sara***
عضو جدید
با سلام خیلی ممنون که این جزوات رو لطف میکنین
اما اگه امکان داره میشه جزواتی که تا حالا از اقای خرسند گذاشتین رو دوباره یکجا بذارین ؟ممنون میشم اخه دانلود نمیشن!!!
با سلام خیلی ممنون که این جزوات رو لطف میکنین
اما اگه امکان داره میشه جزواتی که تا حالا از اقای خرسند گذاشتین رو دوباره یکجا بذارین ؟ممنون میشم اخه دانلود نمیشن!!!
سلام ،این سیلابس ماله امساله خانم؟؟؟
سلام، بله مال امسالهسلام ،این سیلابس ماله امساله خانم؟؟؟
سلام، پارس قبول شدم که تصمیم گرفتم دوباره بخونم.. البته از کنکور راضی نبودما!salam alaleh aziz shoma arshad94 ghabou shodi kheili razi boudi az azmun
سلام بچه ها کسی کتاب باغ ایرانی تمثیلی از بهشت رو داره واسم بذاره ؟ ممنون
اگه نسخه چاپیش باشه پرهام حتما دارهhttp://memarico.com/CMS_UI/Download.aspx
سلام این فک نکنم کتاب باشه، یه مقالست، تو سایت اکادمی تخصصی هم تو بخش دانلودش داره این رو،
اونیی که کتابه ، کتاب باغ ایرانی بازتابی از بهشته که من تو هیچ کتابفروشی ای پیدا نکردم.
اگه کسی داره میشه بذاره برامون؟ خیلی کتاب مهمیه من کلی گشتم جایی نداشت، تو کتابفروشیای انقلابم من تو سایتاشون پیدا نکردم
یعنی اصلا ثبت نام نکردین؟؟ واقعا ارزششو نداشت؟؟سلام، بله مال امساله
سلام، پارس قبول شدم که تصمیم گرفتم دوباره بخونم.. البته از کنکور راضی نبودما!
در خوب بودن پارس که شکی نیست منتها با اهداف من جور نبودیعنی اصلا ثبت نام نکردین؟؟ واقعا ارزششو نداشت؟؟
من شنیدم همون اساتید دانشگاه تهران میرن پارس
اینم پی دی افی که لینک های تمام جزوات دکتر مرتضی خرسند عزیز توش هست به جز ساختمان های بلند که حجمش زیاد بود و اونم به زودی آپ خواهد شد
پی دی اف لینک جزوات
اینم پی دی افی که لینک های تمام جزوات دکتر مرتضی خرسند عزیز توش هست به جز ساختمان های بلند که حجمش زیاد بود و اونم به زودی آپ خواهد شد
پی دی اف لینک جزوات