پس باید سعادت دیدنم نصیبت شه . . .!
از این زندگی که خیری ندیدیم . . !
من آملیم رفیق . . .!
تورو خدا بذار بی نصیب بمونم!من طاقت اینهمه سعادتو ندارم آخه
(من دوست ندارم شبا خواب ببینما،قول بده سعادتمندم نکنی،باوشه؟)
پس باید سعادت دیدنم نصیبت شه . . .!
از این زندگی که خیری ندیدیم . . !
من آملیم رفیق . . .!
نه بابا . . . همینطوری اومدم ببینم اینجا چه خبره . . !آدرسو اشتباه اومده.دعواش نکن خب
هه . . .!
جالب گفتی . . .! خصوصا اینکه کله گنده هاتون از هر فرصتی استفاده میکنن که رو سر ماها خراب شن و تو شهرامون ترافیک ایجاد کنن!!!
(من دوست ندارم شبا خواب ببینما،
منم نوشتم شهرامون . . .تا اونجا که من میدونم آمل شهر بین راهه!نه شهر توریستی البته بر اساس اینکه یه دو سالی اونورا درس خوندم و همین 2 هفته پیش از اونجا رد شدم.
من که نگفتم برو جلو آینه . . !
منم نوشتم شهرامون . . .
نه والا . ..!آقا نمی تونی جواب درست بدی چرا از حرفای من فاکتور میگیری؟جوانمرد باش! بلدی؟
خب بنویسم شهراتون شما راضی میشی . . ؟جانم؟؟؟چند تا شهر مال شما میشه؟کل خطه ی مازندران؟
نه والا . ..!
اصولا دشمن زیاد دارم و یاد گرفتم از نقاط ضعفشون به بهترین شکل استفاده کنم . . .!
حالا هرطوری میخواد باشه . . !
خب بنویسم شهراتون شما راضی میشی . . ؟
تو از من غیر از این تالار . . . چی میدونی!؟ (به حدسیاتت در مورد خودم کار ندارم . . . واقعا چی میدونی!؟)1-شنیده بودم آدمای موفق دشمن زیاد دارنا؟به نظرم توهم زدیا اونم خفن!
نه بابا . . . تو که . . .!2-منو در اینجا دشمن خودت خطاب کردی؟یعنی من انقدر خفنم؟
گیر دادن به ظاهر دیگران تو کل انداختن یه نوع نقطه ضعفه دیگه . . .!3-نقاط ضعف؟این کاری که تو کردی استفاده از نقاط ضعف نبودا.یه کم فکر کن.آفرین!
نظر شما محترمه . . . منتها نه برای من . . .!4-به نظرم تو داری نقطه ضعف خودتو می پوشونی!
منم نسبت به شهرامون همین حس رو دارم . . . کلا خیلی کوچیکن . . البته رامسر و شاهاندشت و سیاه بیشه و . . . و خیلی از شهرای گیلان و مازندران قشنگ و آرومن . . .5-من حاضرم بمیرم اما اون شهرا مال من نباشه.دو سال به اندازه کافی کشیدم از این شهراتون!
جوانمرد ؟؟؟؟6-دیگه حرفی ندارم وقتی نمی تونی جوانمرد باشی!
شما حالت خوبه؟؟؟ من کی به قیافه تو گیر دادم؟چرا قاطی کردی.
اولا بحث کاملا شوخی بود که تو جو دادی بهش.ثانیا بله یادمه اینو گفتم که حلوا خیرات نمیکنن اما بحث ما اونجا خیلی جدی بود.شاید اسمشو بشه گذاشت دعوا اما اینجا دلیلی واسه دعوا نیست.فرق این دو تا کاملا واضحه!
من نه تورو می شناسم نه می خوام که بشناسم.برام با سایر بچه های باشگاه هم تفاوت نداری چون همه مجازین اما نظرت برام مهم بوده که باهات اینجا یا اونجا بحث می کنم و جواب میدم.ولی فکر می کردم جنبشو داری و می تونی تشخیص بدی که من چطور می تونم در اینجا از ظاهر کسی به عنوان نقطه ضعفش استفاده کنم.
هرچند که توی دنیای واقعی هم هرگز همچین کاری نکردم و نمی کنم!
والا جنبه که زیاد دارم منتها به قول خودت شاید قدرت تشخیص شوخی از جدی رو نداشته باشم . . .!
قضاوت به عهده ی بقیه . . .
من پاام.
بگو کی وکجا جوجو؟
سلام سلام
يه نظر ، يه پيشنهاد
13 خرداد ساعت 7 خيلي بد زمانيه ... خيليا ميخوان برن مسافرت ، روز زنه ، روز مادره هر كي يه جايي افتاده بالاخره... مثلا" 12 خرداد بهتره ، به آخر هفته هم نزديكه
و اما پيشنهاد : چقدر كل كل ميكني ، كل كل 2تا پست 3تا پست بابا جان...
راستي يه پيشنهاد ديگه : زمان و مكانشو قطعي كن ، بطور دقيقم مشخص كن مثلا" نگي پارك تنيس خوب خودش يه محله س بابا... خلاصه هركي بتونه مياد ، هر كي نتونه نمياد ديگه
مرسي از ايده ي خوبت
من میگم بریم دانشگاه آزاد کرج بهش سر بزنیم....
سلام سلام زياد سلام
بچه ها حالا كه ميخواين قرار بذاريد ، يه توجهي به حال ما بچه درسخونا هم بكنيد .
من تا ساعت 7 كلاس دارم اون روز...
پس خواهشا قرار رو همون 7 بذاريد كه من نيم ساعت زودتر پاشم بيام
تازه اون جوري هم بايد با كيف و كتاب پاشم بيام
ولي حالا عيب نداره .
قرار ميشه 4 شنبه ؟
خوبه ديگه...
بگيد من برم سراغش خوب
كيه اين مافيا ؟ اسم . رشته . رنگ چشم رو بگو ، جنازه تحويل بگير
جای مافیا خالیه... اونم کرج بود...
هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زندگی...
باشه خب.اینم واسه خاطر شما چسر درس خون!ساعت 7 باشه.
آره 4 شنبه میشه.پس اضافه می کنیم!
1-خودم هستم.
2-saman007spy
3-amarjani200
4-؟؟؟
ها ؟هرکی نشناسه تو باید بشناسیش... so fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunyyyy....مهندس زدبازی تا 12 روز دیگه از هم می پاشه .... منتظر آهنگ آخرشون باش
سامان جون اون باهوشتر از من و توئه...نگران نباش...الان داره پستا رو می خونه...بعید نیست یهو 4شنبه پاشه بیاد سر قرار
به به میبینم که آمارتون در حد تیم ملیه!
ببینم شما هم میای سر قرار؟
بدو بدو چهارميشششششش
بدو آقا داره تموم ميشه
مهندس آمار نبود...یه دستی بود...من خونمون دوره از شما...وگرنه میومدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | بیین دله بشین چه خبر | همشهری ها! | 0 | |
یک بار دیگر تبریز در میان زیبا ترین شهرهای توریست پسند جهان قرار گرفت | همشهری ها! | 2 | ||
بچه های همدانی اگه پایه یه قرار هستید بیاید داخل | همشهری ها! | 1 | ||
قرار ملاقات کرجی های ب ا ش گ ا ه | همشهری ها! | 3 | ||
قرار ملاقات عزیزان اصفهانی 2 | همشهری ها! | 144 |