به به
عجب استقبالی کردن ازتون
الته سایدم تو مثل thix نمیخوای سوغاتی بدی داریبهونه میاری
نه بابا!
من سوغاتی ندم؟؟؟
اینم برای شما - تبریز، ائل گلی
به به
عجب استقبالی کردن ازتون
سلام حميده خانم!نه بابا!
من سوغاتی ندم؟؟؟
![]()
مرسی!
همون روز اول کیف همه رو زدن! هیچی نخریدیم![]()
ما فورجش رو دیدیم فقط، خوب بود ... البته علمی ها![]()
به به
عجب استقبالی کردن ازتون
سلام
اول بگم:دلم خیل تنگ شده بوداااااااااااااااااااااا
دوم: فرا رسیدن ماه رمضان رو تبریک میگم
سوم: دیگه سحر که بلند میشید منو باید دعا کنید چون نمیتونید به یادم نباشید.
چهارم: کامپیوتر من بر فنا رفته ولی فعلا به صورت نفتی ازش کار میکشم
پنجم: معذرت بابت نبود این چند روز
اه، یعنی چیی؟؟؟ چجوری کیف همه رو زدن؟؟؟؟ بابا شما هم هر چی آشنا و این حرف ها داری ولی آخرش بد شانسی.
همون قسمت مربوط به تولید رینگ ها؟ آره اونجا خیلی جالب بود.در واقع ما رو هم که قسمت ریخته گریش بردن نگذاشتن زیاد بمونیم فقط ما رو سریع از اونجا رد کردن. آخه جمعیت یه خورده زیاد بود و محیط هم خطرناک.
خوش آمدید امید وارم موفق باشیدسلام من یه تازه واردم مثل بچه ها یکم بهت زده امخوشحالم که اتفاقی این سایت رو پیدا کردم ! ممنون که راهم دادین
امیدوارم بتونیم همکاری خوبی رو با هم داشته باشیم!
![]()
نه بابا!
من سوغاتی ندم؟؟؟
![]()
سلام دوستان چند روز نبودم دلم واسه همهی شما یه ذره شده
امید وارم همه خوب باشن راستی نماز روزه هاتون مقبول درگاه حق
حمیده خانم رسیدن به خیر![]()
![]()
اینم واسه شما![]()
کیفهامون رو گذاشتیم تو اتوبوس رفتیم بازدید، برگشتیم هتل دیدیم خالیهالبته یه 5000 تومنی برام گذاشته بودن!
روز آخر هم معلوم شد کار کیه تو راه برگشت پولامونو پس دادن! (البته بیشتر به خاطر قضیه همون اتصال به جاهای خفنه ها، اگه نه حتی روز آخر هم نمیرسید دستمون!)
بله ... فورج رینگ ها رو دیدیم، خیلی خوب بود و پر از سر و صدا! اما عجب پرس هایی داشتن
ما رو ریخته گری ماشین سازی بردن، که مثه شما فقط یه دور کوچیک زدیم به دلایل امنیتی و اینا! در کل همه بازدیدهامون خوب بود!!! مخصوصا اونا که خیلی علمی بودمثه کندوان و ائل گلی و اینا!
من که یه ریشه ام ترکه، همشو قبلا هم دیده بودم! اما با دوستان صفای دیگری داشت.![]()
نه عزیز من هستمسلام . فكر كنم كه خيلي دير اومدم. همه خوابيدن. به هر حال فرارسيدن ماه مضان رو تبريك ميگم. روزه نمازتون قبول.
پارمیس جان
تو مگه کنکور نداری؟؟!!بشین درس بخون دختر خوب
nimitzo هی این بجچه رو اغفال نکن
خودت رفتی دانشگاه .اگه گذاستی این پارمیس نانو بخونه![]()
تو امکه فقط ابروی منو ببر همه فهمیدن من چقد کار خرابی میکنم![]()
پس تور من و شما یکی بوده!!!
ببینم از اون یارو که مغازه عسل فروشی داره عسل خریدین؟؟؟؟ شاکی نشد که کم عسل خریدین؟؟![]()
همه را روزه برده مثل اینکه
![]()
اره مثل اينكه بچه ها از حال رفته اند!!!همه را روزه برده مثل اینکه
![]()
سلام شما نمی خوای دست از سر ما بر داری![]()
کچلم کردی... فردا بهم زن نمی دن ها
من که گفتم شیرینی می دم، ولی شما فقط به فکر شیکمییی
حالا که اینجوره باز هم از دوباره برای چندمین بار نظرم رو عوض می کنم و شیرینی نمی دم
چه ادمی هستی تو!!!باور کن شکمو نیستم
سوم بگم: من سحر خمار پا می شم و خمار تر به خواب می رم، خودمم یادم می ره دعا کنم.
ولی من اینجوری نیستم
چهارم بگم: هی می گن این دانشجو ها بهشون خوش می گذره و دل و شکمشون سیره و هیچ مشکلی ندارن بیا اینم نمونه اش، بچه ها کامپیوتر رو با نفت راه می ندازن
واقعا.ما قشر ضعیف جامعه هستیم
پنجم بگم که نمی بخشیمتون، باید سحر تا آخر ماه رمضون برای تکتک بچه های موادی دعا کنیم تا شاییید، شاییییییییید، درخواست معذرت خواهیت رو بفرستیم به شورای حکام آتیش پاره ها بررسیش کنن![]()
سلام حميده خانم!
منو ياد سفرهاي قبليم انداختيد!
خوبه اين عكسها رو بذاريد تو قسمت سفرنامه! من هم دارم عكسهاي سفر شمال رو ميذارم اونجا! بهتر نيست؟
سلام من یه تازه واردم مثل بچه ها یکم بهت زده امخوشحالم که اتفاقی این سایت رو پیدا کردم ! ممنون که راهم دادین
امیدوارم بتونیم همکاری خوبی رو با هم داشته باشیم!
![]()