فرقی ندارن
مقطع طولی و عرضی با پروفیل طولی و عرضی فرقی نداره تا جایی که میدونم
اشتباه لپی بوده
فرق داره خود استاد شقاقی این توضیحو دادن
در پروفیل ارتباط بنا با محیط اطرافش رو نشون میدین پس وقتی خواستن یعنی این ارتباط اهمیت داره
فرقی ندارن
مقطع طولی و عرضی با پروفیل طولی و عرضی فرقی نداره تا جایی که میدونم
اشتباه لپی بوده
اولاکه 2 تا موضوع توی کلاسای اسکیس تهران و ..... خیلی داغ شده و دارن روش اتوود میزنن و تحلیل میکنن(البته همه اینا احتمالی هست)
1.مرکز اجلاس بیداری سران اسلامی در تهران
2.اسکان موقت 1 روز بعد از زلزله در (بوشهر یا نوشهر یا ایرانشهر و........)
نکته دوم اینکه اکثر کلاسای اسکیس در تهران روی اوردند به کتاب فرم پیرداوری و وقتی هم همه به این سمت روی بیارند ناخودآگاه داوران هم به این سمت خواهند رفت،پس شما هم سعی کنید از بقیه عقب نمونید
موفق باشید
فرق داره خود استاد شقاقی این توضیحو دادن
در پروفیل ارتباط بنا با محیط اطرافش رو نشون میدین پس وقتی خواستن یعنی این ارتباط اهمیت داره
فرق داره دیگه(اوووووووووووووووووووووووووووووووووووو)خوب اگه منظور ارتباط با اطرافه.... یعنی سایت و خیابان یا دسترسی ها.... اینو که همیشه نشون میدیم دیگه.....
مگه خوناشامیم که بعد از ساعت 12 فعالیت داشته باشیم....... شوخی کردم..... حتما تو بحث شرکت میکنیم.... من که هستم.... ولی این موضوعا فکرتونو مشغول نکنن سعی کنید تو همه شاخه ها فعالیت داشته باشین..... اتفاقا به نظر من اگه طراحا به گوششون برسه همه رفتن سراغ اینا عمدا یه چیزی غیر اینو میدن..... خودتون دیدین که هر سال یه جوری سورپرایز دارن حضرات....
پس میشه قطعی نتیجه گیری کرد این 2 تا موضوع سوال اسکیس نیستن و از اون کتاب هم هرچی استفاده نشه بهتره
یه چیزیم در نظر داشته باشین، خیلی بعیده طرحی بدن که پلانش بر فرض 2 هزار متره. معمولا یه چیزی میدن که 1/100 اش روی A3 جا بشه.
كار كنيم بد نيست اما منم ميگم كه نميدن
پس میشه قطعی نتیجه گیری کرد این 2 تا موضوع سوال اسکیس نیستن و از اون کتاب هم هرچی استفاده نشه بهتره
یه چیزیم در نظر داشته باشین، خیلی بعیده طرحی بدن که پلانش بر فرض 2 هزار متره. معمولا یه چیزی میدن که 1/100 اش روی A3 جا بشه.
مهم نیست این موضوع رو می دن یا نه چون ما می خواهیم تمرین کنیم و سعی کنیم بازخورد ذهنمون رو نسبت به یک موضوع بسنجیم و اون رو تقویت کنیم و عادت کنیم به این که سر جلسه اگه یه موضوع غریب دیدم خیلی شاخ در نیاریم
حالا من هم خیلی فکر نکردم فقط مکاتباتم رو می نویسم
چیزهایی که به نظر مهم هستن امنیت ، معما ری اسلامی ، عملکرد ، شفافیت ،شاخص بودن ،فضاهای بزرگ و دسترسی ها و ارتباطاعت و بحث های رسانه ای در اون زیاد مطرح هست
در مورد اسکان موقت هم بیشتر مسئله سازه هست یعنی هرچی فکر کردم باید به نظرم طراحی سازه انجام داد موضوع یه کم گنگ هست یعنی بعد از یه روز چه کار می کنیم سازه ای رو که با کلی زحمت و سرعت برپا شده جمع می کنیم حالا افراد چه کار می کنند چه فضاهایی داره اگه یه روزه باشه فقط سرپناه یک شب هست
چیزی که در بازخورد اول به ذهنم رسید استفاده از سازه های بادی هست حالا نظر دوستان چی باشه نمی دونم؟
در ضمن من حالم خوب نیست می رم بخوابم تا فردا...
مهم نیست این موضوع رو می دن یا نه چون ما می خواهیم تمرین کنیم و سعی کنیم بازخورد ذهنمون رو نسبت به یک موضوع بسنجیم و اون رو تقویت کنیم و عادت کنیم به این که سر جلسه اگه یه موضوع غریب دیدم خیلی شاخ در نیاریم
حالا من هم خیلی فکر نکردم فقط مکاتباتم رو می نویسم
چیزهایی که به نظر مهم هستن امنیت ، معما ری اسلامی ، عملکرد ، شفافیت ،شاخص بودن ،فضاهای بزرگ و دسترسی ها و ارتباطاعت و بحث های رسانه ای در اون زیاد مطرح هست
در مورد اسکان موقت هم بیشتر مسئله سازه هست یعنی هرچی فکر کردم باید به نظرم طراحی سازه انجام داد موضوع یه کم گنگ هست یعنی بعد از یه روز چه کار می کنیم سازه ای رو که با کلی زحمت و سرعت برپا شده جمع می کنیم حالا افراد چه کار می کنند چه فضاهایی داره اگه یه روزه باشه فقط سرپناه یک شب هست
چیزی که در بازخورد اول به ذهنم رسید استفاده از سازه های بادی هست حالا نظر دوستان چی باشه نمی دونم؟
در ضمن من حالم خوب نیست می رم بخوابم تا فردا...
ميشه اين سازه هايي كه معرفي كردي رو عكسشو بزاري؟واسه همون اقامت موقتم به نظر من طراحی بر اساس الگو صورت بپیره خوبه.... یعنی یک نوع سازه سبک و صنعتی که تولید انبوه رو بتونه جواب بده... مثل copy paste حالا به نظر من اینجا باید روش کار به عنوان یک ایده ارایه بشه... من اگه بودم شیوه خانه سازی به روش آکاردئونی رو پیشنهاد میکردم.... یه جورایی مثل همون لیوانای قدیم که میبردیم مدرسه یا رختاویزای جمع شونده یا همون آکاردئون موسیقی... یه اتاقک که تاسیسات نداره و دیواره هاشو و سقفش به وسیله یک هندسه خاص به هم وصل شدن و با کشیدن یک عنصر بقیه هم باز میشن و یک حالت کادر بندی خونه سبک ژاپنی هارو به ما میده.... این الگو حتی میتونه از داخل پارتیشن بندی بشه و از جایی به جای دیگر حمل شود.... یه چیزی بین چادر و چادر سیاه عشایری و خانه ژاپنی....
ميشه اين سازه هايي كه معرفي كردي رو عكسشو بزاري؟
آره عزیزم درستهفرق داره دیگه(اوووووووووووووووووووووووووووووووووووو)
بابا زمینو نیگاه کن....زمینه یک پارکه..کجا توی مقطع ما کل پارکو نشون میدیم(اگه میگفت مقطع که ما فقط از خود ساختمون میزدیم)
حالا که گفته پروفیل یعنی از پارکو ساختمونت دیگه....
میگما شما که کلاس استاد شقاقی میرید میشه لطفا راجبه موضوعایی که مطرح کردن و بچه ها لطف کردن برای ما هم گذاشتن کمی توضیح بدیدفرق داره خود استاد شقاقی این توضیحو دادن
بدون ابعاد برای سایت؟موضوع کارگاه مرکز:
بادخان در منجیل با زیربنای 100 متر
راستی یه چیزی اون لابی نیستمرسی که برام وقت گذاشتی
ایستگاه آتش تشانی از آشیانه با حداقل 15 سانتی متر بلندتر باشه و با یک رمپ افراد به سمت آشیانه هدایت شن
دلیلش این بوده
بچه ها کسی راهنمایی نمیکنه؟!بچه ها با توجه به همه ی بررسی هایی که تا الان انجام دادیم
بنظرتون پلانها بر اساس اصول معماری ایرانی (سنتی)باشن بهتره یا مدرن(بر اساس اصول معماری ایرانی)؟
حجم چطور؟
میشه یکی نکات بادخانو بگه خلاصه؟!موضوع کارگاه مرکز:
بچه ها کسی راهنمایی نمیکنه؟!
لطفا
میدونید چیه
این ترم آخری تو دانشگاه خیلی رو اقلیمی و سنتی کار کردنمون تاکید داشتن
الان رو طرحام تاثیر گذاشته
دستم از مدرن خط کشیدن ترس داره انگار
آره متوجهمبه نظر من ........ البته چون من خودم میخوام اینجوری کار کنم هیچ دلیل منبعیم ندارم...... میخوام امسال اسکیسو مدرن کار کنم البته بازم باید ببینیم موضوع چیه... ولی ساخ مایه و ساختار بومی اسلامی باشه.... درست اگه حرف منو گرفته باشین.... تالار شهر تهران.... ساختمون مدرنه ولی از لحاظ ایرانی بودنش باهات حرف میزنه ولی مدرن کار شده.... یا همین همه ی کارای میرمیران..... ساختار سنتی و بومی داره ولی مدرنه و از حالات جدید استفاده کرده..... به نظرم در کل به سلیقه خودت بستگی داره و موضوع.... کتاب معماری معاصر ایران اثر امیر بانی مسعود رو بگیرید عکساشو نگاه کنید...... خیلی با ارزشه..... میتونه کمکتون کنه..... کار همه ی معمارای بزرگ ایران توش هست تا سال 89 همه ی کارا رو داره.... از دانشمیر بگیر تا صارمی از شیخ زین الدین بگیر تااا میر میران از دیبا بگیر تا کامبیز اینا
به نظر من ........ البته چون من خودم میخوام اینجوری کار کنم هیچ دلیل منبعیم ندارم...... میخوام امسال اسکیسو مدرن کار کنم البته بازم باید ببینیم موضوع چیه... ولی ساخ مایه و ساختار بومی اسلامی باشه.... درست اگه حرف منو گرفته باشین.... تالار شهر تهران.... ساختمون مدرنه ولی از لحاظ ایرانی بودنش باهات حرف میزنه ولی مدرن کار شده.... یا همین همه ی کارای میرمیران..... ساختار سنتی و بومی داره ولی مدرنه و از حالات جدید استفاده کرده..... به نظرم در کل به سلیقه خودت بستگی داره و موضوع.... کتاب معماری معاصر ایران اثر امیر بانی مسعود رو بگیرید عکساشو نگاه کنید...... خیلی با ارزشه..... میتونه کمکتون کنه..... کار همه ی معمارای بزرگ ایران توش هست تا سال 89 همه ی کارا رو داره.... از دانشمیر بگیر تا صارمی از شیخ زین الدین بگیر تااا میر میران از دیبا بگیر تا کامبیز اینا
کتاب جدید قبادیان بهتره.اون تا سال 91 و 92 هستشبه نظر من ........ البته چون من خودم میخوام اینجوری کار کنم هیچ دلیل منبعیم ندارم...... میخوام امسال اسکیسو مدرن کار کنم البته بازم باید ببینیم موضوع چیه... ولی ساخ مایه و ساختار بومی اسلامی باشه.... درست اگه حرف منو گرفته باشین.... تالار شهر تهران.... ساختمون مدرنه ولی از لحاظ ایرانی بودنش باهات حرف میزنه ولی مدرن کار شده.... یا همین همه ی کارای میرمیران..... ساختار سنتی و بومی داره ولی مدرنه و از حالات جدید استفاده کرده..... به نظرم در کل به سلیقه خودت بستگی داره و موضوع.... کتاب معماری معاصر ایران اثر امیر بانی مسعود رو بگیرید عکساشو نگاه کنید...... خیلی با ارزشه..... میتونه کمکتون کنه..... کار همه ی معمارای بزرگ ایران توش هست تا سال 89 همه ی کارا رو داره.... از دانشمیر بگیر تا صارمی از شیخ زین الدین بگیر تااا میر میران از دیبا بگیر تا کامبیز اینا
موضوع کارگاه مرکز:
بادخان یه چیزی تو مایه های بادگیره اما یه تفاوتایی داره که دقیق نمیدونممنظور از این بادخان چیه.... ؟؟؟؟ یعنی خانه باد؟؟؟؟؟!!! ریز فضا هاشو دارید... متراژ.... توضیحات.... بگید کارکنیم
کدوم کتابش؟کتاب جدید قبادیان بهتره.اون تا سال 91 و 92 هستش
چ بی اعصاب شدیمااااامروز نشستم اسکیس سرای محله رو با انتخاب اختیاری شهر کرمان شروع کردم به کار کردن بعد از 4 ساعت شد این کلا ....
2 ساعت دیگه نشستم کار کردم شد این هنوز یه پرسپکتیو داخلی و یه نمای اختیاری از شمال یا جنوب رو نزدم و حوصله اشم نداشتم با پرسپکتیو داخلی هم ارتباط برقرار نکردم
این هم موضوع اسکیس سال 90
دوستان خواهشا یه سری از تمریناتون رو بذارید اینجا نه اینکه فقط .... بزنید ممنون
من که شجاعتش رو داشتم ظرحم رو گذاشتم و طرحم همچین چیزی نیست که دیگران بخوان کپی کنند احتمالا طرح های شما خیلی توپه که نمی ذارید
دوستان حداقل کارتون نمی ذارین نظر بدین من برای بهتر شدن کارم چه کار کنم از لحاظ راندو ممنون