farahzadi63
عضو جدید
یعنی خود منم امیدوار نشم که جایی قبول میشم؟؟؟؟
عرض سلام وادب خدمت دوستان بزرگوار .من لیسانسم گیاه پزشکی هست میخوام ارشد شرکت کنم حتما سراسری ولی نسبت به انتخاب رشته دچار تردید شدم چون دوساله فارغ التحصیل شدم وکار پیدا نکردم همه جا نوشته برای کشاورزی تهران کار پیدا نمیشه لطفا من رو راهنمائی کنید توی رشته های ارشد رشته ایی هست که براش کار غیر ازاد باشه یعنی دولتی یا بهتره ارشد زبان بخونم خواهش میکنم هرچی که هست رو بگین توی رشته های کشاورزی به داروهای گیاهی و گیاهان زینتی و اگرواکولوزیک علاقه دارم کدوم بازار کار خوبی داره اصلا تغییر رشته در ارشد کار درستی چون میترسم زبان هم شرکت کنم دولتی قبول نشم اگه کسی ارشد هم خونده از بازار کارش بگه لطفا کمکم کنید سپاسسس
سلامسلام لطفا راهنمائیم کنید که در انتخاب رشته دچار اشتباه نشم ممنون هستم
بحث تحصیل با اشتغال فرق داره دیگهاقا مهدی یه جا میگید که بذر اینده داره یه جا میگید تغییر گرایش بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان گلم. من دانشجوی ارشد زراعت هستم،حدود 10 روز دیگه دفاع دارم ولی نمیدونم پاورپوینت برای روز دفاع چطوری باید باشه.لطف کنید اگه نمونه فایلی در مورد سیب زمینی دارید برام ارسال کنید چون پایان نامم در مورد اثر ورمی کمپوست بر سیب زمینی هستش.با تشکر قبلی از همه ی دوستان عزیز
سلام
من کارشناسی ارشد علف هرز شرکت کردم ورتبه ام خوب شد حالا نتیجه اش امروز فردا می یاد هر کی علف هرز خونده میتونه بگه چطور رشته ای است؟بازار کار داره ؟خوبه ارزش خوندن داره
بچه ها کی در مورد دکترا اطلاعات خوبی داره میخوام سوالمو خصوصی بپرسم در مورد یه موضوعی...مرسی
بچه ها کی در مورد دکترا اطلاعات خوبی داره میخوام سوالمو خصوصی بپرسم در مورد یه موضوعی...مرسی
گلم من شخص خاصی رو فعلا اینجا نمیشناسم که بهت معرفی کنم!
در مورد چی میخواستی؟
سلام.من میخوام واسه ارشد بخونم و شنبه هم میخوام برم منابع و بخرم اما گاهی وقتا بی انگیزه میشم.کمکم کنمید.تروخدا بهم انگیزه بدید.میخوام بذر بخونم
خب میگم بی انگیزه میشم جانم.شما از خوبی هاش بم بگین که انگیزه بگیرم!سلام
خوب بخون مشکلش چیه ؟
خب میگم بی انگیزه میشم جانم.شما از خوبی هاش بم بگین که انگیزه بگیرم!
خب میگم بی انگیزه میشم جانم.شما از خوبی هاش بم بگین که انگیزه بگیرم!