تمام عمر بستیم و شکستیم بجز بار پشیمانی نبستیم جوانی را سفر کردیم تا مرگ نفهمیدیم به دنبال چه هستیم
neegahin کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #751 تمام عمر بستیم و شکستیم بجز بار پشیمانی نبستیم جوانی را سفر کردیم تا مرگ نفهمیدیم به دنبال چه هستیم
anise b عضو جدید کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #752 این روزا عده ای یه جوری زیرآبی میرن که دلت میخواد بهشون بگی :من نگاه نمیکنم بیا بالا یه نفسی بکش لااقل خفه نشی!!!!
این روزا عده ای یه جوری زیرآبی میرن که دلت میخواد بهشون بگی :من نگاه نمیکنم بیا بالا یه نفسی بکش لااقل خفه نشی!!!!
anise b عضو جدید کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #753 اعصاب چیست؟ چیزیست که هیچ کس ندارد و همه توقع دارند تو حتما داشته باشی!!!
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #754 به گل گفتم عشق چيست؟ گفت از من خوشبوتر به پروانه گفتم عشق چيست؟ گفت از من زيبا تر به شمع گفتم عشق چيست؟ گفت از من سوزنده تر به عشق گفتم آخر تو چيستي؟ گفت نگاهي بيش نيستم ...
به گل گفتم عشق چيست؟ گفت از من خوشبوتر به پروانه گفتم عشق چيست؟ گفت از من زيبا تر به شمع گفتم عشق چيست؟ گفت از من سوزنده تر به عشق گفتم آخر تو چيستي؟ گفت نگاهي بيش نيستم ...
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #755 سهراب قایق دیگر جواب گو نیست... کـَشتی باید ساخت... اینجا مثل من تنها زیاد است....!!.
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #756 کــــــاش انسان هم مانند شمع فقط یــــــــــــک روز زندگی میکرد اما در کنار پــــــــــــروانه ی خودش...
کــــــاش انسان هم مانند شمع فقط یــــــــــــک روز زندگی میکرد اما در کنار پــــــــــــروانه ی خودش...
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #757 این همه پیغمبرها گفته اند که روح باقی میماند و چنین و چنان میشود. اما هیچکس توجه نکرده که آیا روح ما قابل بقا هست یا نه ؟؟؟ شما را بخدا روح ما با این افکار پست و اندیشه هایی که از حدود معده و شهوت تجاوز نمینماید آیا اگر از بین برود بهتر نیست ؟!؟
این همه پیغمبرها گفته اند که روح باقی میماند و چنین و چنان میشود. اما هیچکس توجه نکرده که آیا روح ما قابل بقا هست یا نه ؟؟؟ شما را بخدا روح ما با این افکار پست و اندیشه هایی که از حدود معده و شهوت تجاوز نمینماید آیا اگر از بین برود بهتر نیست ؟!؟
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Feb 21, 2012 #758 گـآه مے تــواטּ تمـآمـِ زندگـے را دَر آغوش گِـرفتـــ ... اگـَر تَمـآمـِ زنــدگیَت "يکـ نَفـَـر" بـآشـَد
گـآه مے تــواטּ تمـآمـِ زندگـے را دَر آغوش گِـرفتـــ ... اگـَر تَمـآمـِ زنــدگیَت "يکـ نَفـَـر" بـآشـَد
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #760 آن هنگام که چشمان مشتاقی بیتابانه برایت ببارد زندگی با همه ی سختیها به رنج کشیدنش می ارزد...
Major Geologist کاربر فعال تالار موبایل , کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #761 در دنیایی که نتوان مردانه زیست، مردانه مردن زندگیست. (گویند این سخن از کوروش می باشد.)
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #762 وقتي كسي رادوست داري، گفتن آسان تراست، شنيدن آسان تراست، بازي كردن آسان تراست، كاركردن آسان تراست. و وقتي كه كسي تورا دوست دارد، خنديدن آسان تراست. واگر تنهاي تنها باشي، به مرگ فكركردن ازهمه چيزآسان تراست
وقتي كسي رادوست داري، گفتن آسان تراست، شنيدن آسان تراست، بازي كردن آسان تراست، كاركردن آسان تراست. و وقتي كه كسي تورا دوست دارد، خنديدن آسان تراست. واگر تنهاي تنها باشي، به مرگ فكركردن ازهمه چيزآسان تراست
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #765 زخمی برپهلویم است روزگار نمک میپاشد و من پیچ وتاب میخورم وهمه گمان میکنندکه میرقصم.
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #766 معبودا !به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند ..
Paydar91 کاربر فعال تالار مهندسی برق , کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #767 دنیا سه اصل دارد: 1)خاطرات 2)غم 3)عشق. با اولی زندگی کن،دومی را به خاطر سومی تحمل کن.
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #769 خدا دوستدار آشناست ، عارف عاشق می خواهد نه مشتری بهشت. دکتر شریعتی
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #774 بغض، بزرگترین نوع اعتراض در برابر آدم هاست... اگر بشكند دیگر اعتراض نیست التماس است!
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #775 در یک رابطه دو نفره وقتی دو نفر هیچ مشکلی با هم ندارند؛حتما یکی از آنها تمام حرفای دلش را نمی گوید شکسپیر
در یک رابطه دو نفره وقتی دو نفر هیچ مشکلی با هم ندارند؛حتما یکی از آنها تمام حرفای دلش را نمی گوید شکسپیر
*parvaneh* عضو جدید Feb 22, 2012 #776 در شهری که خورشید را به قیمت شمعی نمی خرند، پروانه شدن یعنی : تباهی.
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #777 کودکی فال فروش را پرسیدم چه میکنی؟ گفت : به آنانی که در دیروز خود مانده اند ،فردا را میفروشم !
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #778 دوبـاره سـیـب بـچـیـن حـوا مـن خـسـتـه ام بـگذار از ایـنـجـا هـم بـیـرونـمان کـنـنـد
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #779 ما سه چهارم از اصالت وجودی خود را به قیمت شبیه شدن به دیگران از دست می دهیم
rahil rachel عضو جدید Feb 22, 2012 #780 برای اداره کردن خودت از عقلت استفاده کن و برای اداره کردن دیگران از قلبت