خاک پر امتیاز کمتری داره... نمره منفی داره حتی .. خود مهندس اسماعیلی که از تدوین گرای مبحث 4 هستن خودشون گفتن این خاک پر امتیاز منفی داره کجا دیدین با این زمینای گرون 30 متر از زمینو بندازن کنارمن کاملا با شما موافقم.....حتی تدوینگر مبحث 4 هم همین گفته شما رو داره....
نظر شخصی بنده اینه که یه معمار واقعی نباید از این درگیری ها فرار کنه و راحتترین راه رو استفاده کنه...کجای اجرایی ما دیدیم که نصف زمین خاک پر بشه؟؟؟؟یعنی اون مالک زمین و اون بساز بفروشه 25 متر مربع رو هدر میدن
سلام دوست عزیز کارسمت چپتان بنظر من معقولتر استسلام بر معماران عزیز
میشه ایراد کارمو بگین ممنون میشم
پلانها مربوط به امتحان اذر 92 هست
مشاهده پیوست 254378مشاهده پیوست 254379پلانهای زیر زمین
تو همکفت اختلاف ارتفاع متفاوت بین تجاری و لابی هست پس ورودی که دادی رو باید تغییر بدی مگه اینکه توش پله بزاری که بنظرم معقول نیست
ارتفاع زیر زمین 2.80هست با حساب سقف ؟
ارتفاع زیرزمین برای پارکینگهای کوچک 2.2 و برای متوسط و بزرگ 2.40 هس-ضخامت سقف تا3طبقه 30 بیشتر از3طبقه 40سانت حالاکدوم وکدومش هس؟
این ک یه روشه کاملا شخصیه.سلام بچه ها
یه سئوال مهم دارم....
در روز امتحان بعد از تحلیل سوال طراحی چطور شروع کنیم اول پلانها را روی شطرنجی در بیاریم یا روی پوستی بکشیم یا پلان پارکینگ روی شطرنجی در بیاریم بعد طبقات روی پوستی بکشیم؟؟؟؟!!!!!!!!
چه کار کنیم کمتر زمان از دست بدیم.....
سلامسلام بچه ها
یه سئوال مهم دارم....
در روز امتحان بعد از تحلیل سوال طراحی چطور شروع کنیم اول پلانها را روی شطرنجی در بیاریم یا روی پوستی بکشیم یا پلان پارکینگ روی شطرنجی در بیاریم بعد طبقات روی پوستی بکشیم؟؟؟؟!!!!!!!!
چه کار کنیم کمتر زمان از دست بدیم.....
سلامسلام دوستان کسی از آخرین مصوبه کمسیون هم ارزی 23/9/94 خبر دارهمشاهده پیوست 254458
برای بچه های ناپیوسته هست که طرح تعلق نمیگیره قرآنی آدم مغزش هنگ میکنه با این مصوبات دوره پیش طرح میتونستن امتحان بدن اما با این مصوبه نمیتونن اون هم بعد از چند روز که از زمان ثبت نام گذشته!!!!!!!!!!!!!
آره،اتفاقا منم زنگ زدم سوال کردم همین رو گفتناین برای کسایی هست که کاردانی غیر از رشته های هفت گانه دارند وکسایی که کاردانی معماری دارند رو شامل نمیشه.
اگر به روشه دوم پیش بریم، ینی وقتی که ستونا چهار سمت باکس پله (فقط باکس پله) هستن، این ستونا رو باید تو دهانه های دیگه هم رعایت کنیم؟ ینی فاصله عرضی دو ستون که 2.5 هست رو باید در ابتدا و انتهای زمینم رسم کنیم؟نحوه ستون گذاری هر دو مورد درسته و مشکلی نداره.
اگر به روشه دوم پیش بریم، ینی وقتی که ستونا چهار سمت باکس پله (فقط باکس پله) هستن، این ستونا رو باید تو دهانه های دیگه هم رعایت کنیم؟ ینی فاصله عرضی دو ستون که 2.5 هست رو باید در ابتدا و انتهای زمینم رسم کنیم؟
نه لزومی نداره. بستگی به نحوه تیر ریزی و جهت تیرچه هاتون داره.
اگر به روشه دوم پیش بریم، ینی وقتی که ستونا چهار سمت باکس پله (فقط باکس پله) هستن، این ستونا رو باید تو دهانه های دیگه هم رعایت کنیم؟ ینی فاصله عرضی دو ستون که 2.5 هست رو باید در ابتدا و انتهای زمینم رسم کنیم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 | |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |