خواننده مورد علاقتو به بقیه معرفی کن(تاپیک حمایت)

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیوگرافی گروه سون ۷



نام و نام خانوادگی:
آرش قنادی
متولد : ۱۰ شهریور ۱۳۵۷ تهران
زمینه فعالیت : سرپرستی گروه در امور اداری، نوازندگی، خوانندگی، آهنگسازی و ساز تخصصی او کیبرد آکاردئون است



نام و نام خانوادگی :
امیر قنادی
متولد : ۷ اردیبهشت ۱۳۶۲ کرج و مزینه فعالیت های او آهنگ سازی و ترانه سرایی و خوانندگلی است
زمینه فعالیت : ساز تخصصی او گیتار کلاسیک و الکترونیک است




نام ونام خانوادگی :
کیارش پوزشی
متولد : ۹ بهمن ۱۳۵۶ بندرعباس
زمینه فعالیت : فعالیت های او تنظیم و ترانه سرایی و نوازندگی و خوانندگی و اهنگ سازی است .و سازهای تخصصی کیارش پوزشی کیبرد و پیانو است.
هر سه اعتقاد دارند که در کنار هم یک صدا هستند. گروه سون (۷) را حتما می‌شناسید؛ گروهی که آرام‌آرام خودشان را در دل همه جا کردند؛ گروهی که ادعا دارند همیشه در کنار هم خواهند ماند. کنسرت‌های این گروه همیشه با استقبال خوب هواداران‌شان مواجه شده، طوری که در بیشتر مواقع روزها و سئانس‌های کنسرت‌های‌شان تمدید می‌شود. دو برادر (امیر و آرش قنادی) و کیارش پوزشی اعضای گروه سون هستند. ما اسم سون را به خاطر زیبا بودن آن انتخاب نکردیم. خیلی در موردش تحقیق کردیم و دیدیم واقعا در این عدد یکسری انرژی‌ها نهفته است. بعد از این‌که این اسم را انتخاب کردیم انرژی‌های آن به ما برگشت و احساس کردیم اتفاق‌های بهتری برای‌مان می‌افتد. روز اول اسم گروه «کیمیا» بود اما بعد از آن «سون» را انتخاب کردیم،‌ دوستش داریم و روی بودنش پافشاری می‌کنیم.

گفت وگو با گروه سون :


آرش قنادی: اگر آن‌ها نبودند، ‌می‌لنگیدیم
شما به‌عنوان برادر بزرگ‌تر باعث شدید امیر هم سراغ موسیقی و خوانندگی بیاید؟حتما همین‌طور بوده چون من ۶-۵ سال از او بزرگ‌ترم، البته خانواده ما در کل موسیقی دوست هستند. پدرم هم مشوق اصلی ما بود، خانواده‌مان در این قضیه خیلی به ما کمک کردند و پر و بال دادند اگر آن‌ها و همراهی‌شان نبود هیچ‌‌وقت نمی‌توانستیم گام‌های جدی در این عرصه برداریم.


شما ۳ نفر رابطه‌تان با هم چطور است؟
ما یک گروه هستیم، کارها را بین خودمان تقسیم می‌کنیم و هر کس به بهترین شکل سعی می‌کند وظیفه‌اش را انجام بدهد. اگر کسی در کاری به مشکل بربخورد با بقیه مشورت می‌کند. کیارش هم درست مثل یکی از اعضای خانواده ماست.در خانواده شما شخص

دیگری هم هست که بخواند یا ساز بزند؟
پدر من شغل صنعتی دارد اما همیشه ساز می‌زده و می‌خوانده البته نه به‌صورت حرفه‌ای، پدربزرگم هم با این‌که صنعتکار بزرگی بوده اما علاقه زیادی به موسیقی داشته و تار می‌زده، من هم با آکاردئون موسیقی را یاد گرفتم؛ آکاردئونی که پدرم با آن می‌زد و به من هدیه داد. این آکاردئون برای من خیلی با ارزش است و در بیشتر کنسرت‌ها همراهم است. آن زمان‌ها من به‌علت مشکلات زیادی که وجود داشت نمی‌توانستم ارگ بخرم و با همین آکاردئون روزی ۵-۴ ‌ساعت تمرین می‌کردم. حتی یک زمانی من موسیقی تدریس می‌کردم اما خودم ارگ نداشتم.

دعواهای ۲ دقیقه‌ای

کار گروهی یک مقدار سخت است و باید قدم‌ها را با احتیاط‌تر برداشت، شما چطور در گروه‌تان این قدم‌ها را برمی‌دارید؟
معمولا در ما ایرانی‌ها همیشه این اتفاق می‌افتد که می‌گویند کار گروهی سخت است به خاطر این‌که اکثر آدم‌ها به حق‌شان قانع نیستند و این خیلی سخت است ۳ نفر پیدا شوند که برای همدیگر بهترین چیزها و برازنده‌ترین‌ها را بخواهند، ما با هم زندگی می‌کنیم از ۲۴‌ساعت شبانه‌روز فقط آن موقعی که خواب هستیم همدیگر را نمی‌بینیم ما با همدلی کار می‌‌کنیم، مردم برای ما با ارزش‌ترین چیزهایی هستند که داریم. برای کسی که حاضر است حتی ۵‌دقیقه وقت بگذارد و یکی از آهنگ‌های ما را گوش بدهد، حاضریم هر کاری بکنیم، ما تعداد کارهای‌مان زیاد نیست چون همیشه مواظب بودیم که هر یک قطعه‌ای که از ما وارد بازار می‌شود خوب باشد و خیلی وقت‌ها برای یک قطعه کار یک آلبوم را انجام داده‌ایم.

کارگروهی سخت است یا کار تکی؟
کار تکی سخت‌تر است البته گروه هم باید گروه باشد، اگر هر چند نفری که دور هم جمع می‌شوند بخواهند یک کارگروهی انجام بدهند حتما به مشکل برمی‌خورند، ما ۳‌نفر سال‌های سال است همدیگر را می‌شناسیم حتی خیلی قبل‌تر از این‌که کارمان را شروع کنیم، ما قبلا برای خواننده‌های دیگر آهنگسازی می‌کردیم و ریزه‌کاری‌های یکدیگر را می‌شناختیم. تا دل‌تان بخواهد روزهای سخت داشته‌ایم، روزهایی که به خاطر یکسری مسائل نمی‌توانستیم کار کنیم، روزهایی‌که بهترین لحظات عمر ما بود، اگر بخواهیم بگوییم یک دیوان می‌شود؛ بارها با هم دعوا کرده‌ایم اما مدت دعوای‌مان بیشتر از ۲‌دقیقه طول نکشیده و هیچ‌وقت با هم قهر نکرده‌ایم. در نهایت هم حرف اول و آخر را ۳نفری می‌زنیم.

اگر امیر بخواهد یک قطعه را تکی اجرا کند واکنش شما چیست؟
امیر مهره اصلی گروه ماست، خیلی از آهنگ‌های زیبای ما را امیر ساخته است، البته هر سه‌تایی ما در کل کار دخیل هستیم. هر سه یک خواننده‌ایم، اگر این اتفاق بیفتد من خودم مخلص او هستم و مطمئنم که برایش بهترین تنظیم را می‌کنیم تا بخواند و کیف کند، ما عشق می‌کنیم اگر او بخواهد این‌کار را بکند تا به حال نخواسته اما اگر بخواهد هیچ مشکلی نیست و ما هر سه با جان و دل برای هم قدم برمی‌داریم.


کیارش پوزشی: صداهای‌مان را میکس کرده‌ایم

چرا شما در این یکی، دوسال گذشته آنقدر کم کار شده بودید؟
ما از وقتی تصمیم گرفتیم مجاز شویم روند کارمان کند شد، علت آن هم، زمانی بود که نیاز داشتیم برای مجاز شدن و گرفتن مجوز صرف کنیم. بعد از این‌که گروه ما کلیپ‌هایش را پخش کرد حدود ۴ سال طول کشید تا بتوانیم برای آلبوم اول‌مان مجوز بگیریم. برای آلبوم دوم هم زمان زیادی گذاشتیم که خدا را شکر تا به حال همه کارهای این آلبوم به خوبی انجام شده و به زودی وارد بازار می‌شود.

شما ۳ نفر چگونه با هم آشنا شدید و تصمیم گرفتید که یک گروه تشکیل دهید؟
هر ۳ ما قبل از اقدام به خواندن، نوازنده بودیم. من به صورت جداگانه به جز نوازندگی گاهی آهنگسازی می‌کردم و بعضی‌اوقات هم شعر می‌گفتم اما آرش و امیر از اول با هم کار می‌کردند و برای خواننده‌های دیگر آهنگسازی و تنظیم انجام می‌دادند. در یک مقطعی ما با هم آشنا شدیم و تصمیم گرفتیم یک کار گروهی شروع کنیم. در کل ما ۳نفر هر کاری که در زمینه موسیقی هست انجام می‌دادیم تا این‌که قرار شد ۳نفری روی استیج برویم، به همین دلیل نخستین قطعه را با نام «ستاره» ساختیم و پخش کردیم تا واکنش‌های مردم را ببینیم و خوشبختانه استقبال خوب بود.

بعد از قطعه ستاره چه کردید؟
بعد از آن قطعه، ما تراک «واست بمیرم» را اجرا کردیم که در آلبوم اول ما هم وجود دارد.

شما قسمت‌های یک ترانه را چگونه بین خودتان تقسیم می‌کنید؟
ما ۳نفر با هم یک خواننده هستیم،‌ یعنی وقتی در کنار هم قرار می‌گیریم یک ترانه را خیلی زیباتر اجرا می‌کنیم به نسبت وقتی که بخواهیم آن را به صورت تکی بخوانیم. من یک سطح از صدا را خوب می‌خوانم امیر و آرش سطوح دیگر را. این تقسیم‌بندی واقعا به شکلی است که هرکسی که آن قسمت را می‌خواند حتما بهتر از ۲ نفر دیگر می‌تواند آن را اجرا کند.

شما کدام سطح را بهتر می‌خوانید؟
من قسمت middle یا سطح وسط را بهتر می‌خوانم. امیر صدایی تنور دارد و آرش سطح بالای صدا را که معمولا اوج ترانه‌هاست عالی اجرا می‌کند.


امیر قنادی: موسیقی ما پخته است

فرق گروه شما با گروه‌های موسیقی دیگری که کنسرت می‌گذارند، چیست؟
بهترین ابداع ما موسیقی‌مان است. یک مدت ما کم‌کار شدیم اما این کم‌‌کاری باعث نشد که از موسیقی جا بمانیم. این مدت ما تمام وقت‌مان را برای موسیقی گذاشته بودیم و موسیقی‌مان خاک خورد. این خاک خوردن باعث شد کارهای‌مان پخته‌تر شود. وقتی ۳ سال روی یک کار زمان بگذاری حتما کارت با کار کسی که ۳ ماه وقت برای کارش می‌گذارد، متفاوت است. بارها و بارها ملودی‌ها را عوض کردیم، هر خط شعرمان را ۱۰۰ بار ویرایش کردیم. دنیای موسیقی به این شکل است که وقتی یک کار را می‌سازی و کنار می‌گذاری چند ماه بعد بر اساس اتفاق‌هایی که در آن چند ماه افتاده آن را تغییر داده و کار پخته‌تر می‌شود.

کارتان را چگونه شروع کردید؟
من کوچک‌ترین عضو گروه سون هستم. من و آرش از بچگی با هم کار کردیم یعنی ساز می‌زدیم. سال ۷۸-۷۷ کارمان را به صورت حرفه‌ای شروع کردیم و در شهرهای مختلف ایران با نام گروه سون اجرا داشتیم ولی استارت اصلی کارمان رسما از سال ۱۳۸۴ با قطعه «ستاره» زده شد.شما

معمولا کدام سطح صدایی را می‌خوانید؟
معمولا قسمت‌های پایین و گاهی وسط کارها را می‌خوانم. البته اینطوری نیست که در تمام آهنگ‌ها بر این اساس تقسیم‌ کار شود. توانایی خواندن قسمت‌های اوج قطعات را هم دارم و در آلبوم‌ دوم‌مان که قرار است به زودی وارد بازار شود این کار را کرده‌ام.

شما شعر هم می‌گویید؟
بله، قبلا این کار را می‌‌کردم اما در حال حاضر کمتر فرصت این کار را دارم. در آلبوم دوم ما علیرضا پیروزی شعرهای خوب و پراحساسی را به ما هدیه داده است. شعرهای او از نظر احساسی و سلیقه‌ای به ما خیلی نزدیک است.

دعواهای‌مان را دوست دارم

تا به حال با هم دعوا کرده‌اید یا با هم اختلاف‌نظر شدید داشته‌اید؟
دعوا که زیاد می‌کنیم (خنده) شوخی کردم اما اختلاف‌نظر به هر حال پیش می‌آید و اگر این اختلاف‌نظرها نباشد موفقیت به وجود نمی‌آید. مثلا سر یک چیزی هر کدام از ما یک اعتقاد جداگانه دارد و سر آن اعتقاد می‌جنگد اما در نهایت کسی پیروز می‌شود که نظرش درست‌تر باشد. خوشبختانه هیچ کدام از ما غیرمنطقی نیستیم و همیشه به اعتقاد یکدیگر احترام می‌گذاریم و حق را به حق‌‌دار می‌دهیم.

احتمال این‌که این دعواها آخر و عاقبت خوبی نداشته باشد و گروه شما را با مشکل روبه‌رو کند، چقدر است؟
ما چون قبل از شروع کار گروهی با هم دوست بودیم، اخلاق‌های همدیگر را خیلی خوب می‌شناسیم. خیلی‌ها در یک مقطعی با هم آشنا می‌شوند و سریع تصمیم می‌گیرند که یک کار گروهی شروع کنند. این گروه‌ها ممکن است با نخستین اختلاف‌نظر گروه‌شان از هم بپاشد، ولی ما از قبل همدیگر را خوب می‌شناختیم و اگر قرار بود این گروه به مشکل بربخورد تا به حال این اتفاق افتاده بود. در روزهای سخت کنار هم ماندیم، چه برسد به الان که روزهای خوب‌مان است. اگر شما بدانید چه روزهایی را در کنار هم مانده‌ایم این فکر به ذهن‌تان خطور نمی‌کند.

اگر در روزهای اوج کارتان یکی بخواهد کارش را به صورت تکی ادامه دهد چه می‌‌کنید؟
فکر نمی‌کنم این اتفاق بیفتد، در مورد خودم که مطمئن هستم چون همیشه خودم را در قالب کار گروهی دوست داشتم. سیستم اخلاقی ام به شکلی است که یک گوشه کار را بگیرم. وقتی کار گروهی می‌شود بازده بیشتری دارد، من موفقیت خودم را در چنین نوعی از کار می‌بینم.


لینک آلبوم با تو میمونم به همراه متن ترانه ها :

http://music.dehkadeyedownload.ir/f...-گروه-سون-همراه-با-متن-شعر-و-ترانه-های-آلبوم/
 
آخرین ویرایش:

70arezu

عضو جدید
دادا من اومدم باشگاه ولی تو نیستی,کجایی؟؟؟یه ماه نبودم چرااخراجی شدی
 

bx5a

عضو جدید
اصل/مليت ايراني

سبک‌ها رپ فارسي
فعاليت(ها) ترانه‌سرا و خواننده

ياسر بختياري از خوانندگان موسيقي رپ فارس است. وي در 30 خرداد 1361 در تهران متولد شد او در سن ?? سالگي ابتدا با گوش دادن به موسيقي رپ کار خود را آغاز کرد و اين زماني بود که پدرش از سفرهاي تجاري اش از آلمان برگشت و براي او آخرين سي دي توپاک شکور و ساير موسيقي هاي هيپ هاپ را آورد . پس از مرگ ناگهاني پدرش ، ياس با پذيرش مسئوليت خانواده و مراقبت از آنها مواجه شد . با بدهي هايي که پدرش برجا گذاشته بود به سختي قادر بود که از عهده خانواده و مخارج زندگي بر آيد .

ياس در سن 18 سالگي مجبور شد تمام آرزو هاي دانشگاه خود را کنار بگذارد و دانشگاه را ترک کند و شروع به کار نمود تا از کل خانواده حمايت نمايد . اين مقارن با زماني بود که او شروع به نوشتن شعر نمود و سپس شعرها رابه موسيقي تبديل کرد . اين اولين راهي بود که او را با ذهن و فکر پدرش نزديک مي‌کرد . پس از زلزله بم در ايران ، ياس از جان باختن بسياري از مردم ايران ( تقريباً 50 هزار نفر ) در اين حادثه ، به شدت ناراحت شد و او آهنگ " بم " را براي اولين بار نوشت و اين آغاز حرفه خوانندگي او بود . او تشخيص داد که از طريق موسيقي رپ مي‌تواند به مردم نزديک شود و مي‌تواند به سادگي و ساده تر از تمام فرم هاي موسيقي که فقط شامل چند دسته خواننده و شعر است تمام منظور خود را بيان کند . و فهميد که از طريق موسيقي ، قادر است به مردم الهام ببخشد و الهام بخش ميليون ها جوان ايراني باشد ، سپس او تصميم گرفت تا آهنگ هاي خود را براي دولت مطرح کند و مجوز ارائه يک آلبوم را بگيرد . او از مقامات اداري ساليان زيادي پاسخ نشنيد .او تلاش زيادي کرد و بارها و بارها سبک آهنگ هاي او را ( رپ ) مورد استهزاء قرار دادند تا جايي که مي‌گفتند شبيه خواندن روزنامه است . تا زماني که با تلاش هاي او ، براي 6 آهنگ از 10 آهنگ او ، مجوز توسط دولت جمهوري اسلامي صادر شد ، او گفت که من در آهنگ هايم نفرين نمي کنم و راجع به *** و تخلفات چيزي نميگويم ، من مي خواهم با افتخار در جلوي خانواده ام آهنگ هايم را اجرا کنم ، آهنگ من معمولاً با گله و شکايات از جامعه آغاز مي‌شود .

اما پايان آن هميشه اميد است . و اهميت اين کار ، الهام بخشيدن به نسل جديد است تا از بهترين قوه پتانسيل و نهفته ي خود بهره بگيرند . در ضمن ما به اين نياز داريم و به اين ترتيب در طول مدت کوتاهي ياس توانست از خواندن در جلوي يک دسته ي کوچک از مردم براي تمام ايران بخواند . موسيقي و آهنگ هاي او ، هم اکنون به وسيله ي ميليونها نفر دانلود مي‌شود و به آن گوش مي‌دهند و در وبسايت ها و پرشين بلاگ هاي مختلف مي‌توان آنها را ديد . در سال 2006 ، ياس آهنگ " سي دي رو بشکن " را نوشت و اين درباره يک هنرپيشه ي زن ايراني بود که قرباني لو رفتن فيلم شخصي خود شده بود . رسوايي کار اين قرباني تا جايي پيش رفت که او کار خود را از دست داد . در آواز هاي ياس ، افرادي مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن رسوايي مردم دخيل بودند و از آنها خواست تا اين کار شرم آور را متوقف کنند . اين آهنگ ، باعث شد تا جوانان ايراني تکاني بخورند و هزاران نفر نوشتند و اعتراف کردند که اين کار ( پخش سي دي ) را کنار گذاشتند و سي دي مذکور را شکستند . اين آهنگ به وسيله ميليونها نفر فقط در ايران گوش فرا داده شد و دانلود گرديد .آهنگ هاي ياس از آب هاي بين المللي نيز فراتر رفته و هم اکنون صداي نسل جديد چه در ايران و چه در خارج شده است و البته اغلب به او " توپاک فارسي " لقب داده اند . آهنگ " هويت من " با افتخار ميراث فارسي توسط او خوانده شد و ياد آور فيلم جنجال بر انگيز 300 بوده است . اين آهنگ به نوعي سوال و جواب ملي بوده که براي نسل هاي جوانتر به ويژه يهوديان ايراني که مايلند تا خود را به فرهنگ و تاريخ غني ايران ربط دهند بوده است . موسيقي او داراي يک فرم استاندارد جديد براي رپ فارسي مي‌باشد و الهام گرفته از بسياري از رپرهايي است که با پيام هاي مثبت و پر مفهوم وارد موسيقي مي‌شوند . او با ساير موسيقيدانان همکاري دارد و قصد او معرفي رپ فارسي به جهان است . ضمناً ياس پيام اميد و وحدت خود را به همه ي دنيا فرستاده است و به وسيله رسانه‌هاي گروهي جهان از او مصاحبه به عمل آمد که شبکه CNN و BBC و نشنال جغرافيا از آن جمله هستند . او همچنين قراردادي را با شرکت نشر موسيقي آمريکا " مديبيا " به امضا رساند . انتشارات اِور گرين ( هميشه سبز ) ( اورگرين ، خانه ي آخرين کاتالوگ توپاک شکور است که به وسيله آن مجوزي براي آواز خاني ياس و توپاک شکور براي نشان دادن پل فرهنگي ميان آن ها صادر شد ) . پس از عملکرهاي موفق او در لندن و دوبي در سال 2008 ، ياس اخيراً موزيک جديدي را نوشت و ضبط کرد و براي شنوندگان ايالات متحده اجرا خواهد کرد . سفر او تا سال 2009 در اروپا و استرليا ، ادامه خواهد داشت .


وي اولين خواننده‌ي رپ است که در ايران براي پخش موسيقي مجوز گرفته است. ياس دو کنسرت در نيويورک آمريکا به همراهي سارا ناييني (خواننده بلوز) و شهرام شعرباف (از گروه راک اوهام) برگزار کرده است. اکثر ترانه‌هاي ياس تم اجتماعي دارند.















این حرفا همش خالی بندیا هاا.
به خالی بندا بها ندین .
همین یاس ابرو رپ فارسو برده
 

bx5a

عضو جدید
فقط رپ
هیچکس
بهرام
فدایی
قاف
سورنا
گروه چریک
صادق
رض
 

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو رپرها فقط یاس بعدش 2afm
البته بگما یاس اسمش اول لیسته

محسن یگانه، پاشایی، روزگار و..........
انصافا خواننده هامو قشنگ میخونن
 

Similar threads

بالا