bahar-spring
کاربر بیش فعال
بچه ها از کی شروع کنیم برا طراحی سال بعد؟ تمرینهای جدی و دستی. همینجا هم توی تاپیک جداگانه باهم کرکسیون میکنیم
سلام مرسی از لطف دوستان من سری اولی بو که امتحان میدادم با نمره لب مرز هم قبول شدم واقعا تمام چیز هایی که یاد گرفتم تو تمرین تو همین تاپیک بوده مخصوصا آقا فرزاد که خیلی لطف کردن و کسای دیگه ولی توی آزمون من تمام شیت ها رو کشیدم شاید کامل نبود اما پر کردم توی پارکینگ هم تاسیسات رو با پله رفتم پایین تا توی همکف تجاری کف +10 در بیاد فکر کنم هر کی این نکته رو رعایت کرده باشه قبول شه
بچه ها از کی شروع کنیم برا طراحی سال بعد؟ تمرینهای جدی و دستی. همینجا هم توی تاپیک جداگانه باهم کرکسیون میکنیم
من موافقم دو بار از نظام مهندسی پرسیدم از دو نفر مختلف الچهره....هر دوشون گفتن به ما گفته شده امتجان بعدی احتمال زیاد خرداد یا تیر برگزار میشه....چه بد اگه خرداد برگزار یشه آخه مدرک منو با ینکه خرداد دفاع کرده بودم زدن 31 تیر...و اینجوری یه ماه کم میارم.....به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟امتحان نمیتونم برم نه؟؟؟؟
من این کارو نکردم. زیر تجاری و پر کردم تاسیسات هم از جای دیگه تامیین کردم. ولی قبول شدم
من این کارو نکردم. زیر تجاری و پر کردم تاسیسات هم از جای دیگه تامیین کردم. ولی قبول شدم
طرحتونو ندارید برامون بذارین؟ نمرتون چند شد؟
واقعا خدا خیرت بدهیه چیز دیگه فقط واسه اینکه حساسیت به گذاشن یا نذاشتن رمپ زیاد بود تو تاپیک: من پیش خانم شریفی نیا که رتبه 1 سال 89 بودن کلاس رفتم. ایشون خودشون می گفتن تا حالا همه بچه هایی که با هاش کلاس داشتن و قبول شدن از جک استفاده کردن تو سال های قبل و امسال هم که من خودم به شخصه دیدم که از کلاس 15 نفره 9 نفر که قبول شدن همه با جک بودن. حالا خود دانید. من چون با اطمینان جک گذاشتم و پلان اماده هم زیاد برده بودم کل پلانها مسکونی و پارکینگ و .... 1.5 ساعته در اومد. بقیه زمان هم ترسیم کردم. فقط یه سوتی بزرگ دادم که اخرش که داشتم اکس می ذاشتم فهمیدم و نتونستم اصلاح کنم. چون مقطع و با خط کش از روی پلان صفحه قبل اندازه میزدم و خط می کشیدم و پلان جلوم نبود و خیلی عجله ای کار می کردم مقطع و میرور کشیدم! باید میرور می شد تا درست باشه ولی خدا رحم کرد و قبول شدم.
راستی حواستون به داکت های تاسیسات( از طبقات مستقیم تا بام، تو پلان بام هم ترسیم شود) و ابعاد درست نورگیر هم باشه.
تا جایی که من فهمیدم واسه قبولی تو این ازمون فقط باید سوتی کلی ندید. نورا اوکی باشن. دسترسی ها تو مسکونی ها درست باشه. ابعاد پارکینگ ها و مسیرهای رفت و امد بدون تداخل با ماشین ها. لابی حتما بذارید و وقتی پله رو جانمایی می کنید حواستون بهش باشه حتی اگر لابی نخواسته بود. به تیر ریزی ها هم حواستون باشه که سرگیر نباشه. رمپ ها سرگیر نباشه. از رمپ معلول به هیچ وجه استفاده نکنید چون خیلی دردسر درست می کنه و طرح و خراب می کنه( این و استادمون گفت). و اینکه شک نکنید این طرحی که بهتون میدن حتما جواب میده. بگردید جواب و پیدا کنید و در اخر شیتاتون خام نباشه. استاد ما که می گفت تا جایی که میشه خط اندازه بزنید. تیپ در و پنجره بزارید. okb و هر چیزی که به دهنتون میرسه بنویسید. حتی من خودم هاشور سرویس و حمام و اشپزخانه رو زدم. ابرو های همه جا رو بذارید( پارکینگ تراس نورگیر حمام و...). سیستم های اطفا حریق و رسم کنید و بنویسید. مسیر عبور کانال کولر هم داکتای عمودی و هم افقی . هاشور سقف کاذبی که کانال ازش رد شده. نرده پله تو مقطع. چاله اسانسور تو مقطع و اندازه گذاری . هر چیزی که به ذهنتون میرسه خلاصه. هر چی هم تمیز تر بهتر. فقط هر چی بیشتر تمرین کنید که با دست ازاد بتونید این جزئیات و اندازه های داخلی و خارجی رو بزنید بهتره. طرح ازمونم و ندارم ولی نمونه هایی که واسه کلاسام کار کردم و می ذارم.
