s.j.khataeepour
کاربر بیش فعال
سلام به همه دوستان عزیزم
مدتیه یه فکری مثل خوره افتاده به جونم نمیدونم جوابش چیه
گفتم اینجا بگم نظر دیگران چیه در این مورد.........
سوال ایا ما حقیقت داریم یا مجازی هستیم؟
تا حالا بازی های کامپیوتری از نوع استراتژیک رو دیدید مثل بازی جنگهای صلیبی یا بازی age of Empair یا age of mythology ...........و خلاصه از این دست بازیها یه عده کاراکتر بازی در جای خودشون قرار داده میشن و بازی میکنن فقط شما به عنوان بازیگر تعیین کننده سیاستهای بازی هستین...........و شخصا درگیر بازیها و جنگها و کارها نیستین..............توی این بازیها یه منطقه به عنوان مکان بازی تعریف شده همه چی هست درخت هست اسمان هست خانه هست زاد و ولد هست دین هست........محل تفریح هست بخصوص من بهترین مثال رو بازی جنگهای صلیبی میدونم.......که توش همه اینها هست حتی بیمارستان و محلهای تفریحی..........کارگاههای مختلف و همه چیز هست
این مقدمه بود اما سوال من چیه؟
ببینیند اون کاراکتر بازی که ما تعیین کردیم نجار باشه یا سرباز باشه داره توی اون محیط زندگی میکنه میفهمه نجار میره و درخت پیدا میکنه و نجاری میکنه سرباز تا یکی از دشمنا رو میبینه منتظر دستور ما نیست خودش میره برای دفاع و خلاصه این کاراکترها زنده اند و در حد خودشون میفهمن.................
ایا ماهم کاراکترهای یه بازی هستیم؟؟
شاید خدایان از ما در علم کامپیوتر یا هرچی که اونا اسمشو میزارن خیلی قویترن و محیط نرم افزاری که برای ما اماده کردن و فهم کارکترهای بازیشون که ما باشیم بالاتره
شاید همه این جهانی که ما میبینیم یه بازیه نرم افزاری تو کامپیوتر یه بچه خداست؟؟
شاید همه این ستاره ها و کهکشانها یه عکس بزرگ باشه
همونطور که نجار اون بازی نمیفهمه که اون درختی که میبره مجازیه شاید درخت ما هم مجازیه
اصلا شاید بچه خدایی که ما در کامپیوترش داریم براش بازی میکنیم و باعث میشیم به مراحل بالاتر بازی برسه ......این بازی رو گذاشته روی اتو ماتیک و رفته نهارشو بخوره..........شایدم یه روز باباش بیاد و کامپیوتر رو خاموش کنه............
دوستان من کی میتونه برای من اثبات کنه که ما حقیقتیم؟؟؟؟
کی میتونه اثبات کنه که فردا جهان تموم نشه........شاید ورژن جدید نرم افزار بازی بیاد و این بازی کاملا uninstall بشه............مگه ما با کسی قرارداد رسمی داریم که حتما ادامه پیدا کنه و حتما اون دنیایی هم باشه
شاید بچه خدایی که ما رو تو کامپیوترش داره خسته شد از این بازی و خواست یه بازی جدیدتر بکنه
لطفا از قران و حدیث برام نگین..................چون توی بازی برا اینکه راندمان بازی بالا بره دین وارد میشه اینو اونایی که جنگهای صلیبی رو بازی کردن میدونن
خدا بچه برای اینکه بتونه از این ابزار استفاده کنه میاد و دین رو تو بازی وارد میکنه تا ما از این سوالها نکنیم ...............و اگه کردیم هم یه جواب کلیشه ای بهش داده بشه
ممنون از اونایی که حوصله میکنن..............و به سوالم فکر میکنن
سلام بر شما دوست گرامی
من در زمینه فلسفه تحصیلاتی ندارم و این پست من هم صرفا یه نظر خام و ساده است.
اینکه ما مجازی هستیم یا نه. در واقع اینه که آیا ما جسم داریم یا نه!
اگه جسم داشته باشیم مجازی نیستیم.
طبق تعریفی که ار موجود مجازی در ذهنم هست میگم اینو. مجازی یعنی فاقد جسم(تعریف)
حالا شما میفرمایید ما بدون جسم هستیم یا نه؟ من میتونم بگم به علم حصولی!! یعنی احاطه ای که بر جسم داریم میتونیم بگیم ما جسم داریم( علم حصولی؟ حضوری؟ یه همچین چیزی بود اسمش)
اما اینکه ممکنه دنیا یه دفعه تموم بشه و یه بازی جدید شروع بشه . بله . امکانش هست که خدا یه دفعه قوانین فیزیک رو انگولک بفرماید و همه چیز قاطی بشه. البته اگه وجود یه همچین خدایی اثبات شده باشه.
در کل سوالات این شکلی در عین حالی که برای من جذابن، کمی گیج کننده ان. و راستش رو بخوای چون پیشرفت زیادی در جواب به این قبیل سوالات نداشتم و دلایل دیگه . خیلی به این تیپ سوالا فکر نکردم.
موفق باشی