چرا !؟ بد بود ؟!؟!؟!چقدر جالب.
راستش من می ترسم از خوشحالی سکته کنه از دستم بره یا ناقص بشه پس خودم پیشنهاد نمی دم
کلا من به هیچ دختری رو نمیندازم غیر مستقیم رو مخش کار میکنم اونقدر دلبری میکنم تا دم تکون بده بعدش هم با کلی ناز میری جلو که همیشه عزیز و محترم بمونی ازدواج هم که اصلا
آخرشم اگه زمانی حماقتمون گل کرد هر دختری را که خونواده در نظر بگیره قبوله البته باید مثل خودم خوشکل باشه ها(واسه آینده ی بچمون بهتره!)
می گم بیا خانم اینجا شما چرا ازدواج نمی کنی
چی میشه یکی هم پیدا بشه اینجوری عشقولانه به ما پیشنهاد ازدواج بده
خودم میگیرمت غمت نباشه (((((((((((((زنم میشی)))))))))چی میشه یکی هم پیدا بشه اینجوری عشقولانه به ما پیشنهاد ازدواج بده
چقد خواستگار پیدا کردمخودم میگیرمت غمت نباشه (((((((((((((زنم میشی)))))))))
چقد خواستگار پیدا کردمسحر خانووووم...شما احيانا...نميخاي سرو سامون بگيري؟؟؟
خودم میگیرمت غمت نباشه (((((((((((((زنم میشی)))))))))چی میشه یکی هم پیدا بشه اینجوری عشقولانه به ما پیشنهاد ازدواج بده
چه جوری مگه چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد خواستگار پیدا کردم
به شرطی که مدل خواستگاریتون متفاوت باشه هرکی متفاوت تر و عشقولانه تر باشه جواب بله رو میگیره
زندت نمیزارم اگه بازم از این چرندیات بگی سحر خانوم مال خودمه اصلا از این قرتی بازیا خوشش نمیاد من میدونمآه عزيزم...نميدونم چرا تو آسمونا ستاره ي بخت تورا كنار ستاره بخت خودم ميبينمعزيزم...واااي اگه من به تو نرسم...شبم روز نميشه...بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم...اما جز تو نديدم سحر خانووووم ديگه قبول كن ديگه...به خدا پاره شدم تا همچين احساساتي از خودم بروز بدم
سلام سلام چه خبرا من حوصله نداشتم پست هاتونو بخونم یکی توضیح بده چه خبره اینجا؟//؟؟؟؟؟
زندت نمیزارم اگه بازم از این چرندیات بگی سحر خانوم مال خودمه اصلا از این قرتی بازیا خوشش نمیاد من میدونم
منم بازی ؟؟