اینکه صد در صد . من همیشه با کار گروهی مخالف بودم! اولین باره داوطلب کار گروهی شدم!!من که دارم literature review می نویسیمتک کار کردن یه چیز دیگس . البته شوخی میکنم. :دی
اینکه صد در صد . من همیشه با کار گروهی مخالف بودم! اولین باره داوطلب کار گروهی شدم!!من که دارم literature review می نویسیمتک کار کردن یه چیز دیگس . البته شوخی میکنم. :دی
حالا من به شوخی میگم... مطمئنا ضرر نمیکنید از ادامه کارتوناینکه صد در صد . من همیشه با کار گروهی مخالف بودم! اولین باره داوطلب کار گروهی شدم!!
من که دارم literature review می نویسیمتک کار کردن یه چیز دیگس . البته شوخی میکنم. :دی
اینکه صد در صد . من همیشه با کار گروهی مخالف بودم! اولین باره داوطلب کار گروهی شدم!!
حالا من به شوخی میگم... مطمئنا ضرر نمیکنید از ادامه کارتون
مقاله مرور ادبیات خیلی کار سنگینیه و ارزشش هم از مقاله های دیگه خیلی بالاتره. یکم خوشبینانس که تنهایی بتونید این کار را انجام بدید. مگه اینکه یه استاد فعال حمایتتون کنه
البته من مقاله یک نفره هم دیدم ولی ارزش یه مقاله چند نفره بیشتر از یک نفرس. البته به هر نفر سهم کمتری از مقاله یک نفره میرسه ولی مجموعا برای کار گروهی ارزش بیشتری قائل هستن
مقاله مرور ادبیات خیلی کار سنگینیه و ارزشش هم از مقاله های دیگه خیلی بالاتره. یکم خوشبینانس که تنهایی بتونید این کار را انجام بدید. مگه اینکه یه استاد فعال حمایتتون کنه
نه والا حمایت منظور چیه ؟ همه کاراشو خودم انجام میدم
نه والا حمایت منظور چیه ؟ همه کاراشو خودم انجام میدم
منظور محمد از مقاله مرور ادبیات مقاله هایی هستند که عموما عنوان state of the art و یا survey دارن و توش کل مقالات یه حوزه دسته بندی و مرور میشن.معمولا خیلی هم بهشون ارجاع داده میشه
کار تو که این جوری بعید میدونم باشه! چون معمولا این مقالات تخصص خیلی بالایی از اون حوزه میخاد
من یه سری مقاله واستون میل میکنم .
سلام.ببخشید کسی می تونه solution seed رو واسم معنی کنه؟!
topice is standby!!!!
ببخشید درست می فرمایین جای سوالم اینجا نبود خیلی عجله ای شد!سلام
جای سوالتون این تاپیک نیست ولی تا جایی که میدونم (ویادمه اگه اشتباه نکنم) به معنی فرمت جوابه!(ابهام بیشتر شد!!) ببینید مثلا اینکه توی الگوریتم ژنتیک چه جوری یه مساله زمانبندی جریانی رو کد کنید ؟ در واقع اینکه چه جوری بتونید هر جواب رو به یک کد تبدیل کنید .فرمت اون کد یا همون کروموزوم میشه solution seed
البته امیدوارم اشتباه نگفته باشم یه چیزای خیلی نامحسوسی ته ذهنم مونده..
slm
manam ba in fekretoon movafegham &agar be in ozv molhagh sham khoshhal misham
ba tashakor:shima.p202@yahoo.com
خیلی خوش اومدین دوست عزیز
راستش فکر کنم یکی دوتا نکته را باید بگم
اول اینکه سعی کنید فارسی تایپ کنید.
دوم اینکه با کدوم فکر موافقید؟ اگر روی همون پست مورد نظر نقل و قول را بزنید مشخص میشه
سوم هم اینه که توی تاپیک زیر یه رزومه مختصر از خودتون ارائه کنید تا بچه ها هم با حوزه کاری و تحصیلیتون آشنا بشن و میتونید رزومه دوستان دیگه را هم بخونید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/496175-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9/page2
سلام
من ارشد مهندسی مالی ترم 2 هستم. موضوع اقتصادی کسی پیشنهاد واسه کار کردن گروهی داره؟؟؟؟؟؟؟
خودم ریسک یا اقتصاد مهندسی مدنظرم هست
سلام موفق باشیدسلام
من این ترم برای درس اقتصاد مهندسی یه مقاله دارم مینویسم خوشحال میشم همگروه بشیم
البته من موضوعم مشخص شده
application of fuzzy logic in determining cost of capital for the capital budgeting process
سلامسلام.منم توی زمینه تحلیل ریسک ایمنی با رویکرد هوش مصنوعی کار میکنم. خیلی خوشحال میشم اگه مقاله مشترک بنویسم. لطفا اگه کسی بود خبرم کنه
سلام موفق باشید
ی سوال
مقاله تون علمی پژوهشی هست یا کنفرانسی؟؟؟
سلام
به نظرم موضوع جالبی میاد. من هستم
سلام
مقاله من علمی پژوهشی
ممنون دوست عزیزموضوع جالب و خوبی هس حیف که وسط پروژه ها و درسها گیر افتادم اگر فاصله دوترم بود عالی بود. انشا... مقالات بعد
ما اقتصاد مهندسی ازمون طرح توجیهی با نرم افزار کامفار خواستن . بسیار وقت گیر اما خب عملی هس .
براتون ارزوی موفقیت روزافزون دارم
راستش منم دنبال همینم منم مقاله اقتصاد میخوام که عدم قطعیت داشته باشهسلام
برای مقاله در موضوعات اقتصاد مهندسی کسی ایده برای شروع نداره ؟ یا کار مشترکی را شروع نمیکنه ؟؟
واسه درس اقتصاد مهندسی ی مقاله علمی پژوهشی باید برای ترم پاییز ارائه بدم دوستان لطفا راهنمایی کنید (استاد حال همه را اساسی گرفته )![]()
درس آسونی هس اما موارد واقعی ایش خیلی سخت میشه . من پروژه ام تحویل دادم الان میگه مقاله !!!!!!! هم لازمه .راستش منم دنبال همینم منم مقاله اقتصاد میخوام که عدم قطعیت داشته باشه
راستش یه مقاله از یه جایی گیر آوردم به استاد تحویل دادم حالانمیدونم قبول میکنه یا نه اگر قبول نکنه از سه شنبه بیچارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تیم صنایع: MIS | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 74 | |
![]() |
تیم صنایع : کیفیت | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 176 | |
![]() |
تیم صنایع : طرحریزی واحدهای صنعتی | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 32 | |
H | تیم صنایع : نت | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 28 | |
![]() |
تشکیل تیم صنایع باشگاه | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 260 |