سلام
فرمولاسیون روغن سبزه (روغن کشمش) رو کسی بلده ؟؟
درصد های مواد + نحوه اختلاط
باتشکر فراوان
مبیس چسب من SBRهستش و آکریلیک
میخوام خاصیت ارتجاعی و خود چسبی اش رو بهبود بدم
میشه لطفا راهنمایی بفرمائید
مرسی از راهنمایی تون
چسب مورد نظر من بایدself sealing بیشتری نسبت به چسبندگی به سطح داشته باشه .
چسب زنده جواب نمیده چون چسبندگی به سطحش خیلی بیشتر از self sealing هستش . در ضمن وقتی با SBRمخلوط میشه کشسانی رو بشدت پائین میاره.
اگه tackefier agentاستفاده کنم چه تاثیری رو Tgداره؟
بنظرتون الاسترومر سیلیکون جواب میده؟
تولید کننده داخلی داره؟
متاسفانه امکان استفاده از سیستم حلالی نیستش.سطح کار پلیمر های الفینی مثل پرو پیلن و پلی اتیلن ترفتالات هستش.
تو یک مقاله خوندم که از مونومر های بوتیل آکریلات و اتیل هگزیل آکریلات برا این منظور استفاده میشه اما چطوری نمیدونم آخه این مواد تو آب حل نمیشن و حلال های آلی خاصی باید به کار بره
مرسی امیر جان
متاسفانه هرچی جستجو کردم شرکتی که آکریلیک با بوتیل یا هگزیل داشته باشه پیدا نکردم میشه اگه شرکت تولیدی خاصی رو سراغ دارید معرفی کنید؟
پلاستی سایزر مناسبی میشه لطفا معرفی کنید؟
سلام
می تونید همین جا سوالتون رو مطرح کنید.
اگر هم بحث خرید فرمولاسیون رو دارید با دوستانیکه تو فروش فرمولاسیون هستند صحبت کنید. تو همین تاپیک هستن.
سلام دوستان
من چه جوری میتونم نفت رو کمی غلیظش کنم.و آیا کارباپول تو نفت حل میشه؟ومن میتونم ازش برای این کار استفاده کنم؟( کارباپول خیلی خیلی گرون بود وکمتر از یک کیلو نمیدن که آزمایش کنم)
البته من یه نوع غلظت دهنده ی پلیمری بهش زدم وکمی غلیظش کردم ولی خوب نشد مثل چسب شد و حالت کش سانی زیادی پیدا کرد.
غلظت دهنده پلیمریت چی بوده؟
چجوری حالت کشسانی پیدا کرده و اونوقت می گی که غلظتش کم بوده؟!!
راستش غلظت دهنده رو از ناصر خسرو گرفتم اسمشو نگفت مثل روغن نباتی جامد هستش فقط گفت که اینو بزن به نفت وتا 60 " 70 درجه حرارت بده فقط همین.
منم همین کارو کردم ولی نفت مثل چسب بل شده حالت کشسانی پیدا کرده وبه دست می چسبه وجدا نمیشه!!
سلام دوستان . خسته نباشيد
دوستان براي محاسبه انديس لانژيه و انديس رايزنر نياز به محاسبه PHS يا همون (PH اشباع ) دارم . من خودم يه فرمول براي محاسبش دارم اما يه سري ضرايب نياز هست كه نميدونم از كجا بايد استخراج كنم . اگه امكانش هست كتابي يا مقاله اي يا جزوه اي معرفي كنيد كه بتونم اين ضرايب رو استخراج كنم .
ممنون
درود
دوستان برای ساخت یک ژل مو نیاز به این ماده شیمیایی دارم که در آینده بشه توی لوازم آرایشی بهداشتی مصرفش کرد (ساخت کارخانه و ...)
برای تهیه این ماده شیمایی می تونیم از کجا اقدام کنیم؟ باید از کجا بخریمش؟
قیمتش حدودا چقدر هست؟ هر کیلو و ...؟
توی ایران ساخته می شه یا اینکه باید از بیرون ایران تهیه کرد و واردش کرد؟