عجب!!!!!!!!!!!
شما میخواید همتون با هم اول یه برنامه نویس دیتابیس بشید ، بعد یه برنامه نویس وب بیس اپ بشید ، بعد تازه بیاید سر اینکه چیکار میخواین بکنبد !!!! پرداختن به این موضوعات تو این مراحل ابتدایی مشکلی رو حل نمیکنه ، خودشون یه دنیا سرفصل دارن و کلی بگم ، کار شما نیست .<<شک نکنید به هیچ عنوان کار شما نیست>>
نمیخوام نامیدتون کنم ، ولی سعی کنید به اصل مطلب بپردازید ، یعنی طراحی کانسپت یک سیستم MIS و متغیرها ، سرفصلها و ریز موضوعهایی که باید باهاشون دست و پنجه نرم کرد ،مثل گزارشهای یک سیستم MIS یا دشبورد یک سیستم MIS ، یا ریز مباخث صنایعی این موضوع و برنامه نویسی رو بزارید به عهده مهندسای نرم افزار .
دلم گرفت
ببخشید ، من مهندس صنایع نیستم ، و امروز همینطوری یه سری به این گفتمان زدم ، چون این بحث MIS بسیار کاربردیه توی صنعت ،و من همیشه برای اظلاعات عمومی خودم مطالب این بحث رو دنبال میکنم .و دنبال آدمای خوش فکر همرشته شما ، که کننده این کار هم باشن میگردم . خواستم یه درد دل دوستانه با شما بکنم ، اونم اینکه اینقدر ساده و سطحی به موضوعات اطراف خودمون نگاه نکنیم .این منش خوبی نیست .عمده مشکلات مدیریت کلان مملکت ما هم از همین درد دیرینه نشات میگیره .