[FONT="]سلام دوست عزیزم... من این رتبه ها بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام میگم.. این پایگاه هر ساله آبان ماه رتبه بندی ها را اعلام می کند...البته قبلنا این وظیفه بر عهده وزارت علوم بود اما دو سالی هست که این پایگاه رتبه بندی می کند..[/FONT]
[FONT="]اما در رابطه با پول گرفتنم بگم که آره پول اضافی می گیرن.. اما اینجا سوای دیگر دانشگاه آزادهاست واقعا سطح علمیش بالاست...[/FONT]
[FONT="]نه اینکه بگی که تو خودت اونجا هستی داری دفاع می کنی ؟ خدا شاهد این طور نیست... من خودم حدود دو هفته ایی تو دانشگاه صنعتی مالک اشتر درس خوندم ولی بنا به دلایلی انصراف دادم و رفتم مکانیک آزاد تبریز..[/FONT]
فقط دانشگاه آزاااااااااااااااااادددددآزاااااااااااادددد
بچه های آزاد بخاطر همون پولی که میدن بیشتر درس میخونن بچه های دولتی که پول نمیدن اساتید واسه راحتی کار خودشونم که شده پاسشون می کنن بی چاره ما آزادیها!!
کنکور سال 87 یکی از آشناهامون با رتبه 19000 روزانه فردوسی مشهد قبول شد حالا ببین با 5رقمی دیگه دانشگاه چی میشه!!!!!! اونوقت ما با رتبه 3رقمی شبانه قبول شدیم ولی آزاد را ترجیح دادم! فقط ادعا دارن که درس خون ترن!
من که علمی کاربردیم ولی در گزینه ها نبود غیره رو زدم.البته علمی کاربردیها با درس و علم و تحقیق و اینرتنت غریبه در غربیه اند!!!! تعجبیم نداره که نیستن و شرکت نکردن.