باورتون میشه همه ی اینایی که گفتینو من رعایت کرده بودم!!!!!!!یه چیز دیگه فقط واسه اینکه حساسیت به گذاشن یا نذاشتن رمپ زیاد بود تو تاپیک: من پیش خانم شریفی نیا که رتبه 1 سال 89 بودن کلاس رفتم. ایشون خودشون می گفتن تا حالا همه بچه هایی که با هاش کلاس داشتن و قبول شدن از جک استفاده کردن تو سال های قبل و امسال هم که من خودم به شخصه دیدم که از کلاس 15 نفره 9 نفر که قبول شدن همه با جک بودن. حالا خود دانید. من چون با اطمینان جک گذاشتم و پلان اماده هم زیاد برده بودم کل پلانها مسکونی و پارکینگ و .... 1.5 ساعته در اومد. بقیه زمان هم ترسیم کردم. فقط یه سوتی بزرگ دادم که اخرش که داشتم اکس می ذاشتم فهمیدم و نتونستم اصلاح کنم. چون مقطع و با خط کش از روی پلان صفحه قبل اندازه میزدم و خط می کشیدم و پلان جلوم نبود و خیلی عجله ای کار می کردم مقطع و میرور کشیدم! باید میرور می شد تا درست باشه ولی خدا رحم کرد و قبول شدم.
راستی حواستون به داکت های تاسیسات( از طبقات مستقیم تا بام، تو پلان بام هم ترسیم شود) و ابعاد نورگیر هم درست باشه.
خداییش منم پلانی در اوردم تا حالا همچین پلان خوبی ندیده بودم تمام نکات و الزامات رو توش گنجوندم از اتاق حریق گرفته تا پدافند غیر عامل و ... تمان نکات ترسیم فنی را هم رعایت کردم ولی رمپ زدم ایرادی که داشتم این بود به برش و پلان بام نرسیدم و دیگه اینکه رمپ معلولم کوتاه در اومد یعنی دیگه جا نشد ولی اگه میرفتم اون لحظه جک میزدم دوستان دیگه ایراد کارشونو بگناول به همه دوستانی که قبول شدن خیلی خیلی تبریک میگم چون واقعا شاخ غولی رو شکوندن.و بعد خواهشا همه پلانها را اینجا بگذارید .که همه استفاده کنیم.
بله عزیزم چرا باورم نشه. فکر می کنم همه ی معماری ها در ارتباط با اسکیس به شانسی بودنش کامل اعتقاد دارن. ولی اگه انقد نمرت و پایین دادن شاید یه سوتی بزرگ داشتی که متوجه نشدی یا اینکه برگه هات گم شده مثلاباورتون میشه همه ی اینایی که گفتینو من رعایت کرده بودم!!!!!!!
واقعا نمیدونم روند نمره دهی شون چه طوری بوده دوستم همه ی شیتاش ناقص بوده در حد 50 درصده کار من اونم 14 شده من، دوست دیگم شده 24، پارکینگارو درنیاورده رمپ اشتباه مقطع کلا نداشته بقیه شیتاکاملا ناقص، یعنی به نظرتون کاراون با این وضعیت از من بهتر بوده!!!!!!
