سلام
دوتا سوال دارم از دوستان متخصص درخواست راهنمایی میشود
بسیار ممنون
تو جوشکاری معمولی (جوشکاری رایج تو کشورمون ) سیستم جوش به چه صورته ؟
البته خودم اینطور متوجه شدم:
که از دستگاه جوش (وظیفش تقویت جریانه؟ )یه فاز و یه نول میاد بیرون که فاز از تو متور جوش میاد تو الکترود ونول هم به فلز وصل میشه،، ووقتی الکترود تو یه فاصله نزدیکی تا فلزمون قرار گرفت باعث ایجاد گرما میشه(اینجا شو هم درست نفهمیدم ) بعد اون الیاژی که تو الکترود هست ذوب میشه ومیچسبه به فلز
میخواستم ببینم فرایندو درست گفتم ؟
یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که چطور وقتی دوتا سیم فاز و نول رو به هم میزنیم اتصال کوتاهش باعث پریدن فییوز (این جا رو هم متوجه نشدم که چطور فیز متوجه میشه ومیپره ؟)میشه ولی تو این حالات های جوش فیوز نمی پره ؟
هویه قلمی هم همینطوره کارش؟
سلام
همینطور که دوستمون Mold_silver فرمودن تو کشورمون انواغ و اقسام جوش استفاده میشه . دستگاه جوش وظیفه ش تقویت و تنظیم جریان هست اما میشه از رکتیفایر و امسال اون که امکان تغییر اختلاف پتانسل هم هست استفاده کرد .
در مواردی که از دستگاه جوش ( ترانس ها ) استفاده میشه باید فاز الکترود باشه و نول قطعه کار باشه نوع جریان ( AC )
در رکتیفایر ها جریان غیر متاوب ایجاد میشه که می تونه فاز الکترود و قطعه نول ( DCEP ) و یا فاز قطعه کار باشه و نول الکترود ( DCEN ) که بسته به ضخامت و روش فرایند جوش انتخابش میکنن
دلیل ایجاد گرما هم اینه که شارش الکترون با جریان زیاد که از فاز ( الکترود یا قطعه ) کنده میشه و به نول میره هست .
کلاً کار فیوز این هستش که از اتصال فاز و نول سریع جلوگیری میکنه . وقتی دو تا سیم فاز و نول مستقیم به هم وصل بشن جریان به شدت بالا میره و باعث میشه فیوز بپره .
در جوشکاری . الکترود مقاوت الکتریکیش از سیم مس خیلی بیشتره پس نزدیک شدن الکترود به جسم مشکلی نداره . هر چند که اگه نوک الکترود به قطعه بچسبه هم همینطور جریان بالا میره و فشار روی دستگاه میاد
هویه که اصلاً بحثش کاملاً جداس . هویه از طریق مقاومت الکتریکی داغ میشه و با گرماش یک سیم قلع رو ذوب میکنه و اتصال ایجاد میشه