من کتابای فلسفی روانشناسی زیاد خوندم.
بعضی از کتابای فلسفی که خوندم. برداشتم ازشون نعوذ بلله به نقض کارای خدا بوده. سعی میکنم دیگه نخونم.
سلام
به نظر شخصی من اگر کسی بترسه یه وقت اعتقادش با یه کتاب متزلل بشه اصلا داشتن اون اعتقاد خلاف عقله...
هیچ می دونید اگر در لهاسا یا تبت به دنیا میومدید الان به احتمال 90% بودایی بودید؟ یا اگر در شبه قاره هند به دنیا میومدید الان هندو یا گاوپرست یا... به احتمال به بسیار ناچیز هم مسلمان می شدید... باید مثلا از یک موش یا گاو یا یک بت می خواستید دعاتون رو مستجاب بکنه...
اگر در اروپا به دنیا میومدید به احتمال بسیار بالا یا مسیحی می شدید یا بی دین و اگر در آمریکا به دنیا میومدید الان مسیحی بودید.
در آفریقا ... در چین... ژاپن ... و... اگر در کشورهای عربی بودید به احتمال 90% هم مسلمان سنی می شدید.
و اگر در ایران به دنیا اومدید به احتمال 99% مسلمان شیعه شدید.
هیچ می دونید همه این ملت ها گمان میکنن چقدر چوشبختند که اونجا به دنیا اومدن و به سعادت دینی رسیدن؟
هیچ می دونید تمام پیامبران الهی در منطقه کوچک خاورمیانه ظهور کردند و در تمدن های دیگه با قدمت و جمعیت زیاد مثل چین و هند و اروپا و حتی افریقا و آمریکای مرکزی حتی یک پیامبر شبیه پیامبران خاورمیانه ظهور نکرده؟ و وعده به خدا و آخرت نداده؟ برید توی تاریخشون سرچ کنید... یعنی آیا اون ها واقعا نیاز به پیامبر نداشتن؟ حداقل توی قرآن اومده که ما هیچ قومی رو بدون پیامبر نگذاشتیم ولی این خلاف مستندات تاریخی در دنیاست. شاید اون موقع خاورمیانه تمام دنیا محسوب میشده.. کاری نداریم.
خوبه آدم به این چیزها و با هرچیزی که اعتقادش رو به چالش میکشه با ذهن کاملا باز نگاه کنه و ذهن باز هم حاصل نمیشه مگه با
مطالعه و تفکر در کتب مختلف با نویسندگان
دارای اعتقادهای مختلف!! و سفر کردن به کشورها و آشنایی با طرز تفکر انسان های دیگه که خب برای همه مقدور نیست.