دوستان یک راه حل دیگه برای این سازه بهکارگیری دیوارچینی با آجر گری هست. (زیر تیرهای 4 متری و انداختن سر تیرچه ها روی این دیوارها) مهندس احمدپور من رو به خوندن مبحث 8 راهنمایی کردن. پس از خوندن مبحث 8 این پرسش ها برام پیش اومده:
----
در مبحث 8 از به کار گیری میلگرد سخن گفته شده بود. منظور از میلگرد در این سازه ی مشخص که قرار هست دیوارکشی زیر تیرهای 4 متری انجام بشه بهکارگیری زنبورک (سنجاقک؟) جوش داده شده به ستون ها هست؟ یعنی من میلگردهایی رو به ستون ها جوش بدم و سر اونها رو به درون دیواری که قراره کشیده بشه هدایت کنم کافیه؟
پرسش دیگه اینکه من بحث 8 رو خوندم و محدودیت های بازشوها و...
با توجه به اینکه در این سازه که به هر حال یک تیر 16 هم بهکارگرفته شده اشکالی نداره که برای کم کردن وزن دیوار روی پی ضعیف اجرا شده، دیوارکشی مثلا یک متر در سمت راست و یک متر در سمت چپ انجام بشه و در وسط دیواری کشیده نشه و بازشوها رو اونجا اجرا کنیم؟
مانند شکل زیر (آیا اجازه ی چنین کاری رو در این سازه داریم؟)
------------------------
دو تن از دوستان دیگر دراین باره چنین گفته اند. اگر شما دوستان ایرادی در این سخنان می بینید یا آن را تایید می کنید لطفا به بنده بگین تا با خیالی آسوده دست به اقدام بزنم
1-
پس به جای اجرای دیوار آجری 30-35 سانتی که وزن زیادی را خواهد داشت گزینه بهتر و شاید اقتصادی تر بلوک سیمانی سبک(دیواری) را در نظر بگیرید(بلوک40x20x20 هر عدد حدود 1250 تومان) تقریبا 750 تومان هزینه بلوک های 3 دیوار می باشد...
در اجرا برای ایجاد تماس بهتر تیر با دیوار(انتقال بار تیر به دیوار)10سانت آخر دیوار کشی رو اجرا نکنید و تیرچه های سقف رو رو تیر 4 متری قرار دهید و هنگام بتن ریزی سقف قالب های کناری رو از تیر به انداره 6-7سانت بیرون زدگی دیوار فاصله بدهید و به صورت یکجا بتن ریزی نمایید تا 10 سانت فاصله بین تیر و دیوار با بتن پر شود و تیر حالت مرکب به خود بگیرد...
2-
شما درست می فرمایید، ولی هر چیزی اصولش را دارد. شما زمانی که دیوار به این کلفتی می کشید، دقیقاً شبیه به دیوار برشی عمل می کند. تماماً رفتار سازه را عوض می کند، برش را جذب می کند ولی انعطاف پذیری ندارد و در چند رفت و برگشت از هم گسسته می شود. وزن سازن هم بالا می رود.
لطفا نظر کارشناسی خودتون در این باره نیز بفرمایید