كسي ميدونه چطور ميشه سرعت خوردگي كه مثلاً ميليمتر بر ساعت هست رو به ميليمتر بر گرم تبديل كرد ؟!
و سوال بعدي اينكه : كسي تا حالا واحد دانسيته gms/cm3 شنيده ؟ gms چيه ؟!؟!؟!؟
اولی فکر کنم ایراد داره... معیار سرعت، نرخ، سینتیک، شار... باید پارامتر بر واحد زمان باشه! بر گرم رو نمی دونم والا نشنیدم! فکر کنم علم فیزیک رو بردی زیر سوال!!! سرعت خوردگی با MMPY یا MPY هست؟
.
دومی احتمالا جمع بسته = گرم ها!
سلام دوستان من درخواست یه کمک داشتم من خودم رشته ام صنایعه ولی یه واحد به اسمه علم مواد داریم که فکر میکنم به رشته شما مربوط میشه برای همین گفتم شاید بتونم از راهنمایی شما بهره ببرم![]()
یه پروژه گرفتم که موضوعش کارسرد یا(cold work) میخواستم بدونم ازچه منابعی میتونم استفاده کنم؟؟؟که معتبرم باشه! البته سایت های معتبریم اگه باشه ممنون میشم اگر کمکم کنید![]()
خیلی ممنونم دوست گرامی فقط یه سوال داشتم میشه درمورد این که میگید جنبه های مختلفی داره یه توضیحی بدید؟؟چون چیزه زیادی درمورد این موضوع نمیدونم![]()
سلام
از دوستان کسی شماره آذر الکترود ارومیه رو داره؟ خیلی لازمش دارم.
تلفن: 4343283-0441
سلام در مورد خوردگی فولاد از کجا میتونم مطالب مفید و جدیدی بدست بیارم؟
چه نوع فولادی؟ در زمینه فولادهای زنگ نزن یک سری مطلب از قدیم دارم!![]()
کاشتنی های فولاد زنگ نزن 316L که با پوشش آلومینا با بدن زیست سازگار شده، بخشی از آن ترجمه را در اختیار شما گذاشته ام!!!
لینک دانلود
بسیار سپاسگذارم.
من در مورد خوردگی فولاد معمولی اطلاعات میخوام. فولادی که در ساختمان شهری استفاده میشه. برای انتقال آب و ...
سلام.
کسی هست که راجع به این موضوع کمکم کن یا سایتی معدفی کنه؟ممنون میشم.
موضوع:
برسی روند کار کوره های گردان مورد استفاده در گندله سازی
سلام
کسی از دوستان مطالبی درباره روش آنالیز EBSD داره... ترجیحا فارسی باشه..
ممنون
سلام
فكر كنم اينا به دردت بخوره
يكي رو از كتاب اصول فيزيكي ميكروسكوپي ، آشنايي با TEM,SEM و AEM گذاشتم
اون يكي رو هم از كتاب "اصول و كاربرد ميكروسكوپهاي الكتروني و روشهاي نوين آناليز، ابزار شناسايي دنياي نانو" گذاشتم.
مشاهده پیوست 121980
مشاهده پیوست 121981
سلام
کسی pdf کتاب مقدمه ای بر ترمودینامیک گسکل جلد 1 - زبان فارسی - رو داره؟
یا میتونه عکس مسائل حل شده و مسائل آخر فصل 2 - قانون 1 ترمودینامیک - رو بذاره؟
ممنون میشم اگه کمک کنین![]()
ممنون
بسیار بسیار سپاسگذاری میکنم.http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780080560335000811
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780444527875001906
این دو تا فکر کنم به دردتون بخوره. بازم اگه خواستین میتونین با سرچ کلمات کلیدی مقالات جدیدتر هم پیدا کنین
ممنون
واسه یکی از عکسها password میخواد :-/
آخریشکدوم یکی؟
سلام ببخشید کتاب ترمو دینامیک راگون را ندارید؟این آخری نیست ها! جمعا 7 تا عکسه
مشاهده پیوست 122001