هیچ وقت قول یک پسر بچه را جدی نگیر؛ اما همیشه از تهدیدات یک دختر بچه بترس ...! «الکساندر دوما»
Paydar91 کاربر فعال تالار مهندسی برق , کاربر ممتاز Jun 1, 2012 #1,501 هیچ وقت قول یک پسر بچه را جدی نگیر؛ اما همیشه از تهدیدات یک دختر بچه بترس ...! «الکساندر دوما»
"Dezire" عضو جدید کاربر ممتاز Jun 1, 2012 #1,502 ***هر آنچه آدمی برای دیگران آرزو کند همانا برا ی خود آروز کرده است
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 1, 2012 #1,503 ديگه نه طاقتِ دوباره شكستن و دارم، نه حسِ دوباره ساختن...؛ دردم اين است كه: " دَركت به دردم نميرسد " ...!!!
ديگه نه طاقتِ دوباره شكستن و دارم، نه حسِ دوباره ساختن...؛ دردم اين است كه: " دَركت به دردم نميرسد " ...!!!
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 3, 2012 #1,505 گاهی آنقدر دلم از زندگی سیر می شود که می خواهم تا سقف آسمان پرواز کنم رویش دراز بکشم آرام و آسوده مثل ماهی حوضمان که چند روزی روی آب است
گاهی آنقدر دلم از زندگی سیر می شود که می خواهم تا سقف آسمان پرواز کنم رویش دراز بکشم آرام و آسوده مثل ماهی حوضمان که چند روزی روی آب است
rahil rachel عضو جدید Jun 6, 2012 #1,506 هیچ وقت با کسی بیشتر از جنبه اش شوخی نکن “حرمت ها شکسته میشود” هیچ وقت به کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نکن "تبدیل به وظیفه میشود"
هیچ وقت با کسی بیشتر از جنبه اش شوخی نکن “حرمت ها شکسته میشود” هیچ وقت به کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نکن "تبدیل به وظیفه میشود"
rahil rachel عضو جدید Jun 6, 2012 #1,507 پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد . . .
rahil rachel عضو جدید Jun 6, 2012 #1,508 آنان که بودنت را قدر نمی دانند رفتنت را “نامردی” میخوانند . . .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 6, 2012 #1,509 فیزیک بعدترها ثابت می کند در روزهای بارانی جای خالی آدم ها بزرگتر می شود!! دلتنگتم..
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 6, 2012 #1,510 شايد آرام تر ميشدم فقط و فقط اگر ميفهميدي شعرهايم به همين راحتي که مي خواني نــــوشته نشده اند!
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 6, 2012 #1,511 من به یک هراس ... همیشه طرحهای ساده و سایه های باران خورده ام را بی دلیل بر باد داده ام ... بعد از این دیگر ... نه به خواب قاصدکی تعبیر خواهم شد ... و نه به اعتبار چند خیال رنگ و رو رفته ...!
من به یک هراس ... همیشه طرحهای ساده و سایه های باران خورده ام را بی دلیل بر باد داده ام ... بعد از این دیگر ... نه به خواب قاصدکی تعبیر خواهم شد ... و نه به اعتبار چند خیال رنگ و رو رفته ...!
F fereshte akabere کاربر بیش فعال Jun 6, 2012 #1,512 دنیا شده پر از کینه اما نمیدونم چرا دل من هیچ کینه ای نداره خوب شاید دل من هنوز درد نکشیده تا بفهمه درد داشتن یعنی چه
دنیا شده پر از کینه اما نمیدونم چرا دل من هیچ کینه ای نداره خوب شاید دل من هنوز درد نکشیده تا بفهمه درد داشتن یعنی چه
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 6, 2012 #1,513 خدا ... آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت میگوید : کنارت هستم ای تنها ...
خدا ... آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت میگوید : کنارت هستم ای تنها ...
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jun 7, 2012 #1,514 آدمـــ ها فقطـ آدمـــ هســـتند، نـــه بیشتر و نــــه کمتر... اگــر کمتر از چیزی کـــه هستند نگاهشان کنـــــــــی آنها را شــــکسته ای و اگــــــر بیشتر از آن حســـــــابشان کنـــــی، آنها تو را میـــ شـــــکنند. بین ایــــــــن آدمـ های آدمــ، فقط بایـــــــد عاقلانــــــــــه زندگــی کرد؛ نه عاشقـــــــــــــــــــــ ـــانـه..
آدمـــ ها فقطـ آدمـــ هســـتند، نـــه بیشتر و نــــه کمتر... اگــر کمتر از چیزی کـــه هستند نگاهشان کنـــــــــی آنها را شــــکسته ای و اگــــــر بیشتر از آن حســـــــابشان کنـــــی، آنها تو را میـــ شـــــکنند. بین ایــــــــن آدمـ های آدمــ، فقط بایـــــــد عاقلانــــــــــه زندگــی کرد؛ نه عاشقـــــــــــــــــــــ ـــانـه..
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 7, 2012 #1,515 هرچه دلم را خالی می کنم دوباره پرمی شود از تو ... چه برکتی دارد این عشقت ...!
k.mohammadi کاربر بیش فعال Jun 7, 2012 #1,516 نه نه گریه نمیکنم چیزی رفته درچشمم, به گمانم یک خاطره است...
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 7, 2012 #1,517 من به یک احساس خالی دلخوشم من به گل های خیالی دلخوشم
خیال شیشه ای مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,518 اينجا جايي است كه پشت دوستت دام ها هم نوشته شده : ساخته چين !!!!
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jun 8, 2012 #1,520 هیچ کس کسے را کہ مے خواهد پیدا نمے کند ما انسان ها یا دیر بـہ هم مے رسیم یا آنقــــــــــــــــــدر زود کہ نمے فهمیم...!
هیچ کس کسے را کہ مے خواهد پیدا نمے کند ما انسان ها یا دیر بـہ هم مے رسیم یا آنقــــــــــــــــــدر زود کہ نمے فهمیم...!
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,521 ترجیح می دهم حقیقتی مرا آزار دهد، تا اینکه دروغی آرامم کند .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,522 تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,523 با کسی زندگی کن که مجبور نباشی یه عمر برای راضی نگه داشتنش فیلم بازی کنی .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,524 با کسی زندگی کن که مجبور نباشی یه عمر برای راضی نگه داشتنش فیلم بازی کنی .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,525 با کسی زندگی کن که مجبور نباشی یه عمر برای راضی نگه داشتنش فیلم بازی کنی .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,526 انسان مجموعه ای از آنچه که دارد نیست؛ بلکه انسان مجموعه ای است از آنچه که هنوز ندارد، اما می تواند داشته باشد .
انسان مجموعه ای از آنچه که دارد نیست؛ بلکه انسان مجموعه ای است از آنچه که هنوز ندارد، اما می تواند داشته باشد .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,527 مردمی که گل ها را دوست میدارند خود از آن گل ها دوست داشتنی ترند .
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,529 SON OF GOD گفت: کلیک کنید تا باز شود... وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد ٫ چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد!! برتراندراسل
SON OF GOD گفت: کلیک کنید تا باز شود... وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد ٫ چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد!! برتراندراسل
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 8, 2012 #1,530 هنگامی که در زندگی اوج میگیری، دوستانت می فهمند تو چه کسی بودی. اما هنگامی که در زندگی، به زمین می خوری، آنوقت تو میفهمی که دوستانت چه کسانی بودند یا هستند ... گاهی شکست از پیروزی مفیدتر است ...
هنگامی که در زندگی اوج میگیری، دوستانت می فهمند تو چه کسی بودی. اما هنگامی که در زندگی، به زمین می خوری، آنوقت تو میفهمی که دوستانت چه کسانی بودند یا هستند ... گاهی شکست از پیروزی مفیدتر است ...