parniyan00
عضو جدید
سلام من دانشجوي ترم 5 كارشناسي هستم براي درس عناصر 2 بايد ديتلهاي خاص (ديتلهاي داخلي)و طراحي نماي ساختمان با استفاده از مصالح جديد و ارائه ديتيل هاي مربوط راتحويل بدم لطفا راهنماييم كنيد
الان که آخر ترمهاستادمون خواسته که براش یه رستوران طراحی کنم
ولی من نمیتونم در این مورد تجربه ندارم
پلان.نما.برش.پرسپکتیو و طراحی داخلیشم میخواد
کککککککککککممممممممممککککککککککککککک
به نظرم فقط نشریه 92 سازمان مدیریت و برنامه بودجه خوبه (یه سری از دیتیلهاشو بچه ها توسایت گذاشتن)سلام اگه میشه کتابی که دتایلهای ساختمانی ترسیم شده دراون باشه والبته از نظر فنی صحیح ترسیم شده باشن معرفی کنید باتشکر(بجز کتابهای کباری وسوداگر)
دیتیلهای خاص از مصالح جدید رو میتونی از تو کاتالوگ شرکتهای تولید کننده اش گیر بیاری (تو ایران کم نیست سرچ کنی پیدا میکنی)سلام من دانشجوي ترم 5 كارشناسي هستم براي درس عناصر 2 بايد ديتلهاي خاص (ديتلهاي داخلي)و طراحي نماي ساختمان با استفاده از مصالح جديد و ارائه ديتيل هاي مربوط راتحويل بدم لطفا راهنماييم كنيد
1)خاکبرداری(گودبرداری)
2)سنگ چینی(بلوکاژ)
3)ریختن مخلوط و غلتک کوبی
4)اجرای بتن مگر و تراز کردن سطح
5)آرماتور بندی + کلاف کردن میلگردهای انتظار (Dowel) برای ستون
6)قالب بندی
7)بتن ریزی پی
8)بستن آرماتور ستونها و+ بتن ریزی آن
9)بستن آرماتورهای ستونهای افقی(پل) + بتن ریزی آن
10)انجام عملیات سقف (تیرچه بلوک) + بتن ریزی سقف
11)تیغه چینی طبق نقشه
14) کارگذاشتن لوله های فاضلاب و لوله های آب(گرو و سرد) و ناودانها
15) کار گذاشتن چارچوب در و کارگذاشتن پنجره
16)کار گذاشتن قرنیز قبل از گچ کاری
17) نمای ساختمان
18) فرش کردن کف واحدها
19) گچ کاری
اینا که نوشتم مراحل اجرای یک ساختمان بنایی هست؟
سقف كوبياكس
سلام من اطلاعاتي در مورد سقف كوبياكس ( cobiax) و سيستم دال مركب فولادي بتوني لازم دارم خيلي ضروري است هر كه ميتونه لطفا كمك كنه
دوست عزیز لطفا قبل اینکه تاپیک بزنی تاپیکا رو نگاه کن تا سوالتو جای درستی بپرسی سریعترم به نتیجه میرسیسلام ؛ کسی میتونه عکس انواع فنداسيون براي ساختمان اسكلتي ( مثل فنداسيون منفرد يا تك، فنداسيون نواري ، فنداسيون راديه ( گسترده ) ) رو برام بزاره
اگه از اجراش هم داشتین که عالی میشه
دوست عزیز لطفا قبل اینکه تاپیک بزنی تاپیکا رو نگاه کن تا سوالتو جای درستی بپرسی سریعترم به نتیجه میرسی
سوالتو باید اینجا مطرح می کردی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=22317&page=31
استادمون خواسته که براش یه رستوران طراحی کنم
ولی من نمیتونم در این مورد تجربه ندارم
پلان.نما.برش.پرسپکتیو و طراحی داخلیشم میخواد
کککککککککککممممممممممککککککککککککککک
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |