نگران نباش دخترم چند روز دیگه تولد منه.اگه کسی پیدا شد واسه ما جشن بگیره بیا کلی برقص
ما کادو نداریم همین که اومدیم کافیه دیگهبله خطرناکم به پدرت بگو کادو بیاره
سلامبه به مبارکه به سلامتی
ایشالا 900 سال عمر کنی. اندازه عمر ج ن ت ی:دی
خیلی مخلصیم داش ناصر
شرمنده اگه دیر خبر شدم
ایشالا زنده باشی
نی نی جونم از شمام ممنون که اینقدر زحمت میکشی.واقعا خدا خیرت بده دل ماها رو شاد میکنی.
ایشالا خدا شادت کنه
کی گفته کافیه؟؟؟
صاحب مجلس منم
صاحب مجلس منم
ناصر جون تولدت مبارک هر چند یکم دیر(فقط یکما:خخ)
ایشاالله صد سال به این سالا با سلامتی و خوشبختی
آبی نوشتم حال کنی:خخخ
خو بقیه فکر نکنن داداشش آخر اومده تبریک گفته ها!شبه تولدش ناصر منو برد شام مهمونم کرد منم اونجا هم بهش تبریک گفتم هم کادوشو دادم(بترکه چشم حسودا)
راستی از این جمع به کی دیگه شام تولدشو داده ناصر؟ هان دمین ؟هان مرجی؟هان نی نی؟هان نیلو؟هان پرس؟ و هان های دیگر؟؟؟!!!!
پدرم نمیاد آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآجاست؟بيا ازم تقدير و تشكر كن دو بار بهت تبريك گفتم
تازه ازم پذيرائي هم نكرديد(قابل توجه ني ني مسئول تداركات)
نه آخه ناصر شپزشو عوض کرده بود!بهش گفته بود یه هفته تمرین کن تا آماده کامل بشی!بعد اون غذاهایی گه واسه دس گرمی بود داده به شماها!تا واسه من دست پختش خوب شهاینجارو ...عموی مارو....ما هممون یه هفته قبل و یه هفته بعدش شام دعوت بودیم کلهم
بله
یه همچین پدر لارجی دارم من:| فقط یه شب شام بودی باهاش؟؟
به قول پدریم بیرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه آخه ناصر شپزشو عوض کرده بود!بهش گفته بود یه هفته تمرین کن تا آماده کامل بشی!بعد اون غذاهایی گه واسه دس گرمی بود داده به شماها!تا واسه من دست پختش خوب شه
بعد منم!!!خیلی غذا مونده بود که من ناخنک زده بودم!!ناصر گفت چیکار کنم ایناروئ!بعد تصمیم گرفتیم بدیم به شماها!شما هم فکر کنین ناصر به شما شام داده:خخخخخ
نی نی بچرخ تا بچرخیم:دی دی
آجی پرس جونم این حرفا از شما بعیده :پینه آخه ناصر شپزشو عوض کرده بود!بهش گفته بود یه هفته تمرین کن تا آماده کامل بشی!بعد اون غذاهایی گه واسه دس گرمی بود داده به شماها!تا واسه من دست پختش خوب شه
بعد منم!!!خیلی غذا مونده بود که من ناخنک زده بودم!!ناصر گفت چیکار کنم ایناروئ!بعد تصمیم گرفتیم بدیم به شماها!شما هم فکر کنین ناصر به شما شام داده:خخخخخ
سلاو سونیا خوبیجاست؟بيا ازم تقدير و تشكر كن دو بار بهت تبريك گفتم
تازه ازم پذيرائي هم نكرديد(قابل توجه ني ني مسئول تداركات)
شام نمیدم من کلا"ناصر جون تولدت مبارک هر چند یکم دیر(فقط یکما:خخ)
ایشاالله صد سال به این سالا با سلامتی و خوشبختی
آبی نوشتم حال کنی:خخخ
خو بقیه فکر نکنن داداشش آخر اومده تبریک گفته ها!شبه تولدش ناصر منو برد شام مهمونم کرد منم اونجا هم بهش تبریک گفتم هم کادوشو دادم(بترکه چشم حسودا)
راستی از این جمع به کی دیگه شام تولدشو داده ناصر؟ هان دمین ؟هان مرجی؟هان نی نی؟هان نیلو؟هان پرس؟ و هان های دیگر؟؟؟!!!!
ممنون فاطمه خانومم زحمت کشیدیHappy birthday dear naser.doostet daram♥♥ba arezooye behtarinha♥♥
مرسی ممری:دیتولدت پساپس مبارك
ممنون مینا خانوم زحمت کشیدیدتولدتون مبارک با عرض شرمندگی به خاطر تاخیرم
تکذیب میکنم:|نه آخه ناصر شپزشو عوض کرده بود!بهش گفته بود یه هفته تمرین کن تا آماده کامل بشی!بعد اون غذاهایی گه واسه دس گرمی بود داده به شماها!تا واسه من دست پختش خوب شه
پدری؟؟؟!!!سلاو سونیا خوبی
مرسی بابت دوبارش:دی
پیرشی بچه:دی
شام نمیدم من کلا"
ممنون بابت تبریکت کچلللللللللللل:دی
ممنون فاطمه خانومم زحمت کشیدی
بهترینا رو برا شما آرزو دارم و تولد خودتم مبارکا باشه
مرسی ممری:دی
تولد تو هم مبارک
ممنون مینا خانوم زحمت کشیدید
تکذیب میکنم:|