سلام ، خسته نباشین...
من یه خرده از برنامم جلو افتادم و تونستم تا آیه 88 پیش برم .
بله آیه 61 رو هم حفظ کردم ( ممنون از راهنماییتون)
الان تا آیه 74 مشکلی ندارم البته تو بقیه هم به مشکلی نخوردم ولی فکر میکنم چون تازه حفظشون کردم باید بیشتر از قبلیا مرورشون کنم.
فقط یه مشکلی دارم... وقتی به صفحات قبلی نگاه میکنم حس میکنم اگه الان از حفظ میخوندم این ایه رو جا مینداختم یا نمیتونستم بخونمش یا مثلا فلان ایاتو جابه جا میخوندم و... ولی وقتی از حفظ مرور میکنم میبینم مشکلی ندارم !!! ولی بازم فکر میکنم این دفعه شانسی یادم اومده!!! براهمینم همش تو شکّم که فلان صفحه رو فراوش کردم یا نه !!
سلام. حتماسلام خسته نباشید و ممنون بابت وقتی که می ذارین
من تا 22 حفظ کردم ، می خواستم اگه بشه روزی 1 آیه برام بذارین
سپاسگزارم............
سلامص 177 را حفظ کردم .
دو درس آخر را هرروز مرور کردم .
تا آخر جز 2 هم دوره کردم . بعضی جاها مشکل داشتم که چند بار خواندم .با آخر آیه های نیمه ی دوم خیلی مشکل داشتم و کل ص 38.
سوالات هم :
سوال 16و 17 آخر چند تا آیه مشکل داشتم .
تشکر از زحماتتان
سلامسلام علیکم
من تا آیه ۷۶ طبق برنامه حفظ کردم. هر روز مرور می کنم اما نظم خوبی نداره. مثلا از اول هر روز برای خودم آیات رو می خونم. اما می دونم که کمی که جلو رفت سخت میشه اینجوری. یه مساله ای که میخواستم بگم این بود که من آیاتی که مکان یکسانی توی صفحه دارند را با هم قاطی میکنم (وقتی هر دو صفحه زوج یا هر دو صفحه فردند) سوالات تمرین رو هم درست جواب دادم اما کمی با تاخیر. (آیات رو باید از ذهنم fetch کنم!!)
از زحمتتون بسیار ممنونم.
سلاممنم ایه 30 اگه برام روزی دو ایه بنویسین بهتره فعلا اخه ایه ها طولانی شدن منم یکم با حافظم مشکل دارم.
میزان محفوظات تا جلسه بعد | مرور تاجلسه بعد | حفظ روزانه | میزان محفوظات | نام حافظ |
آیه ۱۳۰ سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه ۱۱۹ سوره بقره | shidokht777 |
پایان جزء۱ | طبق برنامه گفته شده | نیم صفحه | آیه ۱۱۹ سوره بقره | sam 600020 |
آیه ۲۶ سوره بقره | تا ۲۱ یک مرتبه از۲۲ تا ۲۹ دو مرتبه | ۱آیه | آیه ۲۳ سوره بقره | dl_khaste مرور روزانه |
آیه ۳۸ سوره بقره | تا ۱۶ یک مرتبه از۱۷ تا ۲۲ دو مرتبه | 2آیه | آیه ۳۲ سوره بقره | ArChitect _90 مرور روزانه |
آیه ۸۰ سوره بقره | تا ۱۶ یک مرتبه ۱۷ تا ۳۷ دومرتبه از۳۸ تا ۶۵ سه مرتبه | ۵ آیه | آیه ۶۵ سوره بقره | Ghazal1991 مرور تاجلسه بعد |
آیه ۲۴ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | 1 آیه | آیه ۲۱ سوره بقره | sara.hoseini90 مرور روزانه |
آیه ۲۱ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | 1 آیه | آیه ۱۹ سوره بقره | M1990 مرور روزانه |
آیه ۲۹ سوره بقره | تا ۱۶ دو مرتبه از۱۷ تا ۲۹ چهار مرتبه | ۱آیه | آیه ۲۶ سوره بقره | Bahar01 مرور تاجلسه بعد |
آیه ۴۰ سوره بقره | تا آیه ۲۴ دومرتبه از ۲۵ تا ۴۶ سه مرتبه | ۲ آیه | آیه ۳۶ سوره بقره | IRAN DOKHT مرور تاجلسه بعد |
آیه۲۲ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | 1 آیه | آیه ۱۹ سوره بقره | Nafis.68 مرور روزانه |
آیه۳۹ سوره بقره | تا آیه ۲۴ حداقل ۲ مرتبه از ۲۴ تا ۳۹ سه مرتبه | ۱ آیه | آیه ۳۷ سوره بقره | Taßa§om مرور تاجلسه بعد |
صفحه ۱۷۹ | تثبیت جزء ۴ مرور جزء ۱ | جلسهای یک صفحه | صفحه ۱۷۸ | fk_invisible مرور تاجلسه بعد |
آیه ۳۲ سوره بقره | تا آیه ۱۶ یک از آیه ۱۷ تا ۲۹ دو مرتبه | 1 آیه | آیه ۲۹ سوره بقره | F A R Z A N E مرور روزانه |
آیه ۴۲ سوره بقره | تا آیه ۲۵ دو مرتبه از ۲۵ تا ۳۴ سه مرتبه | آیه ۳ | آیه ۳۴ سوره بقره | vahid_hse مرور تاجلسه بعد |
آیه ۲۳ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | ۲ آیه | آیه ۱۹ سوره بقره | Vafa8989 مرور روزانه |
آیه ۲۶ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | نیم صفحه | آیه ۱۶ سوره بقره | salizadeniri |
آیه ۸۳ سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | نیم صفحه | آیه ۷۶ سوره بقره | palmtree |
…...................... | مرور حفظیات | …................... | …......................... | Ziba jun |
آیه ۱۱۹ سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | یک صفحه | آیه ۱۰۵ سوره بقره | صدای سکوت |
آیه ۲۰۰ سوره بقره | مرور تمام آیات | 0 | آیه ۲۰۰ سوره بقره | Manihassanpour24 مرور روزانه |
صفحه ۳۴۴ | اتمام تثبیت جزء ۱ و مرور دوباره | جلسهای یک صفحه | صفحه ۳۴۳ | h-s90 |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
محفل حفظ قران کریم | قرآن كريم | 37 | ||
برای حفظ قرآن چهـ کنم ؟! | قرآن كريم | 3 | ||
طرح حفظ سوره های "یس, الرحمن,واقعه" در ماه مبارک رمضان | قرآن كريم | 62 | ||
بهترین شیوه ی حفظ قرآن کریم چیست؟ | قرآن كريم | 10 | ||
Y | ثبت نام آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم | قرآن كريم | 0 |