سام عليك....اين تاپيكم وجود داشتو من نميدونستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اومدم براي آبادكني
زیبااااااااااااااااا ای ولللللللللللللللللللللللل .........همیشه خالیه............تو و من و یکی دو نفر دیگه هیشکی نی
چرا آخه؟ولش منكه هستم بسه اينجارو نابود ميكنم
اره بابا..منو تو اینجا رو اباد میکنیم.....یعنی عالیه که بهترین فرد باشگاه(شما رو عرض میکنم) هم یونی هستم
مرسي خودت عالي ترين فرد دنيايي چه برسه به باشگاه منم خوشحالم هم يوني هستيم
یه دونه یی.......................زیبا من گدیم شاما سورا گلرم..ارادت وارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
با سلام به همه دوس جونای خوفم
من دانشجوی ترم 4 مهندسی نرم افزارم تو تهران دانشگاه فنی حرفه ایی شریعتی ،از اون جایی که این دانشگاه مخصوص فنی هاس من تصمیم گرفتم انتقالی بگیرم به تبریز رشته IT حالا از شما مهندسین عزیز میخواستم دز مورد این رشته تو دانشگاه تبریز منو راهنمایی کنین و بگین آیا سطح دانشگاه تبریز تو این رشته خوبه؟؟؟
مرسی از همه
ممنون از راهنمایی تونسلام...اره سطح ای تی بالاست...مخصوصا دانشکدش با برقا یکیه که بهترین دانشکده دانشگاه کلا بری اونجا موفق میشی.....من اینقدر اطلاعات دارم دیگه شرمنده
ممنون از راهنمایی تون
تو بولتن طبقه دوم زدن...سلام....کسی میدونه ترم تابستان چه درسایی ارائه میشه؟؟؟؟؟..........طبق معمول بازم کسی نیست؟
چاکریمممممممممممممم داش.......به معنای واقعی کلمه خراب شدستباز باید برگردیم به این خراب شده ...؟؟؟
چاکر همه مکانیک منش ها
بچه ها کسی چیزی درباره مهمانی تکدرس میدونه؟ میشه برای دو سه تا درس برای سهند مهمانی گرفت یا نه ؟ شرایطش چیه کلا؟
خخخ اره بابا این جا خیلی خلوته بعضی وقتا میام خودم با خودم حرف میزنمفکر میکنم خون بچه های دانشگاه رو این نگهبانای ورودی ها گرفتن.کسی جون نداره!!
این جا چرا این جور سوت و کوره!
من یادم نمیاد که دانشگاه که این جور اروم باشه!!
salam b hameye ham unia
سلام دوسی خوبی؟
سلامممممممممممممممممم چطوری؟؟؟؟ یوخسان ها دالان جان
خخخخخخخخ
من گونده بوردیم
سیز هارداسیز هااااااا؟
خخخخ من از گلیرم هفته د ایکی سری زاد امان دوسلاریمی یادان چیخادمارام همیشه یادیمداسیز
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | دانشگاه تبریز | دانشگاه های دولتی | 0 | |
A | دانشگاه صنعتی سهند تبریز | دانشگاه های دولتی | 45 | |
M | دانشگاه هنر اسلامی تبریز | دانشگاه های دولتی | 13 | |
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 | |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 |