باتشکرازشمابه خاطراین تاپیک.
خیلی ازصحبت های دوستان بجا وصحیح بود.اما.....
اینکه درحق شهدااجحاف شده کاملا درسته.اگربخوایم درموردرسانه صحبت کنیم حرف زیاده.نمیگم کارهای خوب نبوده اما ضعف رسانه بیشترازقوتشه.
اماآیابحث کردن درباره این چیزها شرایط روعوض میکنه.مثلا من نوعی چیکارمیتونم بکنم تاوضع رسانه بهتربشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترنیست باخودمون روراست باشیم.چرابه جای انتقادکردن ازچیزهایی که نمیتونیم اثری روش داشته باشیم،ازخودمون انتقادنمیکنیم؟؟؟؟؟؟
چقدراززندگی شهدامیدونیم.چقدرقدرت دفاع ازارزشهامونو داریم.........
توی دانشگاه چقدرالگوهستیم.چقدرتونستیم کسی روشیفته حجاب کنیم.(نه اینکه صرفاوقتی من نوعی رومیبینن مغنه شون بیادجلوتر......)
تاحالاشده کسی بیادوبه توبگه این آرامش توچقدردلنشیه،توچطوربه این حالت رسیدی......وتوبراش ازسلوک شهدابگی......
امامتاسفانه ماازطردشدن میترسیم.ازاینکه بیایم تویک جمع مثلافامیلی ازشهدا......ازارزشهامون.......ازاعتقاداتمون دفاع کنیم ....صحبت کنیم ترس داریم.
شهدااگربه این درجه رسیدندچون فقطوفقط وفقط خدارومیدیدندولاغیر.....به خاطرهمین همه روشیفته خودشون میکردن،به همه محبت میکردن چون به سرچشمه اصلی متصل بودن......
حالاما چی...کافیه یک نفربااطلاعات بیشتر بیادودین واعتقادماروزیرسوال ببره،ما(من خودم روعرض میکنم.)نه تنهاقدرت دفاع نداریم،قدرت جذب نداریم،بلکه ممکنه خودمون هم دچارشک وتردید بشیم.....
نمیخوام شعاری حرف بزنم.ولی بهتره کمی کلاه خودمون روقاضی کنیم.اونهاهم مث ما آدم های معمولی بودند که به اونجارسیدند.نه معصوم.
ماعادت کردیم خودمون رو لابه لای بهانه ها پنهان کنیم.....اما خدامیگه یک قدم توبیا باقیش بامن.....فقط کافیه اراده کنیم وشک نکنید شهداهم دستمون رو خواهند گرفت.شهداازخدااطاعت کردند وخداهم لذت بندگی رو به اوناچشوند،چه لذتی ازاین بالاتر.........
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وأيد امامنا الخامنه اي
التماس دعاازهمه عزیزان.