بعد یه هفته اومدی این تاپیکو زدی بابا یه یه چیزی بود تموم شد رفت دیگه اینقدر کش دادان نداره
دانشمند هستهای رو که افتخار مملکته می کشن میرن همه چی فراموش میشه حالا واسه یه نفر که از لحاظ جسمانی قوی بوده این همه جار و جنجال نداره
اگه واقعا ادم خوبی بوده خدا بیامرزش
اولا سلام
دوما نيومدم كه بيام خبر تازه بدم اين تاپيكو واسه ي اون مرحوم زدم كه هركي تونست يه فاتحه براش بفرسته و يادشم زنده نگه داريم همين.
اين چه منطقيه كه شما داريد ؟! جار و جنجال چي ؟ چي ميگي ؟ مگه من واسه ي ........
عجب - آره بخشش فقط براي خداست شما هم طوري حرف ميزني كه باهاش پدر كشتگي داري
برادر روح الله داداشی در پایان گفت: روح الله جهان پهلوان ماند و نام او جاودانه شد و امیدوارم جوانان از رفتارهای او الگوبرداری کنند.
چه قدر از خود راضی مگه کی بوده که جوونا از اون الگو برداری کنن اینقدر الگوی خوب هست واسه جونا
امیدوارم جوونا از حضرت علی الگو برداری کنن
چي چي از خود راضي ؟
ببين دوست من اگه مرحوم داداشي براي شما الگو نيست براي ديگران هست
آره ما الگوهاي زيادي تو زندگي داريم كسي هم تو رو مجبور نكرده بخواي ازش الگو بگيري
مراقب حرف زدنتم باش پشت سر مرده هم اينقدر موضع نميخواد بگيري
اگه ازش خوشت نمياد ديگه نميخواد بياي اينجا ...... بزني و هر چي دلت ميخواد بگي
اما دوستش داشتمانگار كه داداشم باشهاگه با قاتلش روبرو بشم .......................
مطمئنی جرات داری با قاتلاش روبرو شیاون خدا بیامرزو با اون هیکل کله پا کردن ای به حاله توfile:///D:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/02/clip_image001.gif
خوب نگید اومده پشت سره مرده حرف بزنه گفتم خدا بیامرزش منم ازش خوش میومد
ولی لازم بود جواب این اظهار نظرات داده بشهfile:///D:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/02/clip_image002.gif
اومدي حرف زدي حالا مياي رفع نظر كني ؟
رو رو برم والا .......
امیدوار بود آدمى به خیر كسان
مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان