خدا دوستم نداره.بگو چرا؟

ناییریکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
خدا دوسم نداره... به خدا میگم خدایا اندفعه خوشیم کوتاه نباشه. فرداش ناراحتی پیش میاد
دعاهام مستجاب نمیشه. باحجاب شدم . ذکر گفتم . نماز حاجت خوندم. اما......
هیچکدوم براورده نمیشه
توروخدا نگین خدا هر بنده ای رو بیشتر دوست داره بیشتر آزمایشش میکنه و سنگ جلو پاش میندازه. یا نگین حتما صلاح نیست. چون موقع دعاهام میگم خدایا اگه صلاح نیست صلاحش بکن!!!!
من خسته شدم. حس میکنم خدا میخواد ذره ذره آبم کنه.
التماس دعا
سلام دوست عزیزم....منم همین احساس رو دارم...............و از این زندگی خسته شدم......وقتی خودم رو با بقیه مقایسه میکنم...........

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
خب بسم الله الرحمن الرحیم
ببین خیلی از ما چون تعریف روشنی از قضاو قدر الهی نمیدونیم، ممکنه اتفاقات ناخشایند رو به خدا نسبت بدیم.
ببین قدر الهی یعنی یه قوانینی مثل قوانین فیزیک در عالم وجود داره.
قضا الهی یعنی اینکه خدا این قوانین رو داره اجرا میکنه.
پس اگه شما درس نخونی ولی ایمان داشته باشی به خداکه نمره ات خوب بشه، یقین بدون که خوب نمیشه، چون با قضاو قدر الهی در تضاد هست.
حالا ببین یه چیزی رو روانشناسا تازه بهش پی بردن که بهش میگن قانون راز.که به احتمال زیاد شنیدیش.
من اون چیزی که کتاب کردن فیلم راز رو قبول ندارم تا حدودی.
اگه به نظرم اون قانون رو بفهمی که چی هست، به نظرم زندگیت دگرگون میشه.
ببین مثلا شما چون منتظر این هستی که یه اتفاق ناراحت کننده برات پیش بیاد، خب میاد.این یه قانون هست.خدا داره اجراش میکنه.نمیتونه نقض کنه قانون رو که(البته چرا ممکنه به آتش بگه ابراهیم(ع)) رو نسوزون ولی برای ما این قوانین بر قرار هست.)
به نظرم بهترین توصیفی از قانون راز که کمترین ضرر رو داره، سمینار های دکتر فرهنگ هست.باید اونارو بگیری و گوش بدی.ولی باید خیلی مواظب باشی که از خدا و اینکه همه کاره اون هست رو فراموش نکنی.

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
خدا دوسم نداره... به خدا میگم خدایا اندفعه خوشیم کوتاه نباشه. فرداش ناراحتی پیش میاد
هیچکدوم براورده نمیشه
توروخدا نگین خدا هر بنده ای رو بیشتر دوست داره بیشتر آزمایشش میکنه و سنگ جلو پاش میندازه. یا نگین حتما صلاح نیست. چون موقع دعاهام میگم خدایا اگه صلاح نیست صلاحش بکن!!!!
التماس دعا

مطمئنی خدا دوست نداره؟؟؟؟؟

اگه ازش چیزی می خوای و بهت نمیده شاید حکمتی توش هست نا شکر نباش خانم

jhangard

کاربر بیش فعال
من کتابای فلسفی روانشناسی زیاد خوندم.
بعضی از کتابای فلسفی که خوندم. برداشتم ازشون نعوذ بلله به نقض کارای خدا بوده. سعی میکنم دیگه نخونم.
سلام
به نظر شخصی من اگر کسی بترسه یه وقت اعتقادش با یه کتاب متزلل بشه اصلا داشتن اون اعتقاد خلاف عقله...
هیچ می دونید اگر در لهاسا یا تبت به دنیا میومدید الان به احتمال 90% بودایی بودید؟ یا اگر در شبه قاره هند به دنیا میومدید الان هندو یا گاوپرست یا... به احتمال به بسیار ناچیز هم مسلمان می شدید... باید مثلا از یک موش یا گاو یا یک بت می خواستید دعاتون رو مستجاب بکنه...
اگر در اروپا به دنیا میومدید به احتمال بسیار بالا یا مسیحی می شدید یا بی دین و اگر در آمریکا به دنیا میومدید الان مسیحی بودید.
در آفریقا ... در چین... ژاپن ... و... اگر در کشورهای عربی بودید به احتمال 90% هم مسلمان سنی می شدید.
و اگر در ایران به دنیا اومدید به احتمال 99% مسلمان شیعه شدید.
هیچ می دونید همه این ملت ها گمان میکنن چقدر چوشبختند که اونجا به دنیا اومدن و به سعادت دینی رسیدن؟
هیچ می دونید تمام پیامبران الهی در منطقه کوچک خاورمیانه ظهور کردند و در تمدن های دیگه با قدمت و جمعیت زیاد مثل چین و هند و اروپا و حتی افریقا و آمریکای مرکزی حتی یک پیامبر شبیه پیامبران خاورمیانه ظهور نکرده؟ و وعده به خدا و آخرت نداده؟ برید توی تاریخشون سرچ کنید... یعنی آیا اون ها واقعا نیاز به پیامبر نداشتن؟ حداقل توی قرآن اومده که ما هیچ قومی رو بدون پیامبر نگذاشتیم ولی این خلاف مستندات تاریخی در دنیاست. شاید اون موقع خاورمیانه تمام دنیا محسوب میشده.. کاری نداریم.

خوبه آدم به این چیزها و با هرچیزی که اعتقادش رو به چالش میکشه با ذهن کاملا باز نگاه کنه و ذهن باز هم حاصل نمیشه مگه با مطالعه و تفکر در کتب مختلف با نویسندگان دارای اعتقادهای مختلف!! و سفر کردن به کشورها و آشنایی با طرز تفکر انسان های دیگه که خب برای همه مقدور نیست.

mirafzal

عضو جدید
هوالحی

سلام ;
پیشاپیش ازتون بابت اینکه نظر دادم عذر میخوام...
حکایت بنده و بندگی خدا و عبد بودن حکایت مفصلی داره. بستگی داره نسبت به خودتون وصد البته
خداتون کجای کار باشین و روی پله ی چندم...
من چند وقت پیش همین سوال برام پیش اومده بود تا اینکه
دوای دردمو تویه یه مفهوم پیدا کردم
یه کتاب خوندم در مورد قبض و بسط های معنوی...!

دوستدار شما

عضو جدید
سلام دوستان.
هیچکدوم براورده نمیشه
التماس دعا

سلام . امیداورم این مطلب رو بخونید. کی گفته مشکلات زیاد نشان گر اینه که خدا شما رو دوست نداره یا می خواد ذره ذره آبتون کنه؟ ما معتقدیم که پیامبر اسلام عزیزترین انسان طول تاریخه ولی بذارید گوشه ای از سختی هایی که متحمل شدن رو براتون بگم. سه سال اول که مخفیانه دعوت به اسلام می کردن. بعد از اون وقتی تو اولین جلسه، قوم و خویش خودشون رو دعوت کردند همگی مسخره کردند. سه سال تو شعب ابی طالب با سختی تمام زندگی کردند تا جایی که صدای ناله بچه ها از سر گرسنگی بلند بود. ابولهب دنبال ایشون راه می افتاد و می گفت این دروغگو است به حرفش گوش نکنید و با سنگ به پاش می زد تا خون میومد. وقتی برای دعوت مردم به طائف رفتند بزرگان قبیله ثقیف به بعضی ها دستور دادند که تو کوچه به پیامبر دشنام بدن و اونقدر با سنگ زدند که پاهای پیامبر غرق خون شد. بعد از وفات ابوطالب که حامی پیامبر بود شکمبه گوسفند به سر ایشون ریختند. همون اوئل برخی از مشرکان پیامبر رو کتک می زدند. گفتند مجنونه، جادوگره، شاعره. تصمیم به قتلش گرفتن خلاصه این که خودشون فرمودن هیچ پیامبری مثل من اذیت نشد. مگه ما امام حسین رو از بهترین انسانها نمی دونیم ولی خودتون می دونید که با چه وضعیتی به شهادت رسیدند.
پیامبری که همه زندگیشو برای تبلیغ دین خدا گذاشته میشه خدا اونو فراموش کرده باشه؟
بله قبول دارم که بعضی وقتها اونقدر مشکلات رو سرمون آوار میشه که فکر می کنیم خدا رهامون کرده یا میخواد شکنجمون بده . برای این که از حیث روانی هم به آرامش برسیم راه کارهایی هست که خودم شخصا به کار بردم و نتیجه گرفتم اگه دوست داشتی می تونیم بیشتر با هم صحبت کنیم:gol: