عزیزم من خودم کرجم این تهران تهران و امکاناتی که میگی هست ولی همه ازش استفاده نمیکنن من خودم سال اول که پارسه رفتم ( البته تو اکثر شهرستانها هم هست) به شدت پشیمونم که جزوهاشو خوندم .... سال دوم هیچ کلاسی نرفتم فیلمای دکتر صدیق رو نگاه کردم و کتابهای احسان طایفه،،،+ یه سری عکس تو سایتهای مختلف بود موسسات هم که کلا وقت تلف کردنه همه میدونن واسه سراسری جزوه مزوه به درد نمیخوره باید خود منابع رو بخونی.... در عمل اسم امکانات واسه ما میمونه و اسم تلاش واسه شهرستانیا ....الانم که اینترنت هست واقعا گفتن اینکه واسه ما تهیه جزوات کلاسها سخته جزو تنبلی اون شخص به حساب میاد دنبالش باشه به راحتی هر جای ایران باشه میتونه پیدا کنه.استادای اسکیس هم که ماشالا مرتباً مسافرت میکنن به شهرستان ها
با شما موافقم، مخصوصا برای ارشد که کلا دیگه مربوط می شه به تلاش اینا...ولی ایشون در مورد کنکور "کارشناسی" گفتن در حق شون ظلم شده به خاطر سهمیه ی بومی...منم توضیح دادم که -چه با امکانات و چه بی امکانات- به هر حال تو تهران سطح رتبه ها بالاست و یکی که مثلا میانگین نمره هاش می شه 50، رتبه ش بین بچه های تهران خیلی بدتر از کسی می شه که مثلا تو اردبیل میانگین نمره هاش شده 40 یا حتی 30! یعنی اگه سهمیه 100% بومی هم باشه واسه تهران بازم خیلی ها با وضعیت نمره ی بهتر ممکنه اصلا قبول نشن و خیلی ها تو شهرای دیگه با نمره های بدتر قبول بشن... باز با حرف شما هم خیلی خیلی موافقم مطمئنا تو تهران "همه" نمی رن حداقل 10-20 ملیون واسه کنکور خرج کنن ولی تعداد اونایی که این کارو می کنن (حداقل تو دوره ی کارشناسی) اون قدری هست که بتونن دانشگاهای تهرانو پر کنن و من منظورم این بود که اگر هم ظلمی در حق شما می شه بیشتر به خاطر اوناست نه به خاطر سهمیه ی بومی، یعنی اگه کسی تو تهران هست و می خواد تو شهر خودشم بخونه باید طوری بخونه که بتونه با اونا رقابت کنه نه اینکه خودشو با بچه های شهرستان مقایسه کنه!
در مورد جزوه هم باز موافقم که تهرانو غیرتهران نداره، دانشگاهای مادر و اونایی که می تونن طراح سوال باشن، کلا جزوه های اصلی رو (اونایی که واقعا قراره به درد بخوره) اصلا بیرون نمی دن و دیگه فرقی نداره تو تهرانی باشی یا شهرستانی، مثلا همون جریان اسکیس امسال که می گفتن آقای طایفه به شاگرداش موضوع رو قبلا گفته، خب بقیه ی بچه های تهران اصلا از این جریان خبر نداشتن تا روز اسکیس...حالا بعضی وقتا ممکنه یکی از دانشجوهای اونجا پیدا شه که بخواد کار خیر کنه جزوه شو تو نت پخش کنه و اونم دیگه به قول شما شرایط برای همه (البته به جز دانشجوهای همون دانشگاها) مساویه!
راستی پارسه اینا هم که فرمودین برای همه جا یه برنامه ست -به قول خودتون- و دیگه آدم هر جا باشه باید خودش به این نتیجه برسه که همه ش کلاهبرداریه!