حجاب دختران...

ro0zhin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب نزد حضرت فاطمه(س)

حجاب نزد حضرت فاطمه(س)

چند روایت درباره اهمیت حجاب در نظر فاطمه زهرا علیهاسلام:

حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل فرمود که:
روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد.
رسول خدا فرمود:« چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟»
فاطمه عرض کرد:« او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند.»
رسول خدا فرمود:« شهادت می دهم که تو پاره تن منی.»

روزی رسول خدا از اصحاب خود پرسید:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است؟» اصحاب نتوانستند جواب بدهند. این سؤال به گوش فاطمه علیهاسلام رسید. فاطمه فرمود:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند (و خود را در کوچه و بازار، جلو چشم نا محرمان قرار ندهد.)»
وقتی رسول خدا این سخن را شنید، فرمود:« فاطمه پاره تن من است.»

امیرالمؤمنین علیه السلام می‌فرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید:« بهترین کار برای زنان چیست؟»
فاطمه علیهاسلام پاسخ داد:« بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند »
رسول خدا فرمود:« فاطمه پاره تن من است »

رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیهاسلام کارها را بین او و علی علیه السلام تقسیم کرد و فرمود کارهای منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی.
فاطمه علیها سلام می‌فرماید:« هیچ کس نمی‌‌داند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در پیش چشم مردان معاف کرد.»

روزی فاطمه زهرا سلام الله علیها به اسماء فرمود:« چه بد است این تخته‌هایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن می‌گذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است.»
اسماء گفت:« من که در حبشه بودم، می‌دیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست می‌کردند و مرده را داخل آن می‌گذاشتند.»
سپس اسماء با چوب خرما تابوتی لبه‌دار درست کرد و به فاطمه علیهاسلام نشان داد. حضرت فاطمه بسیار خوشحال شد و فرمود:« این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچه‌ای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمی‌شود مرده مرد است یا زن.» و فرمود:« پس از مرگم، مرا در همین تابوت بگذارید.»

beso

اخراجی موقت
من نماز می خونم و به خدا پیغمبرم اعتقاد دارم

ولی از حجاب اصلا خوشم نمیاد :razz:

JavadMessi

مدیر بازنشسته

خب يا دليل خوش نيامدنتون شخصيه يا پيرو اون اعتقادتون مطمئنا پيرو اون اعتقاد نيست چون در قرآن هم حجاب اومده پس اگه شخصيه چطور با اون اعتقاد جمع بسته ميشه؟!!!

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
حجاب كه فقط مختص موي سر نيست ...هست؟!!
نميگم دختر با حجابيم....ولي خب حجابمو وقتي ميخوام از خونه برم بيرون رعايت ميكنم...اگه احيانا مقنعه يا شالم كمي بره عقب و موهام پيدا بشه ديگه برام مهم نيست..ميدونم گناه ميكنم ولي ديگه اينجوري شدم

تو دانشگاه ما متاسفانه دخترا با وضع خيلي بدي ظاهر ميشن...بعضياشون كه واقعا اندام درشتي دارن ..مانتوهاي تنگي ميپوشن...كه من خجالت ميكشم به اونا نگاه كنم..ديگه اگه دورو ورشون پسر باشه كه ديگه اب ميشم ميرم تو زمين...من به جاي اون دخترا مقنعه بلند ميپوشم...ياوقتي استاداي خانوم مثه اون دخترا با مانتوهاي تنگ و...

عادت ندارم تو دانشگاه سرمو بالا بگيرم و پسرا رو نگاه كنم...ولي وقتي دوستم ميگه برگرد پشت سرتو نگاه كن عجب تيكه اي بود....!!!!
ميخواستم بگم همينا باعث ميشه كه ادمي كه مثه من ايمانش ضعيفه، كوچكترين ارزشهاي الهي واسش كم كم بي ارزش بشه...
و هر روز از اون عفت و حجب و حياش كم بشه....

واسه خودم و امثال خودم متاسفم

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خيلي از ادماي بي حجابو ديدم...انقدر قشنگ از خدا و پيغمبر حرف ميزنن كه ادم ...
ولي بعضي از اين با حجابا كه چادرشون تو پيشونيشونه انقد حرفاشون...رفتاراشون زشته كه ادم از هرچي مسلمونه متنفر ميشه

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب يا دليل خوش نيامدنتون شخصيه يا پيرو اون اعتقادتون مطمئنا پيرو اون اعتقاد نيست چون در قرآن هم حجاب اومده پس اگه شخصيه چطور با اون اعتقاد جمع بسته ميشه؟!!!

میدونم تکراریه، ولی آیا دقیقا قران به حجابی که شما میگید اشاره کرده؟ آیه شو میتونی بزاری اینجا؟

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم تکراریه، ولی آیا دقیقا قران به حجابی که شما میگید اشاره کرده؟ آیه شو میتونی بزاری اینجا؟

سوره " نور " آیه‏ 31
«و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن‏ علی جیوبهن و لایبدین زینتهن الا لبعولتهن او آبائهن او آباء بعولتهن او ابنائهن او ابناء بعولتهن او اخوانهن او بنی اخوانهن او بنی اخواتهن او نسائهن او ما ملکت ایمانهن او التابعین غیر اولی الاربة من الرجال او الطفل الذین لم یظهروا علی عورات النساء، و لا یضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن و توبوا الی الله جمیعا ایها المؤمنون لعلکم تفلحون (31)».

سلام

کلمه "خمرهن " که در همین آیه است : "ولا یبدین زینتهن الا......." یعنی "زنان زینتهای خود را آشکار نکنند مگر برای محارم خودکه شرح داده است " و موها قطعا یکی از زیباترین زینت زنان است که بر اساس آیه باید پوشانده شود. اصل پوشش است لفظ مقنعه و روسری مطرح نیست .

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوره " نور " آیه‏ 31
«و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن‏ علی جیوبهن و لایبدین زینتهن الا لبعولتهن او آبائهن او آباء بعولتهن او ابنائهن او ابناء بعولتهن او اخوانهن او بنی اخوانهن او بنی اخواتهن او نسائهن او ما ملکت ایمانهن او التابعین غیر اولی الاربة من الرجال او الطفل الذین لم یظهروا علی عورات النساء، و لا یضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن و توبوا الی الله جمیعا ایها المؤمنون لعلکم تفلحون (31)».

سلام

کلمه "خمرهن " که در همین آیه است : "ولا یبدین زینتهن الا......." یعنی "زنان زینتهای خود را آشکار نکنند مگر برای محارم خودکه شرح داده است " و موها قطعا یکی از زیباترین زینت زنان است که بر اساس آیه باید پوشانده شود. اصل پوشش است لفظ مقنعه و روسری مطرح نیست .

احسنت بر شما
پس خانمی که بلوز شلوار بپوشه و جاییش بر نامحرم معلوم نباشه (البته نه لباس تنگ) و به قول شما موهاشم بپوشونه میشه حجاب.
ممنونم

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز

Esmaeilpoor

عضو جدید
دلت پاک باشه.....

وَلَا تُخْزِنِی یَوْمَ یُبْعَثُونَ، یَوْمَ لَا یَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ، إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِیمٍ (شعراء، 87الی 89)
مرا در روزى كه (مردم) برانگیخته شوند، رسوا مساز، که در آن روز دارایی و فرزند به کسی سود نبخشد، مگر آنكه كسى دلى پاك و پیراسته از (شكّ و شرك) به نزد خداوند آورد.

در قرآن کریم هر جا سخن از ایمان به میان آمده بلافاصله عمل صالح نیز قید شده است .در بعضی از این آیات، ایمان به همراه عمل صالح، شرط رستگاری، در بعضی شرط ورود به بهشت و مقامات بالای بهشتی و در بعضی شرط نجات از عذاب است. بنابراین ایمان به تنهایی ارزشی در تربیت انسانها نداشته و تنها با صدور اعمال صالح موجب کمال خواهد بود شاید هم بتوان گفت، ایمانی که نتواند منشا اعمال صالح گردد، وجود حقیقی نخواهد داشت. اگر ایمانی در کار باشد، عمل صالح بوجود خواهد آمد. اگر وجدانی در کار باشد، نسبت به سرنوشت دیگران حساسیت ایجاد خواهد شد و اگر اعتقاد به خدا داشته باشیم از پرستش و عبادت او دست نخواهیم کشید. در هر حال تنها باور و اعتقاد، کافی نیست؛ بلکه ایمان باید سبب اعمال خیر گردد و در پیرامون خود تاثیرگذار باشد.
كسانی هستند كه متاسفانه گمان می كنند «ایمان»، صرفاً همان باور و قبول درونی و قلبی است و اگر كسی ایمان خود را اظهار و ابراز نكند یا نسبت به رفتار و عملی كه اسلام دستور داده است، بی تفاوت و بی اعتنا باشد، باز هم ایمان او، ایمان قابل قبولی است.....بر اساس همین باور هست که میگویند بی حجاب باشی اشکال نداره ولی دلت پاک باشه...

اما دل پاک.....دلی است که غيرخدا در آن نمي گنجد پس چگونه مي شود در قلبي خدا باشد و محبت به معصيت خدا هم وجود داشته باشد؟ کسي که برخلاف حکم خدا، عمل مي کند به همان اندازه در قلب او ظلمت است.... قلب پاک با معصيت الهي سازگار نيست و اگر هم ناخودآگاه گناهي از فرد سر بزند قلب پاک، ناراحت مي شود.

اميرالمومنين (ع) مي فرمايد:از کساني نباشيد که بهشت را مي خواهند اما دوست دارند گناه هم بکنند، روزه نگيرند، با نماز به تسامح برخورد کنند و خدا به آنها بهشت بدهد چرا که دلشان پاک است....

حجاب نوشت:
زياد شنيده ايم كه مي گويند دل بايد پاك باشد ظاهر كه مهم نيست.......مطمئنا دل به هر سمت و سويي برود ظاهر هم ، به همان سمت و سو خواهد رفت.....در احادیث خوندیم که " دل ، حرم خداست، پس جز خدا را در حرم خدا جاي مده....." دل حرم خداست،دل پاك فقط جاي خداست....عاري از كينه،كبر،دروغ، نيرنگ،رياست.....دلی پاک است که هم در عمل،هم در ظاهر پاك باشد.....دلی است که غیر از خدا هیچ چیز در او نیست.....دل پاك بايد در پاكي ظاهر شخص هم خود را نشان دهد .....چون ازكوزه همان برون تراود كه دراوست......پاکی دل در پاکی رفتار و متانت و وقار نمایان می شود و از دل پاک جز نگاه پاک بر نمی آید.......
میشه دلی پاک باشه ولي سبب به فسادكشيدن دلهاي ديگران بشه.....میشه دلی پاک باشه و با بی حجابی خود، با رفتار خود باعث بشه اساس یک خانواده از هم بپاشه...؟؟؟ میشه دلی پاک باشه و بخواد برای جلب نظر غیر خدا ، امر خدا را فراموش کنه....؟؟؟؟ میشه دلی پاک باشه وقتی بنده ی حق نباشه....؟؟؟میشه دلی پاک باشه ولی معرفتش آن قدر نیست که حرمت چادر حضرت فاطمه (س) رو نگه داره...؟؟؟ میشه دلی پاک باشه وقتی می خواهد آن گونه زندگی کنه که خودش می خواد نه خدا....؟؟؟؟؟
کدوم دل پاک این رو قبول میکنه....؟؟؟کدوم دل پاک قبول میکنه با بی حجابی هر نگاه ناپاکی رو به سمت خودش جذب کنه...؟؟؟؟ آیا کسی که با بی حجابی و ظاهرش به باطن مردم آسیب میزنه باطنش پاک می مونه....؟؟؟آيا يه دل پاك هر حرف نادرست و گناه آلودي رو به زبان جاري میكنه؟؟؟؟؟آیا کسی میتونه ادعاي پاكي دل و رفاقت با خدارو بکنه ولي روي خواسته هاش بخاطر خدا پا نذاره؟؟؟؟؟

يه نگاهي به دلت بنداز....توی دلت چی هاست...؟؟؟خدا هست يا......

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوره " نور " آیه‏ 31

سلام

• Like
واکنش ها: etnn

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد پناهیان :از سرزنش نمیترسند.
( لایخافون لومة لائم ) رمز پیروزی ما در جنگ روانی است...

mtalebi

عضو جدید
حجاب يعني ترس از خدا......
كسي كه حجاب خود را حفظ مي كند يعني به ارزش دروني خود پي برده است و حجاب فقط چادر نمي باشد بلكه حجاب در نگاه .....حجاب در گفتار ......

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسبت به کلمه حجاب آلرژی پیدا کردم...ازکلمش بدم میاد
جون هر کی دوس دارید بی خیال دخترا بشید....
:cool:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسبت به کلمه حجاب آلرژی پیدا کردم...ازکلمش بدم میاد
جون هر کی دوس دارید بی خیال دخترا بشید....

حجاب بحث بسیارگسترده ایه به همین راحتی نمیشه بیخیالش شد ولی یک بدی که این بحثاداره اینه که آخرش طرفین به نتیجه مشخصی نمیرسن ودوطرف حرفای گذشتشونو تکرارمیکنن یابه عبارتی نمیخوان قانع بشن!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب بحث بسیارگسترده ایه به همین راحتی نمیشه بیخیالش شد ولی یک بدی که این بحثاداره اینه که آخرش طرفین به نتیجه مشخصی نمیرسن ودوطرف حرفای گذشتشونو تکرارمیکنن یابه عبارتی نمیخوان قانع بشن!

کی ما؟!
شما خودتون چرا قانع نمیشین؟!!

arshida24

عضو جدید
کاش افرادی که حداقل حجاب اسلامی را رعایت نمی کنند طوری پوشش خودشان را مدیریت کنند که ذهنیت جلب توجه و خودنمایی را در دیگران القا نکنند...
مطمئنا در حال حاضر با وضعیت پوشش عقده ای واران بعضی بانوان اگر یه مانکن برهنه ایتالیایی رو در مقابل دیدگان عموم بزارند باز هم چشم ها به سمت بانوی بد حجاب ایرانی سو می گیرد!!!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
حجاب تنها مربوط به خانم ها نیست .
آقایان هم باید حجاب داشته باشند.
بله درسته....:smile:
کاش افرادی که حداقل حجاب اسلامی را رعایت نمی کنند طوری پوشش خودشان را مدیریت کنند که ذهنیت جلب توجه و خودنمایی را در دیگران القا نکنند...
مطمئنا در حال حاضر با وضعیت پوشش عقده ای واران بعضی بانوان اگر یه مانکن برهنه ایتالیایی رو در مقابل دیدگان عموم بزارند باز هم چشم ها به سمت بانوی بد حجاب ایرانی سو می گیرد!!!

حالا چرا ایتالیایی؟!:cool:

arshida24

عضو جدید
حالا چرا ایتالیایی؟!:cool:[/QUOTE]
به نظر میاد شما بهترش را سراغ دارید شاید:w01:

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی خیال محرم و نامحرم فقط و فقط در این دنیا خوش باشید و با نامحرمان در خیابان ها اینگونه آب بازی کنید :

http://shariyan.com/article.asp?id=14172&cat=3

در هر صورت هر جور می توانید بدحجابی کنید :پسران نیز فقط به فکر شهوت رانی باشند و اصلا به محرم و نامحرم توجه نکننددوست دختر و دوست پسر پیدا کنید و به شهوت رانی بپردازید مگر دنیا چند روز است ؟؟
به راستی دنیا چند روز است ؟؟
آیا این شهوت رانی ها دائمی و همیشگی ست ؟؟خیر دوست عزیز !! چنین روزهایی نیز در پیش است پس ببینید :تصویر زیر از مکانی ست که به آن غسال خانه می گویند

و اینجور که گفته می شود همه ما یک روزی روی تخت غسالخانه حمام خواهیم کرد ,حتی شما دوست عزیز
البته از اینجای کار به بعد قادر به انجام کارهای اول مانند شهوت رانی نیستید
در ادامه شما را در پارچه سفیدی به اسم کفن می پیچند و در یک اتاق کوچک مانند اتاق زیر قرار می هند :می گویند اسم این اتاق کوچک قبر است و خیلی تاریک استبعد دهنه قبر یا همان اتاق کوچک را می بنند

چقدر دنیا خوب بود لذت داشت !! ولی این اتاق بسیار تاریک استگفته می شود اتفاقاتی در آن اتاق تاریک می افتد مثلا نسبت به کارهایی که در دنیا انجام داده اید بازخواست می شویدشرمنده که از اینجا به بعد تصویر ندارم تا تصویری برایتان توضیح دهمحضرت محمد (ص) شب اول قبر را سخت ترین شب می داندامام صادق (ع) می فرماید در این شب است که دو فرشته نکیر و منکر قبر نزد شما می آیند و در مورد اعمال تان در دنیا از شما سوال می کنندمن وشما چه جوابی به آنها می دهیم ؟؟؟واقعا چه جوابی؟؟

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا ایتالیایی؟!:cool:
به نظر میاد شما بهترش را سراغ دارید شاید:w01:[/QUOTE]

نه..من اصلا نمیدونم مانکن چی هست...
یه بار یه مانکنه مردو من با یه آدمه واقعی اشتباه گرفته بودم....
مثه مجسمه واستاده بود تقصیر من چی بود!
:redface:

بالا