چرا 1.6*2.1 نمیگیری که توویرایش جدید مبحث4 برای معلولین نوشت؟
ویرایش جدیدو ندارم تو نقشه ها هم که نگاه میکنم هرکسی یه چیزی کشیده من معمولن فضای داخلیشو 1.4 در 1.6 می کشیدم. اینی که شما میگید ابعاد خارجیش با احتساب ضخامت های دیوار؟
یک واحد پارکینگ با مزاحمت در صورتی مجاز هست که یک واحدتون به علت زیاد بودن مساحت (بیش از 180 متر) نیاز به دوتا جای پارکینگ پیدا کنه.فکر کنم یک واحد پارکینگ رو میشه با مزاحمت طراحی کرد ولی 2 تارو نمیدونم فکر نکنم درست باشه در ضمن من غلطهای دیگه ای هم در این طرحها دیدم همینطور توی حل آذر 92!!!
عارفه جان ممنون. با اجازت من اینهارو تصحیح کردمبچه های یه جمع بندی میخوام برای ارتفاع پله و ضخامت و غیره کنیم....
1- ارتفاع پله 17
2-ارتفاع طبقات 18 تا پله 17 سانتی 3.06
3-ارتفاع پیلوت و همکف 16 تا پله 17 سانتی 2.72
4-پله استقبال و یا ساده دل بخواهی...فکر کنم بزاریم امتیاز باشه نزاریم هم نمره منفی نداره
5-ضخامت سقف 30 سانتی
6-جان پناه 1.1
7- okb پنجره های نورگیر و شمالی شرقی و غربی مجاور همسایه 1.8 با ارتفاع قدیه حداکثر 75 و عرض حداقل 2 متر
8-okb باقیه پنجره های 1.1
9-پنجره های رو به تراس میتونه از کف شروع بشه
10-ارتفاع تجاری حداقل 2.4 حداکثر 4.5 بهترینش 3 متر کف تا سقف
11-ارتفاع سرگیری رمپ ماشین 1.95
12-ارتفاع درهای اتاقها 2
13-عرض درها به ترتیب ورودی 1.2------------در راه پله 1.10-----درب آسانسور 90 برای معلول-----اتاقهای خواب حداقل 90----انباری 90-----سرویس ها 75 یا 80(خودم 80 میگیرم)----خودرو هم 3برای نهایتا 3 خودرو. 3.5 برای 4 به بالا
14-عرض راهروهای مختص معلولین 1.4 و داخلیها 1.2 بگیرید که دهن مصحح بسته باشه...
15-تراس الزامیست
16-واحد بیشتر از 75 نیازمند توالت فرنگی
17-کمتر از 75 و یه خوابه حمام میتواند درب به داخل اتاق داشته باشد
18-ابعاد نورگیر برای آشپزخونه و انباری 2*3------------برای دو تا اتاق خواب از دو واحد جدا 3*6------برای یه خواب و یه آشپزخونه یا یه اتاق تنها 3*4
دوستان اگه چیزی از قلم افتاده بگید....
چرا 1.6*2.1 نمیگیری که توویرایش جدید مبحث4 برای معلولین نوشت؟
ویرایش جدیدو ندارم تو نقشه ها هم که نگاه میکنم هرکسی یه چیزی کشیده من معمولن فضای داخلیشو 1.4 در 1.6 می کشیدم. اینی که شما میگید ابعاد خارجیش با احتساب ضخامت های دیوار؟
اینو از مبحث جدید گذاشتم فقط ارتفاع بالاسریشو مطمئن نیستم
سلام بچه ها کسی میدونه در چه صورت حیاط خلوت اجباریه؟نورگیر جزه حیاز خلوت حساب میشه؟عارفه جان ممنون. با اجازت من اینهارو تصحیح کردم
سلام بچه ها کسی میدونه در چه صورت حیاط خلوت اجباریه؟نورگیر جزه حیاز خلوت حساب میشه؟
اگه هر 3 متر یه پاگرد بذاری میشه 8%. اگه هر 9 متر یه پاگرد بگیری میشه 5.5 درصد. این حد اقل و حداکثرشهسلام یکی برام رمپ معلولو با ارتفاع از کف 120 حساب میکنه؟ و هر 3 متر یک پاگرد و بعد از سه متر به ازای هر متر نیم درصد از شیب کم میشه یعنی اخر به 6 درصد میرسیم؟ من نمیفهمم
هلو جان و عارفه عزیز به هیچ وجه نمیشه در پاگرد پله دریچه بازدید داشته باشیم. پس این همه حذف چشم پله و در دودبند و .... برای چیه!!!!!!!! چون دود کشه دیگه هر روزنه ای در دستگاه پله که با یک مسیر عمودی در ارتباط باشه ممنوعهما داکت اصلی رو پشت اسانسور در نظر میگیریم تا دریچه ی بازدیدشو.بتونیم تو پاگرد پله بدیم ابعادشم 70سانت عرض دریچه رم50
الزامی نداره داکت اصلی پشت اسانسور باشه اما در هر صورت باید یک داکت اصلی در نظر گرفت بهترین جا پشت اسانسوره چون اگ.تو واحد باشه امکان دسترسی ب دریچش سخت میشه!
