hosseinidokht
عضو جدید
سلام.
از دوستان کسی شبیه سازی فرایند جوشکاری EBW(پرتو الکترونی) کار کرده؟
ممنون.
از دوستان کسی شبیه سازی فرایند جوشکاری EBW(پرتو الکترونی) کار کرده؟
ممنون.
سلام توروخدایکی کمک کنه،من ترم 3موادم یه سوالی داشتم اگراین ترم نتونسته باشم ساختارسرامیک بگیرم چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام توروخدایکی کمک کنه،من ترم 3موادم یه سوالی داشتم اگراین ترم نتونسته باشم ساختارسرامیک بگیرم چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساختار سرامیک ها جاش ترم 4 ههه! باید شیمی فیزیک مواد رو پاس کنید و با خواص فیزیکی مواد هم نیاز کنید! برای فرآیند ساخت1 هم همینطور باید ساختار رو هم نیاز کنید و کریستالوگرافی رو پیش نیاز کنید!
البته نیازی به هم نیاز کردن خواص فیزیکی نیست چون تو ترم 3 برمیدارن این درس رو و ترم 4 ساختار رو که درسی بسیار مهم و شیرینه و پیش نیازش کرستالوگرافی میباشد.
لطف بفرمایید پیش از اینکه از من یا کس دیگه ای ایراد بگیرید کمی تامل بفرمایید یا با رفرنس حرفتون رو بزنید و خواهشا اطلاعات غلط تحویل مردم ندید! با سپاس
مشاهده پیوست 114108
لطف بفرمایید پیش از اینکه از من یا کس دیگه ای ایراد بگیرید کمی تامل بفرمایید یا با رفرنس حرفتون رو بزنید و خواهشا اطلاعات غلط تحویل مردم ندید! با سپاس
مشاهده پیوست 114108
دوست عزیز من ازت ایراد نگرفتم فقط دارم میگم که خواص فیزیکی 1 پیش نیازه نه هم نیاز !
اینایی که میگین برای هر دانشگاهی متفاوت هستش ...
مثلا ما خواص فیزیکی رو ترم 2 پاس کردیم و برای ساختار هم پیشنیاز یا همنیاز نبود!
بااااااااا این برنامه ریزی شورای عالی آموزش کشور است! مگه میشه؟ باید همه جا یکجور باشه! مدیر گروه تون هتل تشریف دارن پس )
مشاهده پیوست 114108
با عرض سلام خدمت دوستان
سوالی دارم امیوارم با کمک شما به جوابش برسم
چرا شیرآلات بهداشتی رو از جنس برنج میسازند واز جنس آلومینیوم درست نمیکنند؟
سلام
کسی از دوستان مقاله ی در زمینه کاربرد میکروسکوپ TEM و یا SEM در بیومتریالها داره؟؟
خیلی کاربردهای زیادی وجود داره قربونت برم...!!!!
چه چیزایی میخوای؟؟؟
چه نوع بیومتریالی؟؟؟؟
فلزی، سرامیکی، پلیمری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ترجیحا فلزی اونم تیتانیم.... مثل Ti-6Al-4V
سلام دوستان
كسي ميتونه بهترين و به صرفه ترين روش تهيه سيليكا ايروژل رو بگه؟
سلامسلام
من روي ايروژل زياد كار كردم، ميدونستم مقاله رو مي آوردم(پرينتشو دارم)
ببينم ميتونم PDF رو پيدا كنم، ولي در كل سيليكا ايروژل يه ذره كار ميبره!
موفق باشيد
سلام
واقعا ممنون از لطفتون
ببخشيد كه باعث زحمت ميشم. پس منتظر هستم
سلام.
بنظرتون توی تستهای غیرمخرب کدومش بیشتر تو متالورژِی کاربرد داره.??
NDT
NDE
NDI
سلام.
بنظرتون توی تستهای غیرمخرب کدومش بیشتر تو متالورژِی کاربرد داره.??
NDT
NDE
NDI
NDT بیشتر کاربرد داره