درخواست جزوات مهندسی برق

hosseinassar

مدیر ارشد

mahan_bahal2002

عضو جدید
مقاله انگليسي

مقاله انگليسي

سلام:gol: ميشه يه چتد تا مقاله به زبان انگليسي كه واقعا مقاله باشه در حد 10 تا 15 صفحه اگه شد با ترجمه اگه نه همون انگليسي شو واسم به اين آدرس بفرستي بد جور كارم گيره والا:cry:.mohammad_ghanbari7431@yahoo.com

آخرین ویرایش:

mahan_bahal2002

عضو جدید
شرمنده يادم رفت بگم مقاله هات در باره قطعات الكترونيكي باشه مثل ديود.ترانزيستورو.............

nima7250

عضو جدید
سلام من یه چند تا مقاله در مورد الگوریتم زنبور عسل از سایتIEEE میخواستم اگه برام دانلود کنین ممنون میشم اینم یه چندتا از عنوان مقاله ها:
Modified artificial bee colony algorithm for optimal distributed generation sizing and allocation in distribution systems

This paper appears in: Electrical Power & Energy Conference (EPEC), 2009 IEEE
Issue Date : 22-23 Oct. 2009
On page(s): 1 - 9
Print ISBN: 978-1-4244-4508-0
INSPEC Accession Number: 11157185
Digital Object Identifier :
10.1109/EPEC.2009.5420915
Date of Current Version : 04 March 2010

Optimal capacitor placement size and location of shunt capacitor for reduction of losses on distribution feeders
This paper appears in: Clean Electrical Power, 2009 International Conference on
Issue Date : 9-11 June 2009
On page(s): 223 - 226
Print ISBN: 978-1-4244-2543-3
INSPEC Accession Number: 10859622
Digital Object Identifier :
10.1109/ICCEP.2009.5212053
Date of Current Version : 25 August 2009

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود به بروبچز برقي
گزارش كار آزمايش مدار معادل تونن و مدار RC .... با گزارش كار آزمايش يكسو كننده جريان نيم موج و يكسو كننده جريان تمام موج رو ميخواستم :gol:

hosseinassar

مدیر ارشد
درود به بروبچز برقي
گزارش كار آزمايش مدار معادل تونن و مدار RC .... با گزارش كار آزمايش يكسو كننده جريان نيم موج و يكسو كننده جريان تمام موج رو ميخواستم :gol:

سلام
به لینک زیر یه سر بزنید
امیدوارم مفید باشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/23681-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود به بروبچز برقي
در ابتدار این جلسه به طور خلاصه جعبه مقاوت و خازن ها و طرز کارشان معرفی خواهد شد.و روند خواند عدد مقاومت از روی رنگ های ان آموزش داده شده که قادر خواهید بود به استفاده از رنگ های موجود بر روی مقاومت مقدار تخمینی مقاومت ان را تعیین کنید.
سپس توضیح مختصری در مورد مقاومت های متغییر داده خواهد شد.

و آزمایش شماره 1:
مراحل آزمایش:
موضوع:بررسی قانون اهم,قوانین ولتاژ ها و جریان های کیر شهف ,قوانین تقسیم ولتاژ و تقسیم جریان.
"ضمنا در این گزارش از نمودار ها و شماتیک مداری بهره برده شده است"

تئوری آزمایش:
در این قسمت روند عملیاتی کار توضیح داده خواهد شد بدین صورت که:
1-برای اندازه گیری مقدار یک مقاومت مجهول از روش ولتمتر -آمپر متر لازم است با اندازه گیری ولتاز دو سر مقاومت و جریان عبوری از مقاومت و تقسیم ولتاژ به جریان مقدار مقاومت را به دست آورد....

پسوورد فایل:www.sem-eng.com
گزارش و ارائه روش های عملیاتی در این فایل دانلود کنید.

kamran.compiler

عضو جدید
کتاب مدار الکتریکی عابدی با حل المسائل

کتاب مدار الکتریکی عابدی با حل المسائل

کتاب مدار الکتریکی عابدی با حل المسائل(tnx)

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این جلسه ابتدا به بیان سیگنال های متناوب پرداختیم و مثال ها به همراه نکات آموزشی مفیدی در این زمینه برگرفته از کلاس های آموزشی موسسه پارسه ارائه کردیم.و تمارین پایانی فصل کتاب اپنهایم که مربوط به این مبحث می شد را با حل تشریحی و توضیح قرار دادیم.
بررسی سیگنال های نمایی مختلط:
در این مبحث ابتدا سیگنال های زمان پیوسته را بررسی کرده و بعد از ان به بررسی زمان گسسته پرداختیم و نکات مهم و کنکوری را در انتهای این بحث برجسته کردیم.
مختصر توضیحی به همراه نکات سازنده از سیگنال های متنواب سینوسی نیز داده شد.

سیگنال های ضربه واحد و پله واحد:
در ابتدا سیگنال ضربه واحد برای حالات پیوسته و گسسته در زمان معرفی شد و نکات و مسائل مهم آن نیز بیان و به صورت تشریحی حل گردیدند.
سپس سیگنال های پله واحد برای زمان پیوسته و گسسته بیان گردیدند و نکات کنکوری این مبحث در پایان برجسته شد...
در انتها ویژگی هایی از قبیل ویژگی غربالی,ویژگی کانولوشن و مقیاس زمانی برای ضربه واحد و پله نیز مطرح گردید و فرمول های آنان استخراج شد..

در انتهای این جلسه به معرفی چند سیگنال مهم و پرکاربرد پرداختیم و هرکدام را به همراه نمودار و توضیحات مفصل بیان کرده و فرمول های مهم و اساسی آنها ارائه شد.
1-سیگنال شیب
2-سیگنال علامت
3-سیگنال نمونه برداری
4-قطار ضربه
[FONT=<ld><ldx>Tahoma</ldx></ld>]
دانلود پی دی اف این جلسه
[/FONT]

پسوورد فایل: www.sem-eng.com

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این جلسه به بحث و بررسی بر سر مسائل زیر پرداخته شد و در انتهای هر مبحث نکات و تست های کنکوری و موسسه پارسه به صورت برجسته مطرح گردید.
سیستم های پیوسته در زمان و گسسته در زمان:
به معرفی انواع سیستم ها پرداختیم.
1-سیستم های زمان پیوسته
2-سیستم های زمان گسسته
3-سیستم نمونه بردار
4-سیستم نگه دار
هر یک از سیستم های بالا معرفی و تشریح شد.
اتصال سیستم ها:
1-اتصال سری
2-اتصال موازی
3-اتصال فیدبک
4-اتصال هیبریدی
هر یک از اتصال های بالا به طور کامل به همراه شماتیک توضیح و تشریح شد.
ویژگی های سیستم:
1-ویژگی حافظه دار بودن:سیستمی بدون حافظه است اگر پاسخ سیستم در هر زمان به ورودی در همان زمان وابسته باشد.
سپس به حل تشریحی مسائل گوناگون در رابطه با ویژگی حافظه دار بودن پرداخته شد.
2-ویژگی معکوس پذیری و سیستم های معکوس پذیر:
سیستمی را معکوس پذیر گوییم اگر همواره برای ورودی های متفاوت پاسخ های متفاوتی بدهد.
سپس مثال های مفیدی مطرح و بحث شد.در انتها نکات کنکوری نیز مطرح گردید.
3-ویژگی علیت:سیستمی را علی گویند اگر پاسخ در هر زمان به ورودی در همان زمان و یا زمان های قبل وابسته باشد.
سپس مثال هایی در این زمینه مطرح گردید و نکات کنکوری موسسه پارسه در انتها برجسته گردیدند.

ضد علی:سیستمی ضد علی است اگر پاسخ در هر زمان مشخص به ورودی در همان زمان و یا ورودی های آینده وابسته باشد..

سپس مثال ها و چندین تمرین از کتاب اپنهایم به صورت تشریحی توضیح داده شد و نکات کنکوری نیز مطرح گردید.
4-ویژگی پایداری سیستم:
در این درس به نوع خاصی از پایداری که پایداری در ورودی کراندار ,خروجی کراندار نامیده می شود پرداخته می شود.
سپس نکات مهم موسسه پارسه در این زمینه مطرح گردید و به حل مثال های متنوع پرداختیم.
5-تغییر ناپذیری با زمان:
سیستم را وابسته به زمان گوییم اگر پاسخ سیستم به زمان اعمال ورودی وابسته باشد.
سپس مثال هایی از سیستم های وابسته به زمان مطرح گردید و نکات و راهبرد هایی معرفی شد.
6-ویژگی خطی بودن سیستم:
سیستمی را خطی گوییم اگر جمع پذیر و همگن باشد.
در مورد این ویژگی به دلیل اهمیت زیاد نکات مهمی مطرح گردید و مثال های متنوعی حل شد.و در انتها سیستم های خطی افزایشی بررسی گردید.
در انتهای این جلسه چندین مثال مهم مطرح گردید و فصل اول کتال به پایان رسید...

جلسات بعدی تا پایان این هفته ارائه می شود...
با تشکر /باشگاه مهندسان سمنان/ایمان شریعت پناهی

[FONT=<ld><ldx>Arial</ldx></ld>]دانلود پی دی اف این جلسه[/FONT]

ms120

عضو جدید
کمک کمک

کمک کمک

سلام ،به کمکتون نیاز دارم خیلی سریع.....یه مطالبی در موردplcمی خوام....مقاله باشه بهتره خواهش می کنم فقط سریع:cry:

farhoode

عضو جدید
ضمن سلام و عرض تشکر

من کتاب تحلیل مدار هیت و کتاب تحلیل مدار دسور رو میخوام که ترجمه فارسی داشته باشه
اگرم حل مسائل داره بفمائین

akijun

عضو جدید
سلام
من یه جزوه سطح بالا از مخابرات sdh و ftttx میخوام که شامل آشنایی با سخت افزار های لازم نیز باشد

ممنون

john nash

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام[/FONT]
[FONT=&quot]من شدیدا نیاز به یه مقاله انگیلیسی در زمینه تاسیسات الکتریکی دارم حدود 14 تا 15 صفحه[/FONT]
[FONT=&quot]اگه ترجمش هم باشه که خیلی خیلی بهتره [/FONT]
[FONT=&quot]اگرم نبود خودم ترجمش میکنم[/FONT]
[FONT=&quot]دوستان اگر کسی چیزی داره دریغ نکنه که خیلی نیازمندم[/FONT]

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
nyaze foore be goozareshe kar elek1 daram

komak koned

:cry::cry:
عنوان آزمایش:بررسی دیود معمولی
اهداف آموزش:
1-بررسی بایاس دیود
2-بدست اوردن مقاومت دینامیکی و استاتیکی دیود
3-بدست اوردن مشخصه ولت-آمپر به روش X-Y لیساژور اسکوپ

پیوست ها

• Doc1.zip
    94.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

hosseinassar

مدیر ارشد
[FONT=&quot]سلام[/FONT]
[FONT=&quot]من شدیدا نیاز به یه مقاله انگیلیسی در زمینه تاسیسات الکتریکی دارم حدود 14 تا 15 صفحه[/FONT]
[FONT=&quot]اگه ترجمش هم باشه که خیلی خیلی بهتره [/FONT]
[FONT=&quot]اگرم نبود خودم ترجمش میکنم[/FONT]
[FONT=&quot]دوستان اگر کسی چیزی داره دریغ نکنه که خیلی نیازمندم[/FONT]
به سایت زیر مراجعه کنید
لینک

nyaze foore be goozareshe kar elek1 daram

komak koned

:cry::cry:

از این لینک هم می تونید دانلود کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/23682-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9

hamid19

عضو جدید
سلام خسته نباشید حل المسایل کتاب fundamentals of communication systems by j proakis & salehy
رومی خواستم

nima1111

عضو جدید
كمك براي درس الكترومغناطيس

كمك براي درس الكترومغناطيس

سلام دوستان
من كتاب ديويد چنگ و حل المسائل (انتشارات علميران) رو دارم ولي هرچي ميخونم نميفهمم:cry:
استاد هم كه اينقدر بد درس ميده خودش نميفهمه چي ميگه!!!
دوستان كسي جزوه خوبي داره كه درس رو خوب توضيح داده باشه و مثالهاي حل شده خوبي داشته باشه؟؟؟
اگه كسي داره در سايت بگذاره تا استفاده كنيم .
در ضمن من بايد الكترو مغناطيس رو چطور بخونم تا متوجه بشم؟؟؟ هر كاري ميكنم تو مخم نميره:cry:
خيلي ممنون
در ضمن رشته من برق گرايش كنترل هست

بالا