دوستان جک معلول رو میشه در ورودی بیرون ساختمان هم گذاشت؟یعنی پله و جک هردو بیرون در باشه؟!! البته بعید میدونم در غیر این صورت باید 140 قبلش و 140 بعدش فضا داشته باشیم!
البته گزینه های دیگر هم هست... مطابق با طراحیدوستان ابعاد آسانسورو چک کنیم با هم؟
داخل به داخل 190*160 هشت نفره و معلول
ابعاد کابین 110*140 ارتفاع 220
درب کابین 90 ارتفاع 200
ارتفاع چاهک 160
فاصله آخرین کف تا سقف چاه 380 ؟؟؟
ابعاد موتورخانه 220*370 ارتفاع 200
ما داکت اصلی رو پشت اسانسور در نظر میگیریم تا دریچه ی بازدیدشو.بتونیم تو پاگرد پله بدیم ابعادشم 70سانت عرض دریچه رم50
الزامی نداره داکت اصلی پشت اسانسور باشه اما در هر صورت باید یک داکت اصلی در نظر گرفت بهترین جا پشت اسانسوره چون اگ.تو واحد باشه امکان دسترسی ب دریچش سخت میشه!
تو تمام پاگردا؟؟؟
se radif pele bezaridسلام و خسته نباشید
اگه همکف تجاری با ارتفاع 4 متر باشه اونوقت بازوهای پله یکی میشه 9 تا یکی میشه 13 تا؟
یا نه دو تا بازوی 11 تایی ؟اینجوری پاگرد کوچیک نمیشه؟
نورگیر همون حیاط خلوته.اما تو عامیانه حیاط شمالی را فقط حیاط خلوت میگند. هرکجا نیاز به نور گیری داشتید. یعنی عمق بیشتر از 7 متر از لبه تراسسلام بچه ها کسی میدونه در چه صورت حیاط خلوت اجباریه؟نورگیر جزه حیاز خلوت حساب میشه؟
دوتا ماشینه کنار راه پله فضای پشتش باید 5 باشه..... لابی آسانسور و راه پله هم فراموش کردین
بله کاملا اشتباهه. حداقل 5 متر فضا نیاز داریدمشاهده پیوست 212154این طرح به خاطر عرض ۳.۵ رده؟
تعداد پله های زیرزمین به همکف 16 تا یا 18 ؟؟؟خوب محبوب جان بستگی به ارتفاع زیرزمینت دارهیه سوال
تعداد پله های زیرزمین به همکف 16 تا یا 18 ؟؟؟
همکف به طبقات که 16 هست اگه واحد مسکونی نداشته باشه
و اینکه ارتفاع دریچه بازدید در پاگردها از کف چقدره؟
ممنون
داشتم امتحان اسفند 89 رو میدیدم هر سه طرف ساختمون بستس فقط از یک طرف نور میگیره این ساختمون حتمن نیاز به نورگیر یا حیاط خلوت داره کسی هست کمکم کنه ؟ بهم بگه حیاط خلوتو چظوری محاسبه کنم؟ جانماییش بستگی به طرحم داره یا نه مقرارات داره؟نورگیر همون حیاط خلوته.اما تو عامیانه حیاط شمالی را فقط حیاط خلوت میگند. هرکجا نیاز به نور گیری داشتید. یعنی عمق بیشتر از 7 متر از لبه تراس
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |