یعنی تو فصل های دیگه نگردم دنبالش؟
Hamid_MadNess متخصص سرامیک کاربر ممتاز Sep 24, 2010 #32 حسین یعقوبی گفت: با عرض پوزش از دوستان. به دلايلي فصل هاي بعدي كتاب رو نمي تونم اسكن و آپلود كنم. جناب casper0021 زحمت اسكن كردنش رو بعهده گرفتند. باز هم عذر خواهي ميكنم. کلیک کنید تا باز شود... قربون دستت حسين آقا خيلي ممنون ...
حسین یعقوبی گفت: با عرض پوزش از دوستان. به دلايلي فصل هاي بعدي كتاب رو نمي تونم اسكن و آپلود كنم. جناب casper0021 زحمت اسكن كردنش رو بعهده گرفتند. باز هم عذر خواهي ميكنم. کلیک کنید تا باز شود... قربون دستت حسين آقا خيلي ممنون ...
مهندس2010 عضو جدید Dec 7, 2010 #33 ازتون واقعا ممنونم.... اصلا فکر نمی کردم این کتاب رو داشته باشین... کارمو راه انداختین... متشکر
E ehsan_vk68 عضو جدید Dec 15, 2010 #34 آقا خيلي ممنون از لطفتون زحمت كشيديد فقط از فصل 9 به بعد لينك خراب شده اگر امكانش هست تصحيح كنيد . ممنون
آقا خيلي ممنون از لطفتون زحمت كشيديد فقط از فصل 9 به بعد لينك خراب شده اگر امكانش هست تصحيح كنيد . ممنون
m.akbari89 عضو جدید Mar 17, 2011 #37 سلام كتاب عمليات حرارتي و مهندسي سطح (گلعذار) رو داري؟حسين آقا pdf
ا افشاریان عضو جدید May 9, 2011 #38 درود بر شما سپاس اهورایی را که مرا آفرید! سپاس دوستی که مرا راهنمایی کرد! سپاس از شما که کار ما را هموار کردید! سپاسگزارم
درود بر شما سپاس اهورایی را که مرا آفرید! سپاس دوستی که مرا راهنمایی کرد! سپاس از شما که کار ما را هموار کردید! سپاسگزارم
Ho$$ein کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jun 1, 2011 #39 m.akbari89 گفت: سلام كتاب عمليات حرارتي و مهندسي سطح (گلعذار) رو داري؟حسين آقا pdf کلیک کنید تا باز شود... نه متاسفانه ...
m.akbari89 گفت: سلام كتاب عمليات حرارتي و مهندسي سطح (گلعذار) رو داري؟حسين آقا pdf کلیک کنید تا باز شود... نه متاسفانه ...
Z zibahmz عضو جدید Dec 5, 2013 #42 مشکل دانلود مشکل دانلود Ho$$ein گفت: - فصل اول ( ۳.۲۷ مگابایت )داونلود کلیک کنید تا باز شود... ببا سلام. وقتی روی دانلود کلیک می کنم به صفحه ی دانشگاه نیشابور میرود!!!!! چه کار کنم؟
مشکل دانلود مشکل دانلود Ho$$ein گفت: - فصل اول ( ۳.۲۷ مگابایت )داونلود کلیک کنید تا باز شود... ببا سلام. وقتی روی دانلود کلیک می کنم به صفحه ی دانشگاه نیشابور میرود!!!!! چه کار کنم؟
darchin عضو جدید Jul 27, 2014 #44 سلام.دوستان ادرستونو برام ارسال کنید تا کل کتاب گلعذار و براتون ارسال کنم