من موافقم دو بار از نظام مهندسی پرسیدم از دو نفر مختلف الچهره....هر دوشون گفتن به ما گفته شده امتجان بعدی احتمال زیاد خرداد یا تیر برگزار میشه....چه بد اگه خرداد برگزار یشه آخه مدرک منو با ینکه خرداد دفاع کرده بودم زدن 31 تیر...و اینجوری یه ماه کم میارم.....به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟امتحان نمیتونم برم نه؟؟؟؟
پس باید بشینم به خوندن آره؟؟؟؟نه دوست خوبم... اگه آزمون دوبار در سال برگذار بشه تقسیم به دو تا 6 ماه میکنن چون امتحان خرداده سنوات باید تا آخر شهریور باشه ... مثل امتحان آذر ماه دیگه سنوات تا آخر اسفند بود
پس باید بشینم به خوندن آره؟؟؟؟
آره دوست خوبم ...با همدیگه ایشالله آخه منم با 47 رد شدم البته سنوات من فکر نکنم برای پرای طراحی پر بشه چون فارغ التحصیلیم خورده 30 بهمن
یه چیز دیگه فقط واسه اینکه حساسیت به گذاشن یا نذاشتن رمپ زیاد بود تو تاپیک: من پیش خانم شریفی نیا که رتبه 1 سال 89 بودن کلاس رفتم. ایشون خودشون می گفتن تا حالا همه بچه هایی که با هاش کلاس داشتن و قبول شدن از جک استفاده کردن تو سال های قبل و امسال هم که من خودم به شخصه دیدم که از کلاس 15 نفره 9 نفر که قبول شدن همه با جک بودن. حالا خود دانید. من چون با اطمینان جک گذاشتم و پلان اماده هم زیاد برده بودم کل پلانها مسکونی و پارکینگ و .... 1.5 ساعته در اومد. بقیه زمان هم ترسیم کردم. فقط یه سوتی بزرگ دادم که اخرش که داشتم اکس می ذاشتم فهمیدم و نتونستم اصلاح کنم. چون مقطع و با خط کش از روی پلان صفحه قبل اندازه میزدم و خط می کشیدم و پلان جلوم نبود و خیلی عجله ای کار می کردم مقطع و میرور کشیدم! باید میرور می شد تا درست باشه ولی خدا رحم کرد و قبول شدم.
راستی حواستون به داکت های تاسیسات( از طبقات مستقیم تا بام، تو پلان بام هم ترسیم شود) و ابعاد نورگیر هم درست باشه.
سلام...خوبید بچه ها........قراره از کی تمرین واسه خرداد شروع بشه؟؟؟؟
یه چیز دیگه فقط واسه اینکه حساسیت به گذاشن یا نذاشتن رمپ زیاد بود تو تاپیک: من پیش خانم شریفی نیا که رتبه 1 سال 89 بودن کلاس رفتم. ایشون خودشون می گفتن تا حالا همه بچه هایی که با هاش کلاس داشتن و قبول شدن از جک استفاده کردن تو سال های قبل و امسال هم که من خودم به شخصه دیدم که از کلاس 15 نفره 9 نفر که قبول شدن همه با جک بودن. حالا خود دانید. من چون با اطمینان جک گذاشتم و پلان اماده هم زیاد برده بودم کل پلانها مسکونی و پارکینگ و .... 1.5 ساعته در اومد. بقیه زمان هم ترسیم کردم. فقط یه سوتی بزرگ دادم که اخرش که داشتم اکس می ذاشتم فهمیدم و نتونستم اصلاح کنم. چون مقطع و با خط کش از روی پلان صفحه قبل اندازه میزدم و خط می کشیدم و پلان جلوم نبود و خیلی عجله ای کار می کردم مقطع و میرور کشیدم! باید میرور می شد تا درست باشه ولی خدا رحم کرد و قبول شدم.
دوستم میشه نمونه نقشه های اماده ای که برده بودی سر جلسه رو به ما هم بدی من امسال سال اول شرکت میکنم و طراحیم خوب نیست
واقعا حرفتون درسته. کنار نظام مهندسی خیلیا رو دیدم که از دلالها کار میگیرن و بدون اینکه پلان رو ببینن مهرو میزنن و پولشو میگیرن!!!!ببخشید اما
برای چی میخواین پروانه طراحی بگیرین وقتی تسلط به طراحی ندارین و طراحیتون خوب نیست؟؟؟؟
دوست عزیز ماها درمورد کاری که می کشیم مسئولیم، همین روزا طراح ساختمانی که من نظارتش رو دارم میره شورای انتظامی ، و معلوم نیست چه حکمی براش میدن!!!
برای پول کار نکنین اگر تسلط دارین به کار ، پروانه بگیرین خواهشا
بعد از اینکه ساختمان ساخته شد، پایان کار بهش ندادن و مالک مجبور میشد که ساختمان رو خراب کنه. ببخشید میشه واضحتر توضیح بدین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!واقعا حرفتون درسته. کنار نظام مهندسی خیلیا رو دیدم که از دلالها کار میگیرن و بدون اینکه پلان رو ببینن مهرو میزنن و پولشو میگیرن!!!!
منم یه طراحو میشناسم که پروانشو باطل کردن. قضیه اونهم اینجور بود که بعد از اینکه ساختمان ساخته شد، پایان کار بهش ندادن و مالک مجبور میشد که ساختمان رو خراب کنه.
میشه بپرسم مشکل طرحش چی بوده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |