرم به نظر کتاب خوبی میاد

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شما خوبین؟چن گرفتین ایلکین جون؟ برا سال بد منم بگیرم به نظر کتاب خوبی میاد
مرسی.:gol::gol:کتاب دیاگرام ها از مجموعه کتاب اموزش اسکیس(خشت اول)دکتر صدیق
کتاب خوبیه به دردت میخوره جزییات اینارو همراه با دیاگرامها و چراییشون گفته

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
2 سوال!!! این فرم ها توام با پلان و سایر مدارکن؟؟؟ و آیا تو وقت قانونی زده شدن؟؟؟
اگه با سایر مدارک نباشن، ساخت یک فرم زیبا بسیار سادس و این سادگیش آدمو گول می زنه و طرف می ره سر جلسه و می بینه نمی تونه مدارک و به وحدت برسونه!!! پس حتی اگه تمرین فرم می کنید، به پلان و مقطعش فک کنید!!! مساله بعدی زمانه!!! آدم اگه تایم زیاد داشته باشه احتمالا معماری بهتر و پرزانته ی بهتری ارایه میده!!! پس حواستون به زمان بندی هم باشه!!! (صرفا چون می بینم که خیلی توانایید خواستم بگم که تواناییتون هدر نره دوست عزیز!!!) :)

a1ich

عضو جدید
2 سوال!!! این فرم ها توام با پلان و سایر مدارکن؟؟؟ و آیا تو وقت قانونی زده شدن؟؟؟
اگه با سایر مدارک نباشن، ساخت یک فرم زیبا بسیار سادس و این سادگیش آدمو گول می زنه و طرف می ره سر جلسه و می بینه نمی تونه مدارک و به وحدت برسونه!!! پس حتی اگه تمرین فرم می کنید، به پلان و مقطعش فک کنید!!! مساله بعدی زمانه!!! آدم اگه تایم زیاد داشته باشه احتمالا معماری بهتر و پرزانته ی بهتری ارایه میده!!! پس حواستون به زمان بندی هم باشه!!! (صرفا چون می بینم که خیلی توانایید خواستم بگم که تواناییتون هدر نره دوست عزیز!!!) :)
مثه همیشه ممنون از لطف و توجهت ..
خیلی جالبه که این سوالو الان پرسیدی : ))) .. همه کارایی که تا الان گذاشتم غیر از این یکی همراه با پلان و برش طراحی شدن .. این کار یکم قدیمیه مال آخرای فروردینه .. اون موقع بیشتر تمرکزم روی پرزانته بود ..
ولی از اون به بعد دیگه موضوعی بوده کارام ..
حرفتو 100 درصد قبول دارم وقتی اسکیس موضوعی میشه خیلی دست و پا رو میبنده .. خیلی وقتا نمیتونی برنامه فیزیکی رو با ایده ات هماهنگ کنی .. هممون هم فک کنم رسیدیم به اینکه وقتی کار موضوعی میشه دستامون افت میکنه .. ولی با این حال کارایی مثل این کارم رو هوا نبوده مثلا تو ذهنم بوده که چیزی که میخوام مجموعه فرهنگیه .. در مورد زمان هم به نظرم زمانی که میبره مناسبه .. تقریبا یک ساعت با فکرش..

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

دستت درد نکنه،خیلی وقت بود تو افق محو نشده بودم......برم محو شم

Saretus

کاربر فعال
سلام به دوستان
برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم
من دو سال پیش اسکیس داشتم و در این باشگاه از محبتهای همه ی دوستان استفاده کردم... ان شاء اله این اسکیس هم با همدلی و همراهی پیش برید...

=====
من نیاز به پروژه های تشریحی مطالعات دارم که تو دو سه سال اخیر تو جلسه اسکیس مطالعات ارشد مطرح شده... گشتم توی تاپیک ها نبود میشه اگر دارین در اختیارم بذارید لینکش رو؟ یا اگر میدونین بگین از کجا میتونم تهیه کنم
خیلی ممنون میشم

جسارتاً میشه اگه میتونین کمکم کنین... ممنونم:w05::w05::w05::w05:

anahitashiraz

عضو جدید
بچه ها کارای استاد سپیده رو نذارین لطفا . :(((( من داغون میشم اصلا.....:)))) وایییی خیلی عالیه. خدا حفظش کنه

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟چقد اینجا خلوته؟در ضمن یه میدونستید علاوه بر ما که کلا 15 نفر بیشتر نیستیم یه تعداد به صورت تا محسوس بینون هستن؟!نزدیک 20 نفر اینا!که تا حالا ندیدیمشون!من رفتم صفحه دانلود اون فایل قبلی که گذاشتم اونجا دیدم!
کار پرسپکتیوم از رو کارای دکتر صدیق کشیدم. ممنون میشم ایرادات کارمو بگید.
http://s6.picofile.com/file/8187519668/DSC00019.jpg

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟چقد اینجا خلوته؟در ضمن یه میدونستید علاوه بر ما که کلا 15 نفر بیشتر نیستیم یه تعداد به صورت تا محسوس بینون هستن؟!نزدیک 20 نفر اینا!که تا حالا ندیدیمشون!من رفتم صفحه دانلود اون فایل قبلی که گذاشتم اونجا دیدم!
سلام دوستای محسوس و نا محسوس : دی
مهندس جان کارتون خوبه
ی خط کج داری نا دیده میگیریم :دی
سنگای پایین کار خوبن اما سنگای بالایی خیلی خام هستن همونا رو هم دورشونو کار کنید و سایه هاشونو بزنید تا از خامی خارج شن
پرسوناژها متناسب با کار نیستن کوچیک ب نظر میرسن اصلا ب ارتفاع یکی از پله ها نگاه کنید با ارتفاع پرسوناژه ی کم زیاده واسش
رو چ کاغذی کشیدید و با چ ماژیکی؟

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای محسوس و نا محسوس : دی
مهندس جان کارتون خوبه
ی خط کج داری نا دیده میگیریم :دی
سنگای پایی کار خوبن اما سنگای بالایی خیلی خام هستن همونا رو هم دورشونو کار کنید و سایه هاشونو بزنید تا از خامی خارج شن
پرسوناژها متناسب با کار نیستن کوچیک ب نظر میرسن اصلا ب ارتفاع یکی از پله ها نگاه کنید با ارتفاع پرسوناژه ی کم زیاده واسش
رو چ کاغذی کشیدید و با چ ماژیکی؟
ممنون دوست من از نظرت
به ارتفاع پرسوتاژ که دقت نکردم:( سنگهارو هم حتما دقت میکنم نمیدونم چرا خطام جدید کج میرن مخصوصا عمودیا
کاغذ آ 3 و ماژیک تاچ

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
ممنون دوست من از نظرت
به ارتفاع پرسوتاژ که دقت نکردم:( سنگهارو هم حتما دقت میکنم نمیدونم چرا خطام جدید کج میرن مخصوصا عمودیا
کاغذ آ 3 و ماژیک تاچ

پس از این ب بعد دقت کنید : )
اشکال نداره خط کج بشه ها اما واسه این نوع خطی ک شما میکشی اشکاله .. پس بیشتر تمرین کنید
اهان دیدم رنگ ماژیک پخش شده نگو کاغذه : )

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز کارت خوبه ایول ولی یکم خط هات کج هستن.........روش کار کنی ازاین رو به اون رومیشه .........دومیننکته بعید می دونم سر جلسه وقت کنید این قدر راندو کنید ............اگه حجم از ذهنتون زدیدکه عالیه

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز کارت خوبه ایول ولی یکم خط هات کج هستن.........روش کار کنی ازاین رو به اون رومیشه .........دومیننکته بعید می دونم سر جلسه وقت کنید این قدر راندو کنید ............اگه حجم از ذهنتون زدیدکه عالیه
ممنون دوستم من نه حجم که از رو کار صدیق بود بله باید رو خطام بیشتر کار کنم
پس از این ب بعد دقت کنید : )
اشکال نداره خط کج بشه ها اما واسه این نوع خطی ک شما میکشی اشکاله .. پس بیشتر تمرین کنید
اهان دیدم رنگ ماژیک پخش شده نگو کاغذه : )
مگه شما رو کاغذ خاصی میکشید؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

سلام
دوستان گفتنی ها رو گفتن
اما خیلی راندو کردیا !! :D
واسه خط های عمودی هم اگه سختته تو جلسه اول با خط کش کمرنگ بکش
درکل کارت خوبه.. بیشتر تمرین کنی میشی هم کلاسی خودم تو دانشگاه تهران ^_^

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

سلام دوستان خوبید؟
من کتاب دیاگرام های دکتر صدیق رو گرفتم کتاب خوبیه ولی به خاطر حق مولف نمیتونم عکس ازش بگیرم بزارم ولی تمام دیاگرامها و جزییات کتابشو که میکشم همراه با کارای خودمو میزارم امیدوارم کمکتون کنه.کتاب در مورد جزییات هست بیشتر.
فصل 1:ورودی فصل 2:دیوار
http://s6.picofile.com/file/8187335842/captur1_2.rar.html
ممنونم از هردوتاتون
مازیارجان میتونی تو ی سایت دیگه آپ کنی عکسارو
اینجوری کیفیتش خیلی کمه.نوشته ها و جزئیاتش ناخواناست :|

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان گفتنی ها رو گفتن
اما خیلی راندو کردیا !! :D
واسه خط های عمودی هم اگه سختته تو جلسه اول با خط کش کمرنگ بکش
درکل کارت خوبه.. بیشتر تمرین کنی میشی هم کلاسی خودم تو دانشگاه تهران ^_^
ایشلا که هم کلاس شیم!!بعد من از لان بگم ها از این دانشجوها هستم که همش بر خلاف جریان کلاسن ها!مثلا استاد میگه تکلیف بیارید همه باهم قرار میزارن نیارن من میارم از همتون نمره کسر شه!! : )) :w07::w07:
فک کنم بخاطر نحوه گرفتن تخته شاسی و زاویه بدنم که خطا رو کج میرن نمیتونم راحت رو کاغذ تسلط داشته باشم ممنونم از نظرت دوست من: )

با کیفیترشو میزارم حتما

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.با اجازه دوستانی که کاراشون در حد اساتید شده:w05:.....ایلکین جون من با چشم یه فرد عادی میبینم، کارتون خوب شده.....ینی به نظرم از مرحله آماتوری خارجه. فقط کاش یه کم برا شیشه ها از رنگ آبی روشن، یا آبی روشنی که یه کوچولو به سبزی بزنه (آبی- سبز کم رنگ) استفاده می کردین تا بین رنگ گرم و سرد توازن و یا به عبارتی تضاد ایجاد بشه و چشم و نزنه. یا اینکه میتونستین همین طیف رنگارو کار کنین تا ملایم باشه و جیغ نشه، در ضمن....همه جا رو رنگ نزنین...جاهای سفید تو کار بعضی وقتا به حرفه ای بودن کار کمک میکنه.ترکیب حجمتون خوبه.............................امیدوارم این حرفم باعث نشه خدای نکرده کم کاری کنین یا ....من در کل خوب میبینم کارتون رو;).........................dont stop.....never give up......

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.با اجازه دوستانی که کاراشون در حد اساتید شده:w05:.....ایلکین جون من با چشم یه فرد عادی میبینم، کارتون خوب شده.....ینی به نظرم از مرحله آماتوری خارجه. فقط کاش یه کم برا شیشه ها از رنگ آبی روشن، یا آبی روشنی که یه کوچولو به سبزی بزنه (آبی- سبز کم رنگ) استفاده می کردین تا بین رنگ گرم و سرد توازن و یا به عبارتی تضاد ایجاد بشه و چشم و نزنه. یا اینکه میتونستین همین طیف رنگارو کار کنین تا ملایم باشه و جیغ نشه، در ضمن....همه جا رو رنگ نزنین...جاهای سفید تو کار بعضی وقتا به حرفه ای بودن کار کمک میکنه.ترکیب حجمتون خوبه.............................امیدوارم این حرفم باعث نشه خدای نکرده کم کاری کنین یا ....من در کل خوب میبینم کارتون رو;).........................dont stop.....never give up......
سلام آرزو جان.
ممنون از لطفت بله واسه شیشه ها باید اینکارو میکردم دفعه بعد یادم میمونه و در مورد جاهای خالی سفید حق با شما و دوستان خیلی راندو شده باید کمتر شه.
ترکیب احجامش از کتاب دکتر صدیق بود من فقط نگاش کردم : ) تقلب زدم: )

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آرزو جان.
ممنون از لطفت بله واسه شیشه ها باید اینکارو میکردم دفعه بعد یادم میمونه و در مورد جاهای خالی سفید حق با شما و دوستان خیلی راندو شده باید کمتر شه.
ترکیب احجامش از کتاب دکتر صدیق بود من فقط نگاش کردم : ) تقلب زدم: )
تقلب بخشی از یادگیریه.................با این تقلباس که ما بلاخره آدم حسابی میشیم:cool:.....به قول برایان تریسی: ما تا آخر عمرمون باید یاد بگیریم..........;)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم از هردوتاتون
مازیارجان میتونی تو ی سایت دیگه آپ کنی عکسارو
http://noghteh-s-a.com/
اینم مخزنش!!! برید حالشو ببرید!!! کار دانشجو هاشم هس!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نه!!! کارای فوق العاده خوب هس!!! که نتایج خوب کسب کردن!!! :)

کسب نتیجه خوب شاید نشون از کار خوب باشه اما کار خوب الزاما نتیجه خوبی کسب نمیکنه! انشالا امسال جزء درصدهای بالا باشی.: )
اونجا هم نوشته ها - ینی دقیقا همون چیزی ک من لازم دارم - ناخواناست:|

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسب نتیجه خوب شاید نشون از کار خوب باشه اما کار خوب الزاما نتیجه خوبی کسب نمیکنه! انشالا امسال جزء درصدهای بالا باشی.: )
بش فک نمی کنم مارال جان!!! بیشتر از تمرین اسکیس نرم افزار کار می کنم و کتاب و مجله می خونم!!! :) :)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا کار خوب ممکنه نتیجه نگیره؟ینی چطور ممکنه؟:razz:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بش فک نمی کنم مارال جان!!! بیشتر از تمرین اسکیس نرم افزار کار می کنم و کتاب و مجله می خونم!!! :) :)

خیلی هم خوب.بخصوص با قسمت دوم بشدت موافقم اما دلیل نمیشه واست چنین آرزویی نکنم. چون میدونم و میدونی ک سزاوارشی.دانشگاه جای افرادی مث توئه ک هدفشون معمارشدنه ن اونایی ک بواسطه ی سری عوامل دیگه وارد دانشگاه میشن..

وضعیت
موضوع بسته شده است.