با سلام بله من کانال کولر و کلی از بحثهای طراحی و از شما یاد گرفتم اسپرینکلر و تو یه جزوه دیده بودم و تو ازمون هم کشیدم این نقشه ها که میبینید روز بعد ازمون تو خونه کشیدم و اگه یادتون باشه کلی هم ایراد ازم گرفتید بعد قبولیم هم بیکار ننشستم و همش مبحثارو میخونم و تمرین میکنم یه سوال داشتم از خدمتتون اگه در سوال دوره ی پیش ضلعی و که 12 بودو 14 کنیم وکدمون 0 باشه و ورودیه رمپ و از9 متر بدیم میتونیم 4 ماشینو پارک کنیم ؟این سوال و تو دوره طراحی به بچه ها دادم حل میشه ولی شعاع گردش و اگه واقعا 6/30 بگیریم فکر میکنم هیچ زیرزمینی حل نشه با سپاس فراران .
پس اگر امکان داره ی پلان شماتیک بکشید بزارید برای بچه ها.... من با گوشی میام و دسترسی ب سیستم شرکت ندارم ک براشون اصولی بزارم چون همه اسپرینگلر ها باید در اخر به رایزری وصل بشن تا بتونن تغذیه کنند و قطر لوله ها بسته به اصلی و فرعی اینچ متفاوت دارند... خوبه ک دوستان در جریان بیشتری قرار بگیرند... ممنون
در مورد سوال دوم من خاطرم دقیقا نیست آزمون آبان چی بوده اگر ممکنه اونم ابعاد رو شماتیک بکشید.... یا همینی ک سوال دارید رو بکشید بزارید تا سوالتان رو متوجه شم
و البته مطلبی اینکه من به دوستانی ک پیشم میان گفتم ایستگاه گذاشتن خیلی بهتر تا رمپ گردشی... البته بهشون جلسه آینده توضیح میدم اما من خودم اولویتررو چ ب لحاظ تمیزی توی ترسیم چ به لحاظ محاسبه سرعتی طول رمپ ایستگاه دار رو ترجیح میدم