مطمئنا اگه کنسل بود یه هفه قبل می گفتن!امروز فردا میاد حتما...منم امشب بلیط دارم
ناراحت نباشین وضع من از همه بدتره.از بعد عید ثبت نام کردم برا کلاس اسکیس هیچی که یادنگرفتم هیچ کلی حرص خوردم .هر جلسه کنسل میشد جلساتی هم که تشکیل میشد با کلی تاخیر و هیچی .آقا برامن کار باوایتکس یادمیداد. خیلی جالبه دیروز کلی سوال داشتم بازم کلاس کنسل شد منشی میگه خوب تا تابستون کلاس هست دیگه بیا آخه من چیکار کنم با این نفهما اگه این کلاس کوفتی رو نمی رفتم بیشتر تمرین کرده بودم حالا جهت باد مطلوب اقلیم سرد ،جنوب شرقیه؟ بادنامطلوبشم شمال غربیه؟ درسته یا غلط؟
هیچ وقت به حرفای ادمای اینجا اعتماد نکنین.....همراهی بهم گف بازسازی پس از سانحه رو نباید جواب بدیم.اما دروغ گف.بای واسه همیشه
هیچ وقت به حرفای ادمای اینجا اعتماد نکنین.....همراهی بهم گف بازسازی پس از سانحه رو نباید جواب بدیم.اما دروغ گف.بای واسه همیشه
دوستان من امیدوارم تمام کسانی که تو این مدت تلاش کردن نتیجه ی زحمتاشونو بگیرین، بچه ها ریلکس باشیت و آرامشتونو حفظ کنین، به هیچی فکر نکنین، و ذهنتونو از تمام استرس ها و تنش ها خالی کنید،
به امید موفقیت همه ی شما دوستای گلم
مرسییییییییی...دوستهای خوبم....ایشالله شما هم در همه زمینه ها موفق باشیدسلام به همه دوستای خوبم
کم کم دارید به آخر خط روزهای سخت تمرین اسکیس میرسید لازمه به همتون خدا قوت بگم چون میدونم چقدر زحمت کشیدید و چقدر استرس داشتید و امیدوارم نتیجه زحماتتون رو بگیرید
به پیش بچه ها......که بهترین رتبه ها برای شماست
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم
سلام بچه ها!!! خوبین؟؟؟ منم خوبم!!!خیلی وقته نبودم!!! حدودا 25 روز!!! از بچه هایی که این جا و فیس بوک پی ام دادن و جواب ندادم پوزش می خوام (هم ب نت دسترسی کمی داشتم و هم وقت کمی داشتم) !!! امیدوارم این چن روز و حسابی خط و خیط کشیده باشین!!! اگرم نکشیدین مهم نیس، فردا بریم که حال کنیم!!! سخت نگیریم، بریم که گند بزنیم، فقط حای ب حولی!!!