خب نام جدیدی که میخوای بزاری هم بگو خانوم اوباما!
گفتم آقای ریگی
گفتم آقای ریگی
ریگی نهههههههههههههههههه
ریکاردو .... تهش دیگه ریکی ...
ریگی که قاتل بود بابا ..
خوب اگه من اوباما باشم شما هم می شین ریگی
ریگی نه ، ریکی...
فردا صبح ننه افسون میاد عوضش میکنه ...
من که زینبم دخترم ...
ریگی یکی دیگست ...
ریکاردو هم که طبق معمول روح باشگاهه...
سلام
عزیز از بین درخواست ها اونایی تغییر کرده که اسامی خودشون بوده
خیلی ممنوندرخواستتون رو دوباره بدین تا انجامش بدم
خانم مدير من هم درخواست داده بودم ولي كسي بررسي نكرد!من با نام كاربريم واسه ورود مشكل دارم خودتون گفتين اگه مشكل دارين درخواست بدبد!نام کاربری شما از h.hasani به HajarHasani تغییر کرد
اين هم درخواست قبليم...ببينيد مشكل دارم....پس لطفا تغيير بديد ديگهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/smilies/icon_gol.gifباصهلام خسته نباشيد:
من هميشه براي وارد شدن به باشگاه چون نام كاربريم فارسيه مشكل دارم و بيشتراوقات سيستم قبول نميكنه و نميتونم وارد باشگاه بشم لطفا نام كاربري منو از آليس بهnice aliceتغيير بديد تا مشكلم برطرف شه ايشالله
اين هم درخواست قبليم...ببينيد مشكل دارم....پس لطفا *nice Alice*تغيير بديد...ممنونباصهلام خسته نباشيد:
من هميشه براي وارد شدن به باشگاه چون نام كاربريم فارسيه مشكل دارم و بيشتراوقات سيستم قبول نميكنه و نميتونم وارد باشگاه بشم لطفا نام كاربري منو از آليس بهnice aliceتغيير بديد تا مشكلم برطرف شه ايشالله
من تا الان چند درخواست دادم اقدام نکردند تو چند تا درخواست دادی ؟ البته شاید فرصت نمیکنند شاید هم .... .پس چرا كاربري منو تغيير نداديد؟
"khaleghi"
من تا الان چند درخواست دادم اقدام نکردند تو چند تا درخواست دادی ؟ البته شاید فرصت نمیکنند شاید هم .... .
پارتی بازییی؟؟؟؟
نام درخواستی شما در سایت موجود هستخیلی ممنون
خواستم نام کاربریم بشه peach لطفا
نام کاربری شما از آلیس به nice Alice تغییر کرداين هم درخواست قبليم...ببينيد مشكل دارم....پس لطفا *nice Alice*تغيير بديد...ممنون
نام کاربری الانتون باید اسم خودتون باشهمتوجه منظورتون نشدم اونهایی تغییر کرده که اسامی خودشون بوده یعنی چی؟؟؟؟؟
من هم اسم خودمو دادم خواستم از استاد سیم پیچی به morteza982
تغییر کنه .
نام کاربری شما از مطهره68 به velkan تغییر کردچرا نام کاربری من هنوز تغییر نکرده ؟"velkan"ضروریه خواهشا
نام کاربری شما از Saman.z بهSaman_88 تغییر کردسلام
می خواستم نام کاربریمو به Saman_88 تغییر بدم
ممنون
نام کاربری شما از zevina3255 به blue bee تغییر کردسلام...
لطفا کاربریم رو به blue bee تغییر بدین
ممنونم...
نام کاربری شما از 09105091645 به مهمویی66 تغییر کردسلام
بالاخره موافقت جناب پیرجو را گرفتم لطفا نام کاربری ام را به مهمویی66 تغییر بدهید
این هم لینک شماره 152موافقت جناب پیرجوhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/219774-دفتر-مدیر-سایت-پيرجو/page16
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | علت انتخاب نام باشگاه مهندسان | دفتر مديريت باشگاه مهندسان | 9 |