maboudi.amir
عضو جدید
من ارشد IT - شبکه. از بابل
ورودی 90
ورودی 90
این بپه های فنی کی میخوان دست از سر کشاورزی بردارن خسته شدیم ♠
جالبه! اینجا همه اومدن یه پست دادنو رفتن!!
بچه ها مگه بده از دانشکده های دیگه میان کشاورزی واسه تفریح؟؟ من ک دوست دارم!!
سلام اینکه بخواین بیاین یا نه بستگی به خودتون داره!!سلام بچه ها من از اصفهانم دانشگاه سید جمال الدین اسدابادی در اسداباد همدان نرم افزار میخونم ساختمون نداریم و توی حلال احمریم غذامون رو میریم رستوران انتخاب واحد و ... هم نداریم چون تعدادمون30 تا بیشتر نیست بعد همه چی هم رایگانه!! معلوم هم نیست تا کی اینطوری باشه میتونم بیام دانشگاه شما به نظرتون این کارو بکنم یا نه؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید فرصت زیادی ندارمراستی واقعا توی دانشکده و خوابگاه وایرلس ندارید؟؟؟؟؟؟؟!
سلام خواهش میکنم...الان مگه خوابگاه خوب هم وجود داره؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!وضع خوابگاه دخترا تو شهر که افتضاحه(بعضیاش) ولی خوابگاههایی که تو خود دانشگاه هستن وضع بهتری دارن ...البته وضع خوابگاه برادران رو نمیدونم!سلام ببخشید دوباره مزاحم شدماز خوابگاه هاش خیلی بد شنیدم راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
از خوابگاه هاش خیلی بد شنیدم راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
سلام.از دانشگاه ارومیه کسی نیست؟
سلام من هستم.زیاد ناراحت نشین که کسی از دانشگاه ارومیه نیست. از اونجا که ارومیه ای ها به تفاوت بودن نسبت امور مشهور هستند. جای تعجب نداره!!!!!
در مورد بقیه دانشجو ها هم فکر کنم براشون مهم نیست؟!!
الهه باجی کفین؟
منم 87 فارغ التحصیل شدم از دانشگاه ارومیه
اون دوستمون که گفته سطح علمیش پایینه و فقط تو گروه برق چندتا استاد خوب داره، من قبول ندارم، نمیگم سطح خیلی بالاست ولی تو بعضی از رشته ها هم استاد خوب داره هم سطحش بالاست.
مطمئنا در سطح دانشگاههای تهران یا چندتا دانشگاه برتر ایران نیست ولی اینجوری هم نیستکه بگی سطحش پایینه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
دانشگاه صنعتی ارومیه UUT | دانشگاه های دولتی | 0 | ||
دانشگاه صنعتی ارومیه | دانشگاه های دولتی | 4 | ||
گلایه ای از دانشگاه صنعتی ارومیه! | دانشگاه های دولتی | 1 | ||
دانشگاه صنعتی ارومیه | دانشگاه های دولتی | 398 | ||
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 |