سلام کسی ایده برای موزه رقص داره؟ نمونه مشابه چی؟
سیلام رو مات...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/436605-دانلود-مطالعات-پایان-نامه-موزه-رقص
عامو یکی یه تحلیل مهدکودک تووپ خارجی آماده نداره؟؟اینارو باید بیشینم ترجمه کنم:دی
سلام دوست خوبمسلام دوستان
کسی برنامه فیزیکی برای مجموعه ی فرهنگی -اجتماعی رو داره؟؟؟
ممنون
سلام دوستان خیلی فوری به پروژه پایان نامه با موضوع خوابگاه دانشجویی دختران نیازمندم....
لطفاکمک کنید
سلام دوست خوبم ،این تاپیکو ببین شاید کمک کنه :سلام دوستان و خسته نباشید ، من موضوع طرح نهاییم مرکز آبدرمانی و اسپا هست ، کسی پلان و مطلب و چیزی داره ممنون میشم کمک کنین ، کسی تا حالا کار کرده؟؟
سلام دوستان میشه کمک کنید بگید واسه جلسه دفاع کارشناسی به ترتیب باید چه نکته هایی گفته بشه؟ دوستانی که دفاع کردن ممنون میشم تجربیاتشونو بگن.مرسی
سلامسلام دوستان میشه کمک کنید بگید واسه جلسه دفاع کارشناسی به ترتیب باید چه نکته هایی گفته بشه؟ دوستانی که دفاع کردن ممنون میشم تجربیاتشونو بگن.مرسی
سلام دوست عزیز ، این تاپیک ها میتونه برات مفید باشه البته برای جمع آوری مطالعات طرحت :
اصول و استاندارد خانه های سالمندان
راهنماي اصلاح طراحي خانه براي سالمندان و معلولان
مهندسي كانسي: مطالعه موردي وسيله كمك حركتي سالمندان
و اگر دانشگاه ازاد درس میخونی،ترتیب فصل های پایان نامه باید به این صورت باشه:
فصل اول : کلیات طرح
فصل دوم :شناخت و تعریف موضوع
فصل سوم :بررسی نمونه های موردی
فصل چهارم :بستر طرح (اقلیم سایت مورد نظر)
فصل پنجم :تحلیل سایت
فصل ششم:برنامه ریزی فیزیکی طرح
فصل هفتم : فرآیند طراحی
در ضمن این دو تا کتاب خیلی میتونن کمکت کنن :
1.] ندا رفیع زاده،شعله نوذری،دکترحسین روشن بخش; رهنمودهای طراحی معماری خانه های سالمندان،تهران،مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن،بهار 1380[
2. ] ندا رفیع زاده،شعله نوذری،مبانی طراحی معماری مراکز خدماتی روزانه سالمندان،تهران،مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن،چاپ اول 1389 [
و همچنین میتونی از پایان نامه دانشجوهای دیگه هم کمک بگیری
ودر مورد پروپوزال هم باید بگم که دوست خوبمون mpb برات تاپیک مورد نظر رو گذاشتن.
موفق باشی.
سلام دوستان من رساله مهد کودک یا خانه کودک میخوام.اگه کسی داره لطفا کمک کنه