اتفاقا در خیلی از منابع ذکر شده که وقتی پیامبر در مورد عایشه با ابوبکر صحبت کرد عایشه 7 ساله بود و بالغ نبود و به محض بلوغ و در 9 سالگی به منزل پیغمبر فرستاده شد.
حضرت خدیجه در زمان تولد عایشه 50 سال داشتن (به هنگام تولد عایشه به دلیل خطر مرگ زینب همسر ابوبکر به درخواست ابوبکر به بالین زینب می رن )
در سن 40 سالگی حضرت خدیجه با حضرت محمد ازدواج می کنن و 25 سال با حضرت زندگی می کن
==> 25+40= 65
حضرت محمد در زمان زنده بودن حضرت خدیجه با هیچ زنی ازدواج نکردن پس حتی اگر این فرض را هم بگیریم که دقیقا همون روز فوت حضرت خدیجه با عایشه ازدواج کردن با یک منهای ساده 65-50 = 15 می رسیم و این با حداقل فرض کردن موارد هست
پیامبر از ابوبکر ازدواج با عایشه را تقاضا کرد. ابوبکر گفت «اما من برادر تو هستم». پیامبر گفت «من و تو در دین الله و کتابش برادر هستیم اما عایشه بر من حلال است.»
یعنی این خواست پیغمبر بود و نه ابوبکر!
در این رابطه هر کس بر مبنای روایت های مختلف نقد شده نظر می ده پس با توجه به این که هر کس یک دلیل را برای رد یا قبول روایت درست می دونه نه موضوعی غلط می شه و نه درست
عایشه زمان صحبت در مورد ازدواجش کلا 7 ساله بود! به چی بی میل نبوده؟ چه صحبتهای جالبی میکنین! کلا در مورد عایشه گفته میشه که عروسک بازی میکرد یعنی کودک بود و اونطور که شما تصور میکنین نبوده!!!!
اتفاقا عایشه از کودکی حافظه بسیار قوی داشه و بر دختران هم سن خودش سرآمد بوده و رفتار هایی مانند اون ها را انجام نمی داده و اگر منکر حافظ کل قرآن بودن ایشون نمی شید شاید همین مورد بتونه بهتون اثبات کنه که عایشه یک دختربچه از اون نوعی که شما تصور می کنید نبوده
سن ازدواج پایین بود ولی هیچوقت درست نیست که یک مرد 54 ساله با یک دختر 9 ساله ازدواج کنه! مگه پیغمبر برای حذف سنن غلط نیومده؟ یکی از سنتهای بد همین ازدواج پیرمردها با دختران جوان هست. عایشه هم دختر یک نفر آدم بدبخت و بی پول نبود که پیغمبر بخواد از نظر مالی کمکش کنه! اتفاقا دختر زیبا و از خانواده خوبی بود! و البته ازدواج پیغمبر با عایشه هیچ کمکی هم به اسلام نکرد و اصولا خیلیها عایشه رو در جنگ جمل مقصر اصلی میدونن،واقعا از این ازدواج چه فایده ای به اسلام رسیده که با چنین جنگی برابری کنه؟
در رابطه با توجیه رفتار پیامبر به دوست قبلیمون توضیح دادم ر-ج پست قبلی خودم
پیغمبر علاوه بر عایشه با چندین زن دیگه ازدواج کرد والبته کنیزها هم بودن! ( حتی زنان دیگری هم بودن). در مورد حسادت شدید عایشه و حفصه نسبت به ماریه و ام شریک و جویریه و.... مطالعه کنین و بعد بگین که پیغمبر طوری رفتار نمیکرده که حسادت ایجاد بشه! حتی در قرآن هم در مورد یکی از مشکلاتی که پیغمبر با حفصه و عایشه بخاطر حسادت به ماریه پیدا کرده بود، آیه هست.ماریه کنیز بود.
کمی بیشتر مطالعه کنین!
بنده در رابطه با زمانی که حضرت با عایشه ازدواج کردن گفتم و گفتم که در اون موقع تنها یک همسر قبل از عایشه داشتن که یک زن بیوه بوده و اصلا عایشه دلیلی نداشته که به اون زن حسادت کنه چون از هر لحاظ بالاتر بوده
مسلما همه ما به مطالعه نیاز داریم و کسی بی نیاز از این موهبت نیست
در پایان
امام حسین به هنگام صحبت در مورد جنگ جمل فرمودن :
"در آن جنگ(جمل) (عایشه ام المومنین )
بظاهر سردار قشون خصم بود و بعد از این که اسیر شد می باید با وی چون کنیز رفتار کرد لیکن پدرم با احترام این که (عایشه ) همسر جدم رسول الله بود او را مانند یک میهمان عالیقدر مورد پذیرایی قرار داد و با او گفت هر جا که میل دارد می تواند برود "
وقتی امیر مومنان همیچین برخوردی می کنه
و فرزندش حتی خاظر به گفتن حتمی بودن فتنه از جانب عایشه نیست
چطور کسایی که حسین حسین و علی علی می کنن انقدر بی پروا توهین و با جد به مقصر بودن عایشه صحبت می کنن ؟
(پاراگراف آخر خطابم به همه بود )