khaled8250
عضو جدید
بابا یکی بیاد یزیدو برا این تعریف کنه !
این اصلا" نمیدو نه یزید به کی میگن.
یزید به کسی میگن که ظهر عاشورا خون کسی رو بریزه !!!
امام حسين هم خون يزيديها رو ريخت
بابا یکی بیاد یزیدو برا این تعریف کنه !
این اصلا" نمیدو نه یزید به کی میگن.
یزید به کسی میگن که ظهر عاشورا خون کسی رو بریزه !!!
سلام قطعا هيچ كس قبول نداره..سوال رو جواب بده
تاريخ برام نخون وگفتم كه سياست رو بذار كنار
كارشون درست بود يا نه؟
سلام قطعا هيچ كس قبول نداره..
يك سوال تا به حال با كسي دعوا كردي؟اونم تو خيابون؟
مرسي اگه جواب بدي....
من سوت زدن و هله کشیدن رو تآءیید نمی کنم چون حدف وهابیونه .ولی راه پیمایی رو تآءیید می کنم چون به موج سبز این اجازه رو نمیدن که بیاد حرفشو بزنه و هر وقت خواسته کاری بکنه جلوشو گرفتن و می دونی دوست من مثل چی می مونه مثل یک بغضی که یک دفعه می ترکه و هیچ کاریش هم نمی شه کرد.الان از یک مثاءله کوچیک تبدیل شده به یک مشکل بزرگ .زمانی که می شد گره رو بادست باز کرد کسی بازش نکردن حالا این گره داره تبدیل می شه به یک گره کور که باز کردنش سخته . بهتره دو جناه باهم کنار بیان چون این نفاق به صودهیچ کدوم نیست و هرچی این مثاءله کش پیدا کنه بد ترهيه سوالي دارم
كاري هم به سياست ندارم
ولي آيا حرمت شكني به عاشورا و امام حسين (ع) درست بود؟
آيا كارشون رو تاييد مي كنيد يا محكوم؟
بچه ها اگه امام حسین الان بوو این بی حرمتی ها رو می دید چی می کرد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من به یزید زمانه لعنت می فرستادو مردم رو به جنگ با یزید زمانه که به مردم بی گناه و بی دفاع حمله کرد...
بنظرت خود امام حسین راضیه که این همه سال بخاطرش گریه کنی و زنجیر بزنی و از اون کار به اون بزرگی درس نگیری؟
اگه شما که ادعاتون می شه همه مردم ایران با شما هستن و همه ماها خس و خاشاکیم چرا یه راهپیمایی آزاد واسه این خس و خاشاکا نمی زارین؟
تا بحال از نزديك دعواي كسي رو ديدي...مثلا دوستت؟نه دعوا نكردم؟
عاشورا واسه احمق هایی علم شد تا بفهمند اگر حق را می خواهی نباید پاس پس بکشی وگرنه امام حسین هم می دونست 72 یا 73 نفره نمی تونند بر اون لشگر بی کران پیروز شن!
این حرمت شکنی نبود، ندای حق و آزادگی بود که امثال شما نمی تونند تحلیلش کنند چون....
تا بحال از نزديك دعواي كسي رو ديدي...مثلا دوستت؟
فعلا كه ما فرزند حسين (عج) رو فراموش كرديم
مگه تو داري تو رويا زندگي مي كني يا چشاتو بستي كه تا به حال دعوا نديدي؟؟؟؟نه من با آدما دوستم
مگه تو داري تو رويا زندگي مي كني يا چشاتو بستي كه تا به حال دعوا نديدي؟؟؟؟
اگه يه ذره تو جامعه بچرخي مي بيني وقتي دعوا ميشه هيچ كس به فكر حرمت نگه داشتن نيست يعني اين جوري نيست كه يكي بزنه اون يكي حرمتشو نگه داره.....
من فكر كنم روز عاشورا دعوا بود .....
اونجايي كه من بودم و هستم دعوايي نبوده ولي ميدونم تو دعوا حلوا خيرات نميشه
اما
اون روز دعوا نبود
سنگ زدن به نمازگزار
اتش زدن و هورا كشيدن هيچ كدوم نشانه دعوا نيست
چون یه سری حیوون آدم کش فرار کردن به سمت مسجد!!حالا گیریم که ما آدم کشتیم شما که ادعا فرهنگتون میشه چرا بی فرهنگی کردید نکنه آتیش زدن مسجد لولا گر تو تهران یادتون رفته یا اینم از عشقتون نسبت به اسلامو دینه؟؟
یعنی اینکه نمک دولتی که داری می خوری و ما نمی خوریم از چرک هم کثیف تره اما بازم شوره!!!!الان این که گفتی چه ربطی داشت ؟
عابرو = آبرومن كاري به سياست ندارم.....
كاري هم به تاسوعا و..... هم ندارم..
من اينو ميگم....اونها محكومند چون خواستند عابروي 7هزارساله مارو ببرند در دنيا...
ما 7هزارسال به دين ، قوم،نژاد، و فرهنگ خود و جهان احترام گذاشتيم... توحين نكرديم... حتي بنا نمودين ساختم عبادت گاههانشان را.....
ما مرداني از پارسم.... احانت نميكنيم....
... هروقت تونستی حرفتو تا آخر بزنی بیا! حرفاتون حسابی نیست.عاشورا واسه احمق هایی علم شد تا بفهمند اگر حق را می خواهی نباید پاس پس بکشی وگرنه امام حسین هم می دونست 72 یا 73 نفره نمی تونند بر اون لشگر بی کران پیروز شن!
این حرمت شکنی نبود، ندای حق و آزادگی بود که امثال شما نمی تونند تحلیلش کنند چون....
از کدوم قشر؟ 60-70 میلیون، کمه؟!!! قشری که تو باش موافقی کیان؟؟ حرف حسابشون چیه؟؟ به چی معترضن؟؟بابا اینا که ....
اینارو بخونن 1 جملشم نمتونن درک کنن
چه توقعاتی داری از این قشر ....
همینشم زیادت بوده!ما جز ظلم و جنایت نمکی از دولت دریافت نکردیم !!
این نمک ها گوارای وجود شما...
موج سبز چی میخواد بگه؟؟؟ جدی میپرسم. شما میدونی؟؟؟من سوت زدن و هله کشیدن رو تآءیید نمی کنم چون حدف وهابیونه .ولی راه پیمایی رو تآءیید می کنم چون به موج سبز این اجازه رو نمیدن که بیاد حرفشو بزنه و هر وقت خواسته کاری بکنه جلوشو گرفتن و می دونی دوست من مثل چی می مونه مثل یک بغضی که یک دفعه می ترکه و هیچ کاریش هم نمی شه کرد.الان از یک مثاءله کوچیک تبدیل شده به یک مشکل بزرگ .زمانی که می شد گره رو بادست باز کرد کسی بازش نکردن حالا این گره داره تبدیل می شه به یک گره کور که باز کردنش سخته . بهتره دو جناه باهم کنار بیان چون این نفاق به صودهیچ کدوم نیست و هرچیاین مثاءله کش پیدا کنه بد تره
یعنی چی؟؟ کسی از دستآویز قراردادن دین برای رسیدن به مقاصد شخصی استقبال نمیکنه. اما ما تو این اعتراضات و آشوبا، حرکتی مبنی بر احقاق دین ندیدیم. شما دیدی؟؟؟؟؟؟متأسفانه ما 100 سال است که چوب عوامزدگی ملت را خوردیم. مانیاز به احیاء فکر دینی خود داریم. دلخوش کردن به ظواهر اسلام مردم را از اصل آن جدا کرده و به قشری فکر کردن و جمود رسانده. تأکید بسیار زیاد به ظواهر عاشورا مردم را از اصل عاشورا که تأکید بر اصل انسانیت و آزادگی سوای هر مکتب و هر دین و هر طبقه و هر گروه است دور کرده .
برو بچه جان! حرفات سر و ته نداره! در اعتراض، جایی برای آشوب و حرکات ضد دینی وجود نداره. ما تو آشوبگرا اعتقادات دینی ندیدیم.اها میبینین؟رنگ و بوی کامنتا رو میگم
سیاستشون حرف نداشت اول خواستن به اسم عکس پاره شده مردم رو روبه روی هم بذارند نشد …
نقشه بعد به اسم عاشورا که گرفت دیشب تو خابگاه با 3تا از هم خابگاهیام دعوام شد اونام یه زمان طرفدار موسوی بودند و حالا با این بازی جدید رنگ عوض کردند و میگفتن شما دین ندارین شما حرفتون عدالت نی خوب چهره تونا نشون دادین
اخخ امان و امان از همچین ادمایی
من واقعا به امام حسین اعتقاد دارم خدا میدونه که چقدرعمیق اما خوب میدونم کسایی که تو تلوزیون این فیلم ها رو تو بوق و کرنا کردن چه هدفی دارند
اونا می خواند دو دستگی ایجاد کنند مگه عمروعاص و عمرسعد کاری غیر از این کردند ؟کسایی که الان رنگ عوض کردین به اسم حرمت عاشورا از یارایی که با دیدن قران سر نیزه ها امام علی رو تنها گذاشتن چیزی شنیدید؟
هتک حرمت به عاشورا برای اینا یه دست اویز تا رنگ خون ندا و بقیه رو کمرنگ کنند تا داغ اون بی عدالتی از بین بره؟…این همه ساده لوحی شما منو میترسون…ه میترسونه از اینکه بین کوفیان باشم که با پول رنگ عوض میکنند با دروغ و داستان سازی امثال شمر و یزید راضی به ریختن خون حسین میشند
واقعا که زندگی تکرار تاریخه
من دارم ازغصه میمیرم از از غصه ساده لوحی کسایی که باز دارند فریب می خورند این بار عاشورا رو سر نیزه کردند تا باز ساده لوحا فرار کنند
حرف حسابتون چیه؟؟ من از هر کدومتون که تو این باشگاه پرسیدم، تفره رفته و خاموش شده!این بازیه دیدن به اسم پاره شدن عکس نیومدین به اسم عاشورا چنگ زدند به خودتون بیاید
من از بچگی با اسم حسین بزرگ شدم ضد عاشورا باشم؟
اما عاشورا این نی
امامی که ما ازش دم میزنیم وقتی قاتلش روی سینه اش نشست تا سرش رو جدا کنه گفت به اسلام برگرد خدا تو رو می بخشه شما کی هستین که بالاتر امام حسین حکم میکنید و اعدام ما رو میخواید
امام حسین برای جوونی که از سپاه یزید کشته شد گریه کرد و گفت حر کاش اون رو نمیکشتی شما چطور ادمهایی هستین که به خون یه جوون اونم سید تو روز عاشورا راضی میشید؟
باور کنین عاشورا رو سر نیزه گذاشتن تا با تکرار حیله جنگ صفین مثل همون ساده لوحا به اسم عاشورا همدیگه رو تنها بذارید
شما همون کسایی هستید که امام علی از بودنتون برای چاه درد و دل کرد
بخدا این ولایت شما از خدا بویی نبرده که به وجود زندانی تو کشور اسلامیش میشه که زندانیاش دستشوییی خابگاهشون یه جای 10*10 بود؟
تو رو خدا به خودتون بیاید
من بار ها و ساعت ها حتی با صمیمی ترین دوستانم در مورد مواضع راه سبز یا موج سبز یا هر چی که میخوانیدشان بحث کردم...ابهام در کلام ما نیست ریشه ابهام را باید در جایی دیگر جست دوست من.برو بچه جان! حرفات سر و ته نداره! در اعتراض، جایی برای آشوب و حرکات ضد دینی وجود نداره. ما تو آشوبگرا اعتقادات دینی ندیدیم.
امضاتم بیمزهست.
حرف حسابتون چیه؟؟ من از هر کدومتون که تو این باشگاه پرسیدم، تفره رفته و خاموش شده!
برو با بزرگتری که بتونه بهت ادب یاد بده برگرد، جوابت رو میدم!... هروقت تونستی حرفتو تا آخر بزنی بیا! حرفاتون حسابی نیست.
نشد دیگه! بیشتر شبیه یه قطعهی ادبیه تا یه درخواست روشن. حقوق انسان، بیحجابیه؟؟!! چیه که الآن ندارین؟من بار ها و ساعت ها حتی با صمیمی ترین دوستانم در مورد مواضع راه سبز یا موج سبز یا هر چی که میخوانیدشان بحث کردم...ابهام در کلام ما نیست ریشه ابهام را باید در جایی دیگر جست دوست من.
من فکر نمیکنم جز مطبوعات آزاد..انتخابات ازاد..عدم تبعیض ..دموکراسی..چیزی بیشتر خواسته بایشم. ما کمترین مطلوباتمان با بدترین و وحشیانه ترین رفتار ها سرکوب شده.
ما کمترین حقوق یک انسان را میخواهیم..
!!! جواب منو دادی؟! مخالفی یا موافق؟؟؟ کمونیست؟!!!!!!برو با بزرگتری که بتونه بهت ادب یاد بده برگرد، جوابت رو میدم!
منظورت از گستاخی امثال سحر که خودم رو هم جزو همین قشر می دونم همین وام های بی سر و ته 3سال اخیره که اقتصاد رو قفل کرده؟!
کمنیست، تو چرا از پولداری ه دیگران بیزاری؟!
راه پولدار شدن رو خودت پیدا کن!
ماشالا این وام های میلیونی و بی سر و ته ه که داره کشور رو نابود می کنه و تفاوت طبقاتی ایجاد می کنه!
حالا بهتر شد!ما داریم میگیم این همه رای کوش؟!
دموکراسی چی شد؟!
چرا در مقابل آدم بی سلاح اسلحه در آوردین و به راحتی کشتین؟!
چرا همه چی رو سانسور می کنید؟!
مگه حکومت دینی و دموکرات ما نمی گه آزادی بیان داریم؟!
چرا رییس جمهور در دانمارک میگه ایران در آرام ترین وضع خودش ه؟!
چرا در حکومت دینی و اسلامی وقتی یه آیت الله گنده می خواد حرف بزنه به دهنش برچسب می زنید؟!
چرا اطلاعیه آقای آیت الله جوادی آملی که دیدار احمدی نژاد رو با خودشون تایید کرد، سانسور شد و نذاشتن پخش بشه؟! (بحث های مناظره ای)
چرا حقوق معلمان قبل از انتخابات 8هزار تومان افزایش و بعد از اون 50هزار تومان کسر شد؟!
چرا دولت به خودش اجازه میده از روی فیش حقوقی کارمند دولت براحتی پول کمک به فلسطین و لبنان کسر کنه اما از بازاری این پول رو نمیگیره و در اصل چرا باید این پول رو بگیره؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
علت حرمت گوشت خوک در اسلام!. | گفتگوی آزاد | 53 | ||
دستگیری یک خواننده به جرم هتک حرمت در کیش | گفتگوی آزاد | 1 | ||
م | هتک حرمت مرد جوان 19 ساله توسط چهار زن! | گفتگوی آزاد | 14 | |
باران می بارد، به حرمت کداممان؟! | گفتگوی آزاد | 13 | ||
اعتراض به حرمت شکنی چند بازیگر زن سینما | گفتگوی آزاد | 17 |