تبریک:gol:
*tasnim* کاربر فعال تالار پزشکی , کاربر ممتاز Jul 23, 2013 #92 محمد ساوه گفت: تبریک میگم خدمت دوست عزیز و بزرگوارم..تسنیم جان،امیدوارم همین روزا رئیس تالار پزشکی بشین....یه اخطار هم به این مریم بدینتو دلیلش هم بنویسین دلم خواس کلیک کنید تا باز شود... بازم ممنون بالاخره تاپیکو پیدا کردین آ ئه ئه آدم تو ملا عام ازین حرفا میزنه:| lovelylinda گفت: ما که بی دعوت اومدیم تبریک میگم به هر حال کلیک کنید تا باز شود... مرسی ک اومدی سهراب1991 گفت: تبریک ویژه به تنسیم خانم اومیدوارم تو همه مراحل زندگیتون موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... تشکر ویژه از شما دوست عزیز ممنون همچنین شما مسعود.م گفت: تبریک کلیک کنید تا باز شود... ممنون
محمد ساوه گفت: تبریک میگم خدمت دوست عزیز و بزرگوارم..تسنیم جان،امیدوارم همین روزا رئیس تالار پزشکی بشین....یه اخطار هم به این مریم بدینتو دلیلش هم بنویسین دلم خواس کلیک کنید تا باز شود... بازم ممنون بالاخره تاپیکو پیدا کردین آ ئه ئه آدم تو ملا عام ازین حرفا میزنه:| lovelylinda گفت: ما که بی دعوت اومدیم تبریک میگم به هر حال کلیک کنید تا باز شود... مرسی ک اومدی سهراب1991 گفت: تبریک ویژه به تنسیم خانم اومیدوارم تو همه مراحل زندگیتون موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... تشکر ویژه از شما دوست عزیز ممنون همچنین شما مسعود.م گفت: تبریک کلیک کنید تا باز شود... ممنون
محمد ساوه مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jul 23, 2013 #93 *tasnim* گفت: بازم ممنون بالاخره تاپیکو پیدا کردین آ ئه ئه آدم تو ملا عام ازین حرفا میزنه:| کلیک کنید تا باز شود... کلی گشتم...خسته و نابود،دیدمش آهان،این حرفارو یواشکی بگم...باشه...یواشکی
*tasnim* گفت: بازم ممنون بالاخره تاپیکو پیدا کردین آ ئه ئه آدم تو ملا عام ازین حرفا میزنه:| کلیک کنید تا باز شود... کلی گشتم...خسته و نابود،دیدمش آهان،این حرفارو یواشکی بگم...باشه...یواشکی
mrsos256 عضو جدید Jul 24, 2013 #95 *tasnim* گفت: مرسی سعید آقا مرسی ک اومدی کلیک کنید تا باز شود... خواهش، وظیفه بود *tasnim* گفت: نه دیگه من آرمانهای بالاتری دارم میخوام ب زودی عمو پیر جو بشم:دی کلیک کنید تا باز شود... ایول آرمان، دست مارو هم بگیر
*tasnim* گفت: مرسی سعید آقا مرسی ک اومدی کلیک کنید تا باز شود... خواهش، وظیفه بود *tasnim* گفت: نه دیگه من آرمانهای بالاتری دارم میخوام ب زودی عمو پیر جو بشم:دی کلیک کنید تا باز شود... ایول آرمان، دست مارو هم بگیر
*tasnim* کاربر فعال تالار پزشکی , کاربر ممتاز Jul 24, 2013 #96 محمد ساوه گفت: کلی گشتم...خسته و نابود،دیدمش آهان،این حرفارو یواشکی بگم...باشه...یواشکی کلیک کنید تا باز شود... مرسی ! آره الان خوب شد ک یواشکی گفتی آ jade meh alod گفت: سلام تبریک میگم عزیز هرچند که دیر رسیدم! کلیک کنید تا باز شود... به جاده جان .... ممنونم عزیز mrsos256 گفت: خواهش، وظیفه بود ایول آرمان، دست مارو هم بگیر کلیک کنید تا باز شود... دستتو بدی سریع کاربر فعالت کردم آ اصن ی وضی!
محمد ساوه گفت: کلی گشتم...خسته و نابود،دیدمش آهان،این حرفارو یواشکی بگم...باشه...یواشکی کلیک کنید تا باز شود... مرسی ! آره الان خوب شد ک یواشکی گفتی آ jade meh alod گفت: سلام تبریک میگم عزیز هرچند که دیر رسیدم! کلیک کنید تا باز شود... به جاده جان .... ممنونم عزیز mrsos256 گفت: خواهش، وظیفه بود ایول آرمان، دست مارو هم بگیر کلیک کنید تا باز شود... دستتو بدی سریع کاربر فعالت کردم آ اصن ی وضی!
mrsos256 عضو جدید Jul 27, 2013 #97 *tasnim* گفت: دستتو بدی سریع کاربر فعالت کردم آ اصن ی وضی! کلیک کنید تا باز شود... ماشالا پتانسیل مرسی، الان آمادگیش رو ندارم هر موقع آماده شدم خبرت می کنم
*tasnim* گفت: دستتو بدی سریع کاربر فعالت کردم آ اصن ی وضی! کلیک کنید تا باز شود... ماشالا پتانسیل مرسی، الان آمادگیش رو ندارم هر موقع آماده شدم خبرت می کنم