Arch-Azadeh
همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93
سلام
یعنی واقعا انقدر نا امیدین ؟؟؟؟
ای بابا!!!
سلام
یعنی واقعا انقدر نا امیدین ؟؟؟؟
ای بابا!!!
سلاااااااااااام.بچه ها نگران نباشید منم خراب کردم.میرم سربازی اما از ماه بعد شرو میکنم به خوندن.منکه وقتی رفتم سر جلسه سوال اسون بود 2تاشم اما اصلا حال جواب دادن به سوالاتو نداشتم.نمیدونم چرا.درکل40مین وقت اضافه اوردم.اما ببینیم چه میشود.دوستان منابع معرفی کنید برم بگیرم.دوستان امیدوارم همگی سخت تلاش کنیم برا موفقیت.خواهشا پیگیر باشید.صوفیا من شمارمو فرستادم برات
سلامآزاده جون و بچه ها،میدونید رتبه 147 باشیم و اسکیس 50% بگیریم مثلا،جایی روزانه و شبانه قبول میشیم؟اسکیس بین 30تا 50 چی؟میخام حداقل هارو در نظر بگیرم فعلا
وای من حوصله درس خوندن ندارموخداکنه یجا قبول بشم دیگسلام
خیلی بستگی به رنج رتبه های اسکیس داره، اصلا قابل پیش بینی نیست... مثلا اگه نمرات اسکیس رتبه های بالا باشه 91و92و 95 خب 50 درصد، درصد افتضاحیه مثل پارسال
ولی 2-3 سال پیش بالاترین درصد 60 بود که مثلا بچه ها با 30 و 40 درصد اسکیس جاهای خوب قبول شدن
یعنی درصد اسکیس به تنهایی تعیین کننده نیست..باید دید نمره های اسکیس تو چه رنجی هست.
بچه ها از کی شروع کنیم؟؟؟
موافقین اول کتابای خانه شهرسازان و بخونیم؟؟ کتاباش خیلی خوبه
کتاباش برا مرور بهتر نیست؟؟
من خودم چون تو تاریخ می لنگمو همیشه کم می زنم موندم چی بخونم
آزاده جون ب هرکدوم ازین برگه ها بخای درصد بدی ،چند میدی؟بچه ها نظرلطفامشاهده پیوست 213595مشاهده پیوست 213596
کارت خوبه...
تو کنکور اینجوری کشیدی شیتاتو؟؟
یعنی این شیتایی که گذاشتی واسه سوال کنکور امساله؟؟؟؟
از شار تا شهر
ولی کتاب خوندن خسته می کنه ها... جزوه بهتره شادی
واقعا کسی هنوز قصد شرو نداره
چقده بیحالن بروبچ مااااااا
تو شروع کردی؟؟؟
من که فعلا شروع نکردم... حالا یکم استراحت کنیم ...
دوستان، پیشنهاد من اینه که اول جزوه های خانه شهرسازان و بخونید واگه فرصتی بود کتابم بخونید...جزوه ها، خلاصه ای از قسمت های مهمه کتاباست که تو کنکور خیلی ازشون سوال اومده و میاد...
و این هم شماره خانه شهرسازان: 22874540
موفق باشید