حجاب

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستاي بچه هارو كه خوندم به چنتا نتيجه گيري رسيدم...

1)همه دخترا تكن.
2)همه تيباشون خاصه
3)اكثرا از حجاب خوششون مياد
4)هيشششششكدوم با 9 و 10 موافق نبودن و همه گفتن اَيييي اييييييش بده!!!!!!

فقط يه سوال دارم از دختراي عزيز... ميشه ببرسم اون 90درصد از دخترايي كه تيباشون 9 و 10 هست كي هستن؟؟؟؟؟ از فضا اومدن؟؟ از مريخ اومدن؟؟؟!!!

:surprised:

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
بستاي بچه هارو كه خوندم به چنتا نتيجه گيري رسيدم...

1)همه دخترا تكن.
2)همه تيباشون خاصه
3)اكثرا از حجاب خوششون مياد
4)هيشششششكدوم با 9 و 10 موافق نبودن و همه گفتن اَيييي اييييييش بده!!!!!!

فقط يه سوال دارم از دختراي عزيز... ميشه ببرسم اون 90درصد از دخترايي كه تيباشون 9 و 10 هست كي هستن؟؟؟؟؟ از فضا اومدن؟؟ از مريخ اومدن؟؟؟!!!

:surprised:

منم یه سوال دارم این امار 90 درصد و از کجا اوردید؟؟!!:)

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه سوال دارم این امار 90 درصد و از کجا اوردید؟؟!!:)

منظورم اينه ك اكثرا تيباشون در محدوده 1 تا 7 نيس مسلما... خيليا شبيه 9 هستن...

برا فهميدنش كافيه يه ده ديقه تو مركز شهر قدم بزني همه چيو ميفهمي... شايدم تو شهر شما ايطوري نباشه!!!!!

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
منظورم اينه ك اكثرا تيباشون در محدوده 1 تا 7 نيس مسلما... خيليا شبيه 9 هستن...

برا فهميدنش كافيه يه ده ديقه تو مركز شهر قدم بزني همه چيو ميفهمي... شايدم تو شهر شما ايطوري نباشه!!!!!

من فک میکنم چون 9 و 10 بیشتر به چشم میاد فک میکنید خییلی زیادن......

البته خیلی زیادنا ولی نه 90 درصد:)

تو شهر ما مخلوطی از 10 تاس بیشترم 8 دیده میشه به نظرم .....

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]«حجاب تو سنگر تو است، تو از داخل حجاب دشمن را می بینی و دشمن تو را نمی بیند.»
وصیت نامه سردار شهید آنجفی
[/FONT]

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]یكى از علماء بزرگ (مرحوم آیة الله سید باقر مجتهد سیستانى پدر آیة الله سید على سیستانى ومرحوم سید محمود مجتهد سیستانى ) در مشهد مقدس براى آنكه به محضر امام زمان عجل اللّه شرفیاب شود ختم زیارت عاشورا در چهل جمعه هر هفته در مسجدى از مساجد شهر آغاز می كند ایشان فرمودند: در یكى از جمعه هاى آخرین ، ناگهان شعاع نورى را مشاهده كردم كه از خانه ى نزدیك آن مسجدى كه من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم مى تابید، حال عجیبى به من دست داد، از جاى برخاستم و بدنبال آن نور به در آن خانه رفتم ، خانه كوچك و فقیرانه اى بود، از درون خانه نور عجیبى مى تابید.
در زدم وقتى در را باز كردند، مشاهده كردم حضرت ولى عصر امام زمان عجل اللّه در یكى از اتاق هاى آن خانه تشریف داشتند و در آن اتاق جنازه اى را مشاهده كردم كه پارچه اى سفید بروى آن كشیده بودند، وقتى من وارد شدم و اشك ریزان سلام كردم ، حضرت بمن فرمودند: چرا اینگونه دنبال من مى گردى و رنج ها را متحمّل مى شوى ؟ مثل این باشید (اشاره به آن جنازه كردند) تا من دنبال شما بیایم !
بعد فرمودند: این بانوئى است كه در دوره بى حجابى (رضا خان پهلوى ) هفت سال از خانه بیرون نیامده مبادا نامحرم او را ببیند!
[/FONT]

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]شیخ بهاء الدین عاملی در یکی از کتاب های خود می نویسد : روزی زنی نزد قاضی شکایت کرد که پانصد مثقال طلا از شوهرم طلب دارم و او به من نمی دهد . قاضی شوهر را احضار کرد و او طلب خود را انکار نمود یا فراموش کرده بود .[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] قاضی از زن پرسید : آیا بر گفته ی خود شاهدی داری ؟[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] زن گفت : آری ، آن دو مرد شاهدند .[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]قاضی از گواهان پرسید : گواهی دهید زنی که مقابل شماست پانصد مثقال ار شوهرش که این مرد است طلب دارد و او نپرداخته است .[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]گواهان گفتند : سزاست این زن نقاب مقابل صورت خود را عقب بزند تا ما لحظه ای وی را درست بشناسیم که او همان زن است ، تا آنگاه گواهی دهیم .[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]چون این زن سخن را شنید بر خود لرزید و شوهرش فریاد برآورد شما چه گفتید ؟ برای پانصد مثقال طلا ، همسر من چهره اش را به شما نشان دهد ؟! هرگز! من پانصد مثقال خواهم داد و رضایت نمی دهم که چهره ی همسرم در حضور دو مرد بیگانه نمایان شود .[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] چون زن آن جوانمردی و غیرت را از شوهر خود مشاهده کرد از شکایت خود چشم پوشید و آن مبلغ را به شوهر بخشید [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]چه خوب بود آن مرد باغیرت ، امروز جامعه ی ما را هم می دید که زنان نه برای پانصد مثقال طلا و نه حتی یک مثقال نقره ، چگونه رخ و ساق به همگان نشان می دهند و شوهران و پدران و برادرانشان نیز هم عقیده ی آنهایند و در کنارشان به رفتار آنان مباهات می کنند ![/FONT]

SARAIIIII

عضو جدید
من از 3و 5 به غیر از روسری با این رنگ برای بیرون و 6 خوشم میاد....
همشون در صورتی که مو پیدا نباشه....
و واقعا بهشون بشه گفت حجاب ..
و این سه تا در صورتی که نجابت و حیا هم صاحبش داشته باشه...که اینم میشه از رفتارش فهمید.
(اونجایی که گفتم برای بیرون منظورم اینه برای مهمونی و اینا خوبه ولی برای خیابون خوب نمیدونم...)

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز

ايول زدي وسط خال
ولی با این حال به نظر من هر کسی به نوعی حجابش را رعایت کنه خیلی از این مشکلاتی که الان توی جامعه وجود داره کمتر میشه...... نباید اینو هم فراموش کرد قرن 21 و دیگه چشم و گوش ملت باز شده.....

m roz

عضو جدید
حجاب دست وپا گیر نیست، حجاب 1پوشش واسه ارزش دادن به گوهر وجودیه 1 دختره.
حالا حجاب با مانتو باشه یا با چادر.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
ولی با این حال به نظر من هر کسی به نوعی حجابش را رعایت کنه خیلی از این مشکلاتی که الان توی جامعه وجود داره کمتر میشه...... نباید اینو هم فراموش کرد قرن 21 و دیگه چشم و گوش ملت باز شده.....
درسته ولي به نظر من حيا مهمتر از حجابه. در بحث حجاب شرايط متفاوته. مثلا خانومي كه ميخاد توي يه روستا زندگي كنه شايد چادر حتما براش لازم باشه و به نظر من حجابی بین شماره7 و 8 هم باعث بشه محيط رو تحت الشعاع قرار بده.. ولي مثلا وقتي بره مسافرت مث پاريس شايد با حجاب شماره 10 هم همسرش احساس آرامش كنه. بازم ميگم چيزي كه از حجاب مهمتره حياست واسه زن و تشخيص شرايط محيط و روحيات همسرش رو.

آخرین ویرایش:

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ولي به نظر من حيا مهمتر از حجابه. در بحث حجاب شرايط متفاوته. مثلا خانومي كه ميخاد توي يه روستا زندگي كنه شايد چادر حتما براش لازم باشه و به نظر من حجاب شماره 8 هم باعث بشه محيط رو تحت الشعاع قرار بده.. ولي مثلا وقتي بره مسافرت مث پاريس شايد با حجاب شماره 10 هم همسرش احساس آرامش كنه. بازم ميگم چيزي كه از حجاب مهمتره حياست واسه زن و تشخيص شرايط محيط و روحيات همسرش رو.
دقیقا منم منظورم توی پست های قبلی همینه...... وقتی ی نفر توی محیطی زندگی میکنه که اکثر ادما حجابشون را رعایت میکنن و اون با بی حجابی کامل هستش این نشون از بی حیایی اون فرد هستش....
ولی ی سوالی برای خودم پیش اومده اینه که اکثر دخترا حجاب های خوبی را انتخاب کردن..... پس این همه ادم بی حجابی که بیرون هستن از کجا هستن!؟
خودم توی ی مقاله ای خونده بودم اکثر ادمای که حجابشون کتمل نیست.... مشکلی با حجاب ندارند و حتی خودشون هم دوست دارن حجاب را رعایت کنن.... ولی جامعه ما متاسفانه داره به سمتی میره که مردم بی حجابی را نشانه کلاس بالا میدونن....

m roz

عضو جدید
دقیقا منم منظورم توی پست های قبلی همینه...... وقتی ی نفر توی محیطی زندگی میکنه که اکثر ادما حجابشون را رعایت میکنن و اون با بی حجابی کامل هستش این نشون از بی حیایی اون فرد هستش....
ولی ی سوالی برای خودم پیش اومده اینه که اکثر دخترا حجاب های خوبی را انتخاب کردن..... پس این همه ادم بی حجابی که بیرون هستن از کجا هستن!؟
خودم توی ی مقاله ای خونده بودم اکثر ادمای که حجابشون کتمل نیست.... مشکلی با حجاب ندارند و حتی خودشون هم دوست دارن حجاب را رعایت کنن.... ولی جامعه ما متاسفانه داره به سمتی میره که مردم بی حجابی را نشانه کلاس بالا میدونن....

به نظر شما اینو نمیشه اسمشو گذاشت تهاجم فرهنگی؟؟؟
وقتی مدل لباس دختر خانما برگرفته از جدیدترین مدل های ماهواره ایه؟؟؟

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
کاملا درسته جامعه الان جامعه 10سال قبل نیست و جامعه 10 سال بعد جامعه الان نخواهد بود. همین مردها هم امروزه دو دکمه بالای پیراهنشون رو باز میزارن و این هم به دلیل همین شرایط جامعس و این هم به نوعی بی حجابیه!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما اینو نمیشه اسمشو گذاشت تهاجم فرهنگی؟؟؟
وقتی مدل لباس دختر خانما برگرفته از جدیدترین مدل های ماهواره ایه؟؟؟
به قل مقام معظم رهبری: این دیگه تهاجم فرهنگی نیست شبیه خون فرهنگی هستش....

کاملا درسته جامعه الان جامعه 10سال قبل نیست و جامعه 10 سال بعد جامعه الان نخواهد بود. همین مردها هم امروزه دو دکمه بالای پیراهنشون رو باز میزارن و این هم به دلیل همین شرایط جامعس و این هم به نوعی بی حجابیه!
واقعا مثال خوبی زدی.... خودت فکر کن 10 سال قبل توی خیابونا چند درصد چادری بودن الان چند درصد چادری هستن.... من نمیگم هر کی چادر داره ادم خوبیه و هر کی چادر نداره ادم بدیه.... منظورم اینکه چادر حجاب برتره.....

بالا