![Smile :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/smile.gif)
اولین نرم افزار جامع مولتی مدیا در زمینه نانو تکنولوژی در بین دانشجویان سراسر کشور عرضه می شود
![](http://www.anadez.com/images/Untitled-2.jpg)
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید...
چرا در عملیات حرارتی فولادهای آلیاژی بازگشت در دمای 250 تا 400باعث کاهش استحکام ضربه ای فولادمی گردد؟ ممنون میشوم اگر جواب سوال من را بدهید.
سلام
برای برای طرحم نیاز به به یک ماده الاستیک دارم که در صورت وارد شدن بار 200 تا 2000 کیلوگرم به آن باز هم به صورت اولیه خودش برگردد.
برای ازمایش از چسب سیلیکونی یا همان چسب اکواریوم استفاده کردم . دقیقا همانی هست که میخوام . از نظر الاستیک نیاز من را تامین میکنه اما برای کار کردن و حالت دادن به اون مشکل دارم.
چون هم سفت است و هم چسبناک قالب زدن ان خیلی سخت است.
ایا در بازار چنین ماده ای وجود داره که نیاز من را برطرف کنه؟
برای طرحم نیاز به یه نوار به طول 2-3 متر و عرض 5-10 سانتیمتر و ضخامت 0.5 تا 1 سانتیمتر دارم.
لطفا پیشنهاد بدید
خوب کاملا" مشخصه با توجه به استحاله ی مارتنزیت در شرایط کوئنچ در فولاد آلیاژی؛فاز مارتنزیت سخت بوجود می آید و سپس پس از عملیات تمپرینگ(بازگشت) ساختار ناپایدار سوزنی و یا لایه ای مارتنزیت ازبین رفته و سپس آستنیت باقیمانده به فریت و سمنتیت و مارتزیت نیز به کاربید انتقالی تبدیل می شود در نتیجه استحکام ضربه ای کاهش و انعطاف پذیری افزایش می یابد.چرا در عملیات حرارتی فولادهای آلیاژی بازگشت در دمای 250 تا 400باعث کاهش استحکام ضربه ای فولادمی گردد؟ ممنون میشوم اگر جواب سوال من را بدهید.