خیلی ها میگن اگه بری ارشد دیگه باید بی خیال استخدام بشی؟
من با همون خیلی ها 100000% موافقم فعلا مملکت و استخدامی ها مدرک پایینتر رو بیشتر قبول دارن آگهی های استخدامی رو بخونید فوق دیپلم 70 نفر لیسانس 30 نفر ارشد 2 نفراین حرف در بعضی از موارد درست است ولی در عوض یک سری از شغل ها هم ارشد پذیرن که از این جهت ارشد گرفتن خوبه
سلامبچه ها احتمال 90% دارم با لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه گیلان خاتم امریه میگیرم، به نظرتون اشتباه نمیکنم اگه برم و بیام ارشد بخونم؟
بچه ها احتمال 90% دارم با لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه گیلان خاتم امریه میگیرم، به نظرتون اشتباه نمیکنم اگه برم و بیام ارشد بخونم؟
سلامسلام
برای گرفتن امریه بجز بند پ چه شرایطی میخواد؟شرط معدل؟دانشگاه؟
با مدرک کارشناسی راحتتر میشه امریه گرفت یا ارشد؟
من ارشد شرکت کردم امسال رتبم 400 شد انتخاب رشته ام کردم،ولی الان به این نتیجه رسیدم برم سربازی و بعدش ارشد بخونم بهتره.
فقط نمیدونم برم دنبال امریه یا همون نظام خدمت کنم؟ آخه کسری دارم و شنیدم امریه کسری قبول نمیکنن.کسی میتونه تو این مورد کمکم کنه ممنون میشم
سلام دوست عزیزمن ارشد شرکت کردم امسال رتبم 400 شد انتخاب رشته ام کردم،ولی الان به این نتیجه رسیدم برم سربازی و بعدش ارشد بخونم بهتره.
فقط نمیدونم برم دنبال امریه یا همون نظام خدمت کنم؟ آخه کسری دارم و شنیدم امریه کسری قبول نمیکنن.کسی میتونه تو این مورد کمکم کنه ممنون میشم
سلام دوست عزیز
ارشد خوندن از نظر علمی چیزی بهت اضافه نمیکنه از نظر شغلی هم مضر هستش و اصلا شرکتی با ارشد استخدام نمیکنه(البته اگه سابقه کار داشته باشی آره)
به نظر من تنها دلیل ارشد خوندن فقط و فقط علاقه هستش که این نظر شخصیه خودته
ولی رتبه ای که آوردید واقعا حیفه که نرید !!!
راجع به سربازی هم امریه خیلی دردسر داره گرفتنش و چند ماه از عمرتون رو تلف میکنه و اصلا نمیصرفه بری دنبالش ضمن اینکه امریه شرکت نفت دیگه اصلا وجود نداره و فقط آموزش پرورش هستش که خرکاریه
ولی اگه بری پادگان و .... به صرفه تره و ارج و غرب بیشتری هم داره ....
در کل اینه ارشد بخونی بعد بری سربازی یا بالعکس هیچ فرقی نداره ولی به نظرمن ارشد بخون بعد برو سربازی اینجوری ستواندوم وظیفه میشی ...خیلی حال میده ....حیفه این رتبه رو بیخیال شی
به شدت با نظرت مخالفم ...اینطور که میگی یکسال بیشتر خدمت نمیکنی که خیلی خوبه که ...بشین ارشدتو بخون بعدش با درجه بالاتر برو خدمت ... بعد از خدمت به هیچ وجه شرایط خوندن پیدا نمیکنی ...ضمن اینکه داشتن کارت پایان خدمت هم جز اینکه این امکان رو بهت میده که توی ا=آزمون های استخدامی شرکنی هیچ فایده دیگه ای نداره ...آزمون استخدامی هم به درد هیچی نمیخوره ...به نظر من که برو دانشگاه و ادامه تحصیل بده و بعد برو خدمت ...ممنون از پاسختان. راستش من دوست دارم زودتر مستقل بشم،واسه ادمی با شرایط من که وضع مالی متوسطی داریم فکر کنم بهترین تصمیم سربازی و بعدش کار و بعدش ارشد باشه....
در ضمن با حساب سابقه جبهه پدر و بسیج فکر کنم بتونم یک سال کسری بگیرم. ارشد رو بعدا بخونم رتبه بهتری هم میتونم بیارم چون الان دقیقا میدونم قلقش چجوریه(البته اگه شرایط خوندن فراهم باشه!! )