Paradiso100
عضو جدید
خیلی نامردییه!! باید از اول میگفتن !!منم فقط معماری میخوام شرکت کنم ولی مجبور شدم واسه داخلی هم واریز کننم!!
دیگه نمیدونن واسه پول دارن چیکار میکنن ! این چ وضعشه ((
خیلی نامردییه!! باید از اول میگفتن !!منم فقط معماری میخوام شرکت کنم ولی مجبور شدم واسه داخلی هم واریز کننم!!
هر چند تا اعتبار در قدم اول خریده باشید بعدا به اون تعداد باید شماره وارد کنید پس اول برید سطر اول این صفحه http://srv2000.sanjesh.org/p_kart/index.php/kart_arshd/amlv_92gnr/kart
چه خبرا مگه اووووووه
خوب بالاخره خلاص شدیم
ماله من شد خوارزمی )) سر راهه
bacheha salam
emmmmmmm man kartamo bedoone moshkeli gereftam faghat moshkel injast ke alan be fekre skis va tamrinesh oftadam va ta ghablesh tafrih mikardam!!!albate sale dige doos daram ghabool sham in dast garmie baram doa konid ishala shomaha beshid sal balaie man sale dige
در هر صورت باید همه رو خرید
نه بابا من برای دوستم که فقط تو دو تاش بود دو تا کارت گرفتم تموم شد رفت
نه بابا من برای دوستم که فقط تو دو تاش بود دو تا کارت گرفتم تموم شد رفت
بعله .. ولی یکی میتونه همون اول درخواست یک کارت کنه و بعدا تو صفحه مربوطه تنها ازش شماره یک کارت رو میخوان
کی گفته ؟بچه ها داخلی عصر جمعس.گقته بودن که 5شنبس که
نه من اولش زدم 1 کارت و یکی خریدم ولی 4 تا میخواد ازم
خوب حتما دو گرایش انتخاب رشته کرده فقط
خوب اون دوستت از اول توی انتخاب رشته 2 تا رشته فقط انتخاب کرده ... ما 4 تا
من معماری و معماری منظر جفتش خوارزمیهeee
من داخلی خوارزمی ام !!!
معماری دانشگاه تهران
منظر هم دانشکده انفرماتیک سازمان سنجش
شما چی ؟؟؟
دقیقا!! فک کنم واسه پرینتش اخر بباید برگه هارو با چسب به هم بچسبونیماگه انتخاب رشته کردین پول همشو میخواد. ولی از اون ستم تر اینکه فقط یکبار میشه با شماره سریال کارتو آورد. بعدش میگه استفاده شده مرد مومن خب خودم استفاده کردم تو چیکار داری که دهنی شده
الان گفتم پرینت کنن برام، خودم دیگه نمیتونم کارتو ببینم، حتما سیو کنید صفحه رو، اگه نتونید پرینت بگیرید دیگه نمیاره. آخه پرینتشم مشکل داره بدبختی، عین آدم پرینت نمیکنه.
من سال پیش هم مبلمان برده بودم هم دایره ... دم در کسی گیر نداد ولی موقع ترسیم یکی از مراقبا گفت که فکر کنم این وسیله شما (شابلون دایره منظورش بود) جزو غیر مجازها باشه بعد رفت از سرمراقب سالن پرسید که بهش گفته بود مانعی ندارهعزیزان یه سوال خیلی مهم، این تذکر تو برگ راهنمای آزمون هست:
وسایلی که داوطلبان مجاز به استفاده از آنها نمی باشند: رنگ روغن، پاستل گچی ... کلیشه نقوش آماده ... (در صورت استفاده کارها قضاوت نخواهد شد)
این کلیشه نقوش آماده چی هست؟ احیانا شابلون مبلمان خودمونم شامل نشه؟ این قضیه رو روشن سازی بکنید برای ما، چون من شابلون مبلمان میبرم(جوابم میده!) یهو طوری نشه که بعدا فکر کنیم طوری شده.
من سال پیش هم مبلمان برده بودم هم دایره ... دم در کسی گیر نداد ولی موقع ترسیم یکی از مراقبا گفت که فکر کنم این وسیله شما (شابلون دایره منظورش بود) جزو غیر مجازها باشه بعد رفت از سرمراقب سالن پرسید که بهش گفته بود مانعی نداره
بچه های تصویرسازی و ارتباط تصویری و همینطور طراحی فرش معمولا از این نقوش آماده استفاده می کردند که از 3 سال پیش ممنوع شده گویا .... خیالت تخت دونفی جان ... من که شابلون دایره نباشه انگار مداد نیست (من تو عمرم غیر مکعب و مربع هنوز به هیچ شکل و فرمی yes نگفتم)عزیزان یه سوال خیلی مهم، این تذکر تو برگ راهنمای آزمون هست:
وسایلی که داوطلبان مجاز به استفاده از آنها نمی باشند: رنگ روغن، پاستل گچی ... کلیشه نقوش آماده ... (در صورت استفاده کارها قضاوت نخواهد شد)
این کلیشه نقوش آماده چی هست؟ احیانا شابلون مبلمان خودمونم شامل نشه؟ این قضیه رو روشن سازی بکنید برای ما، چون من شابلون مبلمان میبرم(جوابم میده!) یهو طوری نشه که بعدا فکر کنیم طوری شده.
من که شابلون دایره نباشه انگار مداد نیست (من تو عمرم غیر مکعب و مربع هنوز به هیچ شکل و فرمی yes نگفتم)
داورها هم قضاوت میکنن خب ... میگن جیگرشو داشته آورده و استفاده هم کرده ... بهتر از اینه که به جای دایره تخم مرغ بکشن
من بیشتر برای کشیدن تاق پنج اوهفت میخوام، استاد پیرنیا پس از تحقیقات بسیار پی برد که پرگار چیز ضایعیه، پیشینیان هم از شابلون استفاده میکردن برای رسم تاق.
ولی مبلمان کارو یه لول ارتقا میده انصافا. من کلا 3 تا پلان کشیدم برا تمرین، ولی پی بردم به این موضوع بقول رفیقمون پیکسل کار بالا میره.
اگه میخواستی معماری شرکت کنی..نباید توی انتخاب رشته داخلی رو هم میزدی...اونا که الان نمیتونن نظر شما رو اعمال کنند...کارت ها با توجه به انتخاب رشته شما چاپ...سوالات و صندلی اماده شده...الان دیگه نمیشه کاری کرد....خیلی نامردییه!! باید از اول میگفتن !!منم فقط معماری میخوام شرکت کنم ولی مجبور شدم واسه داخلی هم واریز کننم!!
من الان دارم برخی پست ها رو بلند واسه بچه های شرکت هم میخونم این جمله ات باعث انفجار خنده شد.... تاق پنج اوهفتمن بیشتر برای کشیدن تاق پنج اوهفت میخوام، استاد پیرنیا پس از تحقیقات بسیار پی برد که پرگار چیز ضایعیه، پیشینیان هم از شابلون استفاده میکردن برای رسم تاق.
ولی مبلمان کارو یه لول ارتقا میده انصافا. من کلا 3 تا پلان کشیدم برا تمرین، ولی پی بردم به این موضوع بقول رفیقمون پیکسل کار بالا